A-linjaiset hameet

3 366 tuotetta

A-linjaiset hameet ovat taas huippumuodikkaita! Minihameiden syrjään sysäämää, helmasta leveää ja kauniisti liehuvaa a-linjaista mallia on nähty taas tiuhaan tahtiin muodin edelläkävijöiden yllä. Mekon juuret ovat 50-luvulla – Christian Dior loi nimittäin vuonna 1955 legendaarisen A-Line-mallistonsa. Ranskalaisen suunnittelijan malliston myötä naisellinen tyyli levisi Pariisin kaduilta muualle maailmaan. A-linjainen hame oli 60- ja 70-luvuilla huippusuosittu ja kuului jokaisen naisen asuvalikoimaan. Silloin siihen yhdistettiin esimerkiksi leveäkauluksinen paitapusero sekä korkeavartiset saappaat. Materiaali saattoi olla hyvinkin paksua ja yksityiskohtina toimivat esimerkiksi napit. Myöhemmin muotiin nousivat pidemmät mallit, joissa oli taskut. Yläosaksi valittiin paitapusero ja uumaa saatettiin korostaa kapealla vyöllä.

A-linjainen hame kutsuu leikittelemään

Menneistä vuosikymmenistä muistuttavia, päivitettyjä malleja valmistetaan vintage-tyylistä nauttivien riemuksi. Pallo- ja kukkakuosit sopivat nostalgisiin asukokonaisuuksiin. Glamouria tyyliin tuo suloinen, ylös asti napitettu paitapusero ja helmikaulanauha. Kruunaa tyyli matalilla pyöreäkärkisillä kengillä! Koulutyttömäinen – ja äärimmäisen muodikas – tyyli syntyy puolestaan polvisukista, lyhyestä ja leveästä A-linjaisesta hameesta sekä kauluspaidasta. Leikkisään tyyliin sopivat niin matalat tennarit kuin siistit nauhalliset kävelykengätkin. Muodista ja kontrasteista nauttivien suosiossa ovat puolestaan ohuesta kankaasta ommellut, kauniisti laskeutuvat ja väljät A-linjaiset hameet. Niihin yhdistetään lyhyt toppi ja tennarit! Tyyli viimeistellään rennolla bleiserillä, jonka hihat kääräistään. Viileämpään vuodenaikaan yläosaksi sopii loistavasti kauluspaita ja minimalistinen neule. Sukkahousujen kanssa käyvät niin matalat kuin korollisetkin nilkkurit. Kesäisen herkkä asu puolestaan syntyy pitsisestä tai henkäyksenohuesta, lyhyestä A-linjaisesta hameesta. Yläosaksi riittää yksinkertainen toppi, jalkaan sopivat nahkasandaalit ja paras asuste on auringonpaisteen aiheuttama ilo!

Sähäkkä A-linjainen juhlahame kääntää katseet

Polven alle ulottuva ja runsas A-linjainen hame on näyttävä juhla-asun elementti. Se laskeutuu kauniisti, jättää sääret näkyviin ja korostaa vyötäröä! Valitse yläosaksi ohut paitapusero ja asusta kokonaisuus kauniin koruin. Juhlavimmat jalkineet ovat tietysti korkeakorkoiset. Kokeile myös matalia, klassisia kävelykenkiä, kun tilanne sellaiset sallii. Naisellisen hameen yhdistäminen mataliin kenkiin on nimittäin erinomainen idea! A-linjaiset hameet ovat myös työpaikkapukeutumisen aatelia. Monipuoliset yhdistelymahdollisuudet takaavat sen, että näytät päivä toisensa jälkeen huipputyylikkäältä ja freesiltä. Samaa hametta voi käyttää kaikkina vuodenaikoina, käsivarret ja sääret kesällä paljastaen ja talvella sukkahousuin ja neuletakein peittäen!

Saatat pitää myös näistä