Kellot

Naisten analogiset kellot

Hinta
8
8
785
785
Teknologia

1 107 tuotetta

Lajittelu :
Sivu 1/14
LA BOHÈME - Rannekello - rose gold-coloured/white/grey ANITA - Rannekello - silver-coloured AIDIN - Rannekello - green V BRACELET - Rannekello - silver-coloured MINUIT - Rannekello - gold-coloured/white/pink DRESS CASE - Rannekello - silver-coloured Rannekello - rose gold-coloured Rannekello - silver-coloured V CRYSTAL - Rannekello - blue Rannekello - silver Rannekello - black Rannekello - silver-coloured Rannekello - grau Rannekello - rose Rannekello - rose gold-coloured SOHO - Rannekello - rosegold-coloured Rannekello - black LA BOHÈME - Rannekello - rose gold-coloured/black LANTAU ISLAND - Rannekello - rose SOPHISTICATED SPORT - Rannekello - rosegold-coloured LA BOHÈME - Rannekello - gold-coloured/white Rannekello - rose JOLEIGH - Rannekello - schwarz 3D DAISY - Rannekello - nude SKINSKIN - Rannekello - pink Rannekello - silber-coloured Rannekello - silver-coloured HALD - Rannekello - braun GEORGIA - Rannekello - dunkelbraun SKINSTEPS - Rannekello - grau SIGNATUR - Rannekello - rot FREJA - Rannekello - silver-coloured Rannekello - grey NANDO - Rannekello - gold-coloured Rannekello - silver-coloured VIRGINIA - Rannekello - rosegold HELLO DARLING - Rannekello - pink RUNWAY - Rannekello - schwarz VICTORIA - Rannekello - weiß Rannekello - roségold-coloured JACQUELINE SET - Rannekello - pink JACQUELINE - Rannekello - hellbraun ANITA - Rannekello - silver-coloured Rannekello - black MD RD BLK BLK BR - Rannekello - schwarz Rannekello - rose gold-coloured Rannekello - rose FREJA - Rannekello - silver-coloured Rannekello - rose gold-coloured RILEY - Rannekello - rosegold-coloured Rannekello - rose LA VEDETTE - Rannekello - rose gold-coloured Rannekello - gold-coloured Rannekello - rose gold-coloured JACQUELINE - Rannekello - sand PORTIA - Rannekello - silver-coloured/roségold-coloured LA ROCHE - Rannekello - black Rannekello - schwarz Rannekello - rose gold-coloured RILEY - Rannekello - rosegold-coloured/light brown

Analogiset kellot ihastuttavat monipuolisuudellaan ja trendikkyydellään

Laadukkaat analogiset kellot valmistetaan korkealaatuisista materiaaleista, joista voi valita mieleisensä oman tyylin ja maun mukaan. Monien mallien kuori on ruostumatonta terästä. Ranneke on yleensä ruostumatonta terästä, nahkaa, silikonia tai luonnonkumia. Linkku- ja solkirannekkeet on helppo säätää omaan ranteeseen sopivaan mittaan. Analogisia kelloja valmistavat niin perinteiset kellonvalmistajat, kuten Timex, kuin huipputason muotitalotkin, kuten s. Oliver, Tom Tailor ja Lacoste. Saatavana on niin perinteisen näköisiä kuin hyvinkin erikoisia ja värikkäitä kelloja, joissa on yllättäviä yksityiskohtia ja kauniita koristeluja. Rannekellot hehkuvat kullan ja hopean värisinä tai räiskyvät punaisina; ne ihastuttavat pastelliväreinä sekä aina tyylikkäinä valkoisena ja mustana. Näyttöjä on monen kokoisia, ja saatavana on sekä hyvinkin selkeitä että melko abstrakteja näyttöjä. Käytännöllisiä lisäominaisuuksia ovat esimerkiksi päivämäärän esitys tai taustavalaistu näyttö, jonka ansiosta näet tarkan kellonajan esimerkiksi hämärässä teatterisalissa. Vesitiiviit analogiset kellot puolestaan ovat huolettomia etenkin arkikäytössä ja vapaa-ajalla.

Ihania naisten analogisia kelloja Zalandon verkkokaupassa!

Tule tutustumaan Zalandon upeaan analogisten kellojen valikoimaan! Laajasta valikoimastamme löydät varmasti juuri omaan makuusi ja omiin tarpeisiisi sopivan rannekellon. Valitse malli, jossa on haluamasi toiminnot, tai tee valinta pelkän ulkonäön perusteella! Perinteiset, hillityt mallit ja värit luovat arvokkaan vaikutelman ja sopivat erityisen hyvin työelämään ja muodollisiin tilaisuuksiin, kuten suuriin sukujuhliin. Mielikuvitukselliset mallit ja kirkkaat värit sen sijaan tuovat kaivattua piristystä synkkään tai tylsään päivään. Viimeistele trendikäs tai rento ulkoasu tyyliin täsmäävällä analogisella kellolla, josta on kätevä seurata ajan kulkua. Joskus on mukava räväyttää ja ostaa jotakin hieman tavallisuudesta ja omasta tyylistä poikkeavaa! Suuren valikoimamme ansiosta sekin onnistuu. Tutustu Zalandon laadukkaaseen analogisten kellojen valikoimaan ja hemmottele itseäsi, kumppaniasi tai ystävääsi uudella, ihanalla rannekellolla!