Vuonna 1997 Yhdysvaltojen Kaliforniassa perustettu Rocket Dog sai alkunsa kahden kaveruksen toiveesta suunnitella kenkiä. Merkin tavoitteena on alusta alkaen ollut suunnitella Amerikan länsirannikon letkeää elämäntapaa heijastelevia kenkiä. Naisten Rocket Dog -tuotteet ilmentävät brändin rentoa tyyliä parhaimmillaan. Kengät ovat monelle asun tärkein osio, mutta niiden liian vakavasti ottaminen vie ilon pukeutumisesta. Rocket Dog todistaa, että hyvin istuvat ja ajattomasti muotoillut kengät eivät vie pukeutumisesta energiaa vaan antavat tilaa elämästä nauttimiselle. Oletko valmis rennolle ja huolettomalle Rocket Dog -kokemukselle?

Naisten Rocket Dog -tuotteet yhdistelevät vaikutteita kadulta ja rannalta. Los Angelesin rennon ylellinen katumuoti näkyy kengissä korkoina, solki-kiinnityksinä ja muodikkaina materiaalivalintoina. Merkin mokkajalkineet, sandaalit ja tennarit puolestaan edustavat kalifornialaista surffi-tyyliä. Pehmeä mokka lämmittää jalkoja paitsi aamuisen surffauksen jälkeen myös syksyn ensimmäisinä viileinä aamuina. Naisten Rocket Dog -tuotteet on suunniteltu ennen kaikkea tukemaan käyttäjänsä elämäntyyliä. Aamuinen take away -kahvi ennen töitä, pitkä viikonloppu kaukana kotoa - kalifornialaismerkin jalkineissa elämän pienet ja suuret hetket tuntuvat entistä mukavammilta.

Naisten Rocket Dog -tuotteet luovat letkeän kalifornialais-tyylin jaloillesi!

Laaja valikoima on osa Rocket Dog -kenkien helppoutta. Naisten Rocket Dog -tuotteet päivittyvät entistä parempiin malleihin joka malliston myötä. Jalkineita on tarjolla jokaiseen käyttötarkoitukseen. Nilkkurit, saappaat ja tennarit sopivat arkiseen aherrukseen ja työhön - niihin hetkiin, kun kaipaat kengiltäsi tyylin lisäksi käytännöllisyyttä ja varmuutta. Valitse nilkkureihisi joko aamutoimia nopeuttavat vetoketjut tai perinteinen nauhakiinnitys. Sähäkät korkokengät ovat erinomainen valinta viikonlopun juhliin. Tee kuten todelliset kalifornialais-kaunottaret ja valitse korkoihisi reippaasti korkeutta ja rohkeasti printtiä!

Rocket Dog -filosofian mukaan asukokonaisuuksien tulee noudattaa samaa, rentoa linjaa jalkineiden kanssa. Naisten Rocket Dog -tuotteet antavat viimeisen silauksen asullesi, mutta säilyttävät yleisilmeen maanläheisenä. Luo lämmin sadepäivän asu, jolla pidät sekä harmaan sään että mielentilan loitolla. Yhdistä biker-nahkatakki vyötärölinjaltaan napakkaan mekkoon. Pue mekon pariksi peittävät mustat sukkahousut ja jalkaasi Rocket Dog -nilkkurit tai saappaat. Liian tuttua ja turvallista? Vaihda sukkahousut flirttaileviin polvisukkiin ja tee hiuksiisi supernaiselliset laineet. Nilkkuri-tyyli nahkarotsilla ja mekolla höystettynä on täydellinen yhdistelmä, jossa on juuri sopivasti naisellista tyyliä ja maskuliinista voimaa.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista