• Koko
 • Merkki
 • Hinta
 • Väri
 • Aurinkolasien muoto
 • Mallisto
  54 tuotetta
  |Lajittelu :
  Sivu 1/1

  10 % alennusta

  Tilaa uutiskirjeemme & lunasta lahjasi

  Versace-aurinkolasit ovat erehtymättömän selkeä fashion-statement: tyylisi on eksklusiivinen ja pukeudut aina parhaimpiisi. Makuusi sopii puhdas luksus, jonka symbolina Versace on tunnettu. Tunnet vetoa brändin uniikkeihin aurinkolasimalleihin jo ensivilkaisulla ja tiedät lasien vakuuttavan ensiluokkaisella laadullaan. Jos et ole vähääkään vaatimaton, Versacen taidonnäytteet tekevät kunniaa tinkimättömälle tyylillesi.

  Versace-aurinkolasit – piilossa mutta näyttävästi esillä

  Aurinkolasien avulla pääset piiloon auringon häikäisevältä kirkkaudelta ja ihmisten katseilta. Hollywood-tähtien tapaan voit tuoda salaperäisyyttä persoonalliseen tyyliisi pukeutumalla aurinkolaseihin varjoisinakin päivinä, ja Versace tuo tähän mystisyyteen oman taiteellisen lisänsä. Ohikulkijat miettivät, onko kissansilmäisten Versace-lasien takana oikea tähti vai vain taitava tyyliguru. Näitä aurinkolaseja ei nimittäin näe joka kadun kulmassa. Sensuelleihin ja elegantteihin aurinkolasimalleihin kuuluvat myös ylisuuret Versace-aurinkolasit. Niiden liioiteltu ilme kääntää kaikki katseet puoleesi. Versacen pyöreät aurinkolasit herättävät huomiota kiehtovan yllättävällä muotoilullaan. Ihastut niihin kerta toisensa jälkeen, aina uudelleen. Osassa malleista linssit työntyvät omalaatuisesti eteenpäin sankojen alkaessa kehyksen takaa. Nämä aurinkolasit ovat parhaimmillaan formaaleissa tilaisuuksissa, joissa arvokkaalla ulkoasulla on suuri merkitys. Mustan ja kullan yhdistelmä puhuu yläluokkaista estetiikkaa, joka ansaitsee tulla yhdistetyksi juhlallisiin designer-asuihin.

  Versacen aurinkolasit – klassikoista moderneihin muotoihin

  Yksi Versacen nimikkomalleista, perhosaurinkolasit, tuovat heti mieleen koko joukon tyylikkäitä julkkiksia ja tähtiä. Malli muistuttaa siipensä levittänyttä perhosta ja Versacen useissa malleissa perhosella onkin komean koristeelliset kuviot sekä sangoissa että kehyksissä. Näyttävimmissä ja helpoiten tunnistettavissa perhoslaseissa on Versacen kullanvärinen Medusa-logo keskeisesti esillä. Jos hillitymmät, modernit mallit viehättävät sinua, kapeasankaiset ja -kehyksiset lasit ovat enemmän minimalistin mieleen. Retroiluun ihastunut ei voi vastustaa brändin iki-ihania vintage-aurinkolaseja: 80-luvun wayfarer- tai pilottilaseja tai vielä pidemmälle historiaan sijoittuvia siron naisellisia kissansilmälaseja, joiden linssejä on tummennettu vain aavistuksen verran. Toisessa ääripäässä ovat modernit, nelikulmaiset Versace-aurinkolasit, joissa on rutkasti määräävää särmää. Varsinkin pyöreä- ja ovaalikasvoiset naiset näyttävät erityisen tyylikkäältä ja sharpilta kulmikkaissa laseissa.

  Saatat pitää myös seuraavista tuotteista