Naisten mallisto / Vans

Suodatin (1)

792 tuotetta

Naisten Vans vaatteet kengät ja asusteet kuuluvat tämän hetken katumuodin ehdottomiin vakiovarusteisiin. Kalifornian skeittipiireistä valtaisaan maailmanmaineeseen noussut Vans tarjoaa ajan hermoilla eläville nuorille naisille laajan kattauksen kansainvälistä katumuotia, josta on helppo löytää omaan tyyliin mätsäävät tuotteet. Brändin tunnetut vohvelipohjakuvioiset tennarit, näyttävät pipot ja lippikset, ikonisella Off the Wall -logolla varustetut printtipaidat ja muut suosikit sopivat niin skeittityyliin, hipster-lookiin kuin trendikkään nykynaisen vaatekaappiinkin.

Naisten Vans vaatteet kengät ja asusteet – terästä tyyliäsi katumuodin suosikkimerkillä

Naisten Vans vaatteet kengät ja asusteet henkivät skeittikulttuurin iskevää estetiikkaa ja kalifornialaisen elämäntyylin värikästä rentoutta. Jo vuonna 1966 perustettu Vans on kuulunut amerikkalaisten skeittipiirien luottomerkkeihin jo vuosikymmeniä, mutta viime aikoina sen ovat ottaneet omakseen myös tyylitietoiset nuoret naiset ympäri maailman. Vansin lumo perustuu sen tuotteiden lujaan ja kestävään laatuun yhdistettynä iloisen vauhdikkaaseen asenteeseen ja huomiota herättäviin printteihin ja kuoseihin. Vansin tunnetuimpiin tuotteisiin kuuluvat lukemattomissa eri kuoseissa iloittelevat kangaspintaiset tennarit ja loaferit, jotka istuvat mainiosti niin urbaaniin farkkutyyliin, kesäiseen minihame-lookiin kuin trendikkään maksihameen seuraksikin. Onko sinun tennarivalintasi ikoninen shakkiruutukuosi, eksoottinen ornamentiikka, trooppinen kukka- tai hedelmäkuosi vai luotatko sittenkin yksiväristen kenkien tehoon? Kun tahdot revitellä näyttävästi, valitse säihkyvällä glitterillä koristellut tossut.

Naisten Vans vaatteet kengät ja asusteet tuovat tyyliisi rentoa skeittiasennetta

Vans tarjoaa aktiivista elämää rakastaville naisille vaatekaapin täydeltä raikasta nykymuotia aina alusvaatteista ulkotakkeihin. Etsitpä sitten asennetta pursuavaa t-paitaa tai hupparia, hyvin istuvia farkkuja, trendikästä kaupunkirotsia tai säänkestäviä ulkoiluvaatteita, Vansin naistenmallistossa on mistä valita. Mallistosta löytyy myös hulmuavia helmoja ja huolettomia trikoomekkoja modernin hamemuodin ystäville – ei kuitenkaan mitään liian huoliteltua, sillä näissä mekoissa onnistuu myös skeittaus! Vaatteiden värimaailmaa hallitsevat selkeät ja vahvat sävyt, jotka saavat seuraa ruuduista, raidoista ja monivärisistä printeistä. Asukokonaisuus Vansin tyyliin viimeistellään tietenkin tutulla logolla varustetulla lippiksellä tai pipolla sekä tukevasti selässä kulkevalla nahkasomisteisella kangasrepulla.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista