Naisten aluspaidat

Suositut filtterit
371 tuotetta

Ovatko kauniit aluspaidat hankintalistasi ylärivillä? Nämä suloisen tuntuiset ihanuudet taipuvat hyvin erilaisiin tyyleihin naisen elämässä. Jos tänään tarvitset asusi alle poikamaisen paidan, saattaa huomenna jo olla tarpeen ihana pitsiluomus. Alusvaatteiden valmistajat ovat huomanneet, että naiset ovat tulleet yhä vaativimmiksi alusasujen suhteen. Brändit vastaavat huippusuunnittelulla naisellisiin alusvaatehaasteisiin!

Naisten alusvaatteita hankittaessa ajatellaan päällysvaatteita. Tarvitsetko hihallisen vai hihattoman paidan jonkun tietyn vaatteen alle? Pitsikankaan pinta tulee esteettisesti esille erivärisen alusvaatteen päällä. Läpinäkyvät vuorittomat pitsitopit ja läpikuultavat puserot ovat elegantteja simppelin alusasun kanssa. Tämä toimii varsinkin silloin, jos haluat pitäytyä enemmän asiatyylissä. Löydät viehättävät aluspaidat yhtä hyvin toimistotyylin paitapuserolle kuin aktiivisen päivän urheilupaidallekin. Urheiluvaatteiden seurassa on pitkähihainen alusvaate monesti tarpeen. Muotoilevat alusvaatteet pitävät vartalonmyötäiset mekot mahdollisimman tyylikkäinä. Ups, jäikö jakkupukusi kaula-aukosta näkymään hitunen aluspaidan ylellistä pitsiä? Ei se ollenkaan haitaksi ole, kyllä moinen sulokkuus saa näkyäkin!

Aluspaidat feminiinisiin asukokonaisuuksiin

Aluspaidoissa on kapeita ja leveämpiä olkaimia arjen peruskäyttöön ja naisellisiin biletysvaatteisiin. On yksilöllistä, haluatko alusvaatteen peittävän niukasti vai tiukasti. Pitsejä on käytetty kepeinä koristeina, mutta onneksi välillä vähän runsaamminkin. Kuoseissa on näyttävää ja sensuellia ilmettä. Joukossa on tietysti myös hyvin pelkistettyä kauneutta, jonka voi pukea lähes minkälaiseen asuun tahansa. Huomaa kauniiden kaula-aukkojen käytännöllinen vaihtelevuus.

Aluspaitojen klassiset suosikkivärit kaunistavat edelleen upeiden muotiluomusten pintoja. Jos haluat jotakin enemmän, väreissä on myös tyttömäistä herkkyyttä ja trendikkyyttä. Aluspaidat lisäävät naisen itsevarmuutta pukeutumisessa. Se mikä ei muille näy, kuuluu vain sinulle. Riittää, että itse tiedät pukeutuneesi täydellisesti aivan alusta lähtien!

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua