Naisten alushousut

2 197 tuotetta

Alushousut ovat usein se ensimmäinen vaatekappale, jonka puet yllesi. Niillä luot perustan mille tahansa asulle, ja sille, millaiseksi tunnet olosi tänään. Kauniit ja miellyttävän tuntuiset alushousut saavat olosi naiselliseksi ja itsevarmaksi. Fiilis ja tilaisuus määrittelevät sen, millaiset alusvaatteet päälle valikoituvat. Viettelevällä ja leikkisällä tuulella oleva nainen voi valita vaikkapa punaista pitsiä, läpikuultavia materiaaleja ja koristeellisia rusettiyksityiskohtia ylleen. Rentoa mukavuutta halajava sen sijaan vetää kaikkein mieluiten peittävät puuvilla-alushousut jalkaansa.

Alushousut luovat perustan koko asulle

Joskus päällysvaatteet asettavat vaatimuksia alushousuille. Esimerkiksi vaalean, ihonmyötäisen mekon kanssa kannattaa valita samaa sävyä olevat alushousut. Saumattomat alushousut ovat varma valinta, sillä tällöin ei ole vaaraa, että alushousujen saumojen rajat näkyisivät. Myös stringit ovat aina hyvä vaihtoehto. Alusvaatteissa – jos missä – saa kuitenkin revitellä väreillä. Vaikka monet luottavatkin mustan ja valkoisen voimaan, voivat esimerkiksi kirkkaanpunainen tai kaunis roosanpunainen saada olon erityiseksi. Kun alusvaatteet ovat harkitut, ollaan askeleen lähempänä onnistunutta juhlatyyliä. Myös tyylikkään arkipukeutumisen salaisuus piilee pinnan alla – nimittäin sillä, mitä puet alle, on merkitystä. Harvalla yksittäisellä vaatekappaleella voi saada aikaan niin suuren tunnelman muutoksen!

Alushousut saavat olla mukavat ja kohota vaikka vyötärölle asti!

Tällä hetkellä alusvaaterintamalla kuohuu, sillä korkeavyötäröiset puuvilla-alkkarit elävät uutta kultakauttaan. Trenditietoisimmatkin asiakkaat vaativat ennen kaikkea mukavuutta alushousuiltaan. Alusvaatemuoti onkin nyt monimuotoisempaa kuin koskaan: seksikkäistä pitsisistä stringeistä kurvikasta vartaloa imarteleviin korkeavyötäröisiin alushousuihin. Mukavuustrendin myötä alushousut paitsi näyttävät hyviltä myös tuntuvat mukavemmilta kuin koskaan. Muodissa ei tunnetusti aina ole edetty mukavuus edellä, mutta viimeisen vuosikymmenen aikana vaatteista on tullut väljempiä. On siis vain loogista, että alusvaatteiltakin vaaditaan nykyään ennen kaikkea mukavuutta.

Tutustu myös

Naisten alushousut

Jokainen käyttää alushousuja päivittäin ja niitä löytyy varmasti kaikilta kasoittain vaatekaapista. Olitpa menossa treffeille taikka reissuun, pikkuhousut kulkevat mukanasi joka paikassa. Tahdothan tuntea olosi alusvaatteissasi hyvältä? Alushousuja löytyy laaja valikoima mallien ja materiaalien sekä värimaailman suhteen, joista voit vapaasti itse valita sinulle sopivimmat. Niillä pääset loihtimaan upean alusasukokonaisuuden. Naisille pukeutuminen on todella tärkeää, ja monet ajattelevat oikeanlaisen pukeutumisen tuovan enemmän itsevarmuutta, mikä lähtee itselle valituista sopivimmista alusvaatteista. Pikkuhousuilla pystyt muokkaamaan vartalosi epäkohtia valitsemalla oikean malliset pikkuhousut tuomaan parhaimpia puoliasi esiin. Kukapa ei tahdo tuntea oloansa itsevarmaksi sekä seksikkääksi? Herkullisilla sekä samanaikaisesti mukavan tuntuisilla pikkuhousuilla se onnistuu.

Itsevarmuutta herkullisilla alushousuilla!

Meitä naisia löytyy moneen lähtöön, isompia sekä pienempiä. Se ei missään nimessä tarkoita sitä, ettei jokainen nainen saisi tuntea oloansa upeaksi ollessaan alusvaatteisillaan. Pikkuhousuilla herkullisen alusvaatekokonaisuutesi valitsemalla juuri sinulle sopivimmat vaihtoehdot suuresta valikoimasta. Vaihtelua ja piristystä alusvaatemaailmaasi saat valikoimalla erilaisia vaihtoehtoja materiaalien, mallien sekä värien suhteen. Tuon kaiken sinulle kätevästi tarjoaa netissä Zalando. Alushousumalleja löytyy paljastavimmista tangoista ihan perusmalliin saakka: värimaailmassa on valinnanvaraa kuin karkkihyllyssä, sja materiaaleista kaikki miellyttävimmän tuntuiset ja herkullisimman näköiset ovat valikoimassamme. Zalando auttaa sinua kruunaamaan täydellisen sekä herkullisen alusasukokonaisuuden hetkessä.