Suodatin

Naisten alusasujen alaosat

4,539 tuotetta

Alusasujen alaosat ovat naisten jokapäiväisen pukeutumisen tärkeimpiä elementtejä. Joustava ja miellyttävä istuvuus on huolettoman olon ehdoton perusvaatimus, josta ei kannata tinkiä. Esteettisesti kiehtova design tuo alusasuihin paitsi aistikasta kauneutta myös käyttömukavuutta, sillä kaunista vaatetta on aina mukavampi käyttää. Naisten alushousujen valikoimastamme löydät niin sensuellit stringit, räväkät printtialushousut, trendikkäät lantiolle asettuvat hipsterit, lahkeelliset bokserit kuin muotoilevat alushousutkin.

Naisten alusasujen alaosat tarjoavat ihanaa istuvuutta ja keveää kauneutta

Eri tilanteet vaativat alushousuilta erilaisia ominaisuuksia. Myös oma tyyli ja mieltymykset ohjaavat merkittävästi täydellisten alusasujen etsintää. Suosituimpia malleja monipuoliseen arkikäyttöön ovat klassiset lahkeettomat alushousut joko naisellisin pitsisomistein koristeltuna tai pelkistetyn yksivärisinä puuvilla-alushousuina. Urheiluun ja aktiiviseen vapaa-aikaan sopivat puolestaan joustavat ja hyvin istuvat alushousut, joiden vyötärökaistaleita koristavat usein tunnettujen urheiluvaatevalmistajien logot. Nykypäivän trendikkäimpiin alusvaatteisiin kuuluvat etenkin nuorten naisten suosimat matalavyötäröiset hipster-malliset alushousut, joiden estetiikkaan mahtuu niin pelkistettyä minimalismia, räiskyviä värejä ja kuvioita kuin pehmeän herkkää pitsikoristeluakin. Aivan oma lukunsa ovat jännittävää aistikkuutta ja poikkeuksellisen kaunista muotoilua edustavat alusasujen alaosat, joiden lumo syntyy intensiivisesti latautuneesta feminiinisyydestä ja paljaan ihon ja läpikuultavan kankaan leikistä.

Ajankohtaiset alusasujen alaosat tunnetuilta laatumerkeiltä hurmaavat!

Alushousuilla on lupa leikitellä – haluatko pukeutua tänään sporttisen rentoon, eroottisen viettelevään vai iloisen pirteään tyyliin? Jos olet käytännöllisen designin ja aikaa kestävän laadun ystävä, joka rintaliiviostoksilla valitsee mieluiten sporttisen urheilutopin tai kevyesti topatut puuvillaliivit, tutustu raikasilmeisiin sporttialushousuihin. Mikäli lantion kaarta hyväilevät niukat linjat, höyhenen kevyt istuvuus ja paljastava pitsi tuntuvat houkuttelevilta, valitse rohkeiden pitsirintaliivien kanssa mätsäävät tangat, pienet pitsistringit tai koristeornamenteilla kuvioidut läpikuultavat hipsterit. Jos taas kirkkaat värit, vahvat kontrastit ja graafiset kuviot ovat sinun juttusi, heittäydy ihanien printtialushousujen tai selkeiden perusvärien vietäväksi. Huomioi myös vaatteiden asettamat vaatimukset alusvaatteille – vartalonmyötäisesti istuvan ohuen juhlamekon tai piukkojen kangashousujen alle kannattaa valita kevyet, saumattomat pikkuhousut tai muotoilevat lahkeelliset alushousut.

Yhdistele ja sekoita