Suodatin

Naisten huivit & kaulaliinat

1,130 tuotetta

Naisten huivit ja kaulaliinat ovat täydellisiä asusteita, kun kaipaat tyyliisi uutta energiaa tai jopa aivan uutta suuntaa. Luo tyylisi uudelleen panostamalla muutamaan huiviin tai kaulaliinaan, jolla taiot uuden ilmeen niin kesän, kevään, syksyn kuin talvenkin tyyleihin. Huivit ovat naisellisen hurmaavia ja löydät joukosta viimeisimpien trendien mukaiset huippumerkkien huivit: trendikästä ruutua, raikkaita raitoja, romanttisia kukkakuvioita, jännittäviä etnisiä kuvioita sekä kesäisen kevyitä ja syksun tunnelmallisia, lämpimiä värejä.

Naisten huivit ja kaulaliinat sopivat Suomen oikukkaaseen säähän

Naisten huivit ja kaulaliinat keventävät tai tuovat runsautta tyyliisi. Lempitakkisi saa aivan uuden ilmeen, kun vaihdat kaulaliinaa. Samoin yksinkertainen kauluspaita tai t-paita. Huivit ovat tärkeä osa skandinaavista tyyliä siksikin, että Pohjolan sää on kovin vaihteleva. Naisten huivit ja kaulaliinat tuovat tyyliin boheemia kerroksellisuutta. Muhkeat villahuivit voi kiepauttaa kaulan ympärille tuomaan suloista lämpöä niin rennon nahkatakin kuin raamikkaan villakangastakinkin kanssa. Tuubihuivit ovat sporttisen mimmin mieleen, sillä ne saa nopeasti kiepautettua kaulalle reippaan parkan tai laskettelutakin kaveriksi. Brit chic -tunnelmaa luot klassisella ruutuhuivilla niin viitan kuin värikkään villakangastakin kanssa. Ylelliset kasmir- ja mohairhuivit ovat laatutietoisen tyylitaiturin mieleen ja näyttävät upeilta kevytuntuvatakin tai ruutukuosisen villakangastakin kanssa. Huippusuunnittelijoiden luomat merkkihuivit ovat taattu tyylikannanotto.

Naisten huivit ja kaulaliinat voi sitoa monella eri tapaa

Erityisesti toimistotyylissä siro silkkihuivi on omiaan ehostamaan ilmettä: rennosti kauluksilla cowboyden malliin, sievästi rusetilla vai kiepautettuna boa-käärmeen tavoin ympäri moneen kertaan? Pidemmän ja paksumman huivin voi sitoa letille, vesiputouksen tavoin kaulalle tuomaan volyymia, elegantisti jättikokoisella rusetille, modernisi kahdelle lenkille kaulan ympäri, poolokauluksen tavoin tai heittämällä huivin klassisesti harteille. Tai entäpä, jos livautatkin huivisi päät vyön alle tuomaan uutta ilmettä t-paidan kanssa tai käytät ohutta, pitkää huivia vyönä tunikan kanssa? Huivi on myös hienostunut päähine: sido huivi nutturan ympärille, solmi jättisuureksi rusetiksi, turbaaniksi tai hupuksi suojaamaan hiuksia. Joko nyt naisten huivit ja kaulaliinat alkoivat kiinnostaa?

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua

Naisten huivit ja kaulaliinat ovat asusteina hyvin monipuolisia. Trendikäs huivi voi hyvin olla asun katseenvangitsija. Silkki, cashmere, villa, neulottuna, virkattuna - huiveja löytyy joka lähtöön. Raikkaat värit, ihanat kuvioinnit ja printit koristavat kaulahuivien valikoimaa. Opettele erilaisia tapoja solmia huivi ja saat siten helposti pientä vaihtelua asuusi. Huivin voi myös kietoa lantiolle tai pitää olkapäillä lämmittämässä viileinä kesäiltoina. Mikset myös kokeilisi ohutta silkkihuivia vyönä, tai solmisi sitä käsilaukkusi kahvaan koristeeksi? Talvella puolestaan ihanan lämmin kaulaliina pitää kylmän tehokkaasti poissa. Kun pidät huolta siitä, että sinulta löytyy toisiinsa sopivat kaulaliina, lapaset ja pipo, on talvipukeutuminen helppoa!

Naisten huivit & kaulaliinat - koristamaan ja lämmittämään!

Lämmittämään tai koristukseksi - mihin tarkoitukseen tahansa huivia haetkin, Zalando tarjoaa sinulle niin laajan valikoiman erilaisia huiveja ja kaulaliinoja, että löydät varmasti mieleisesi. Vanha asu piristyy huomattavasti, kun lisäät kokonaisuuteen kauniin huivin ja saat edullisesti uuden ilmeen useaan eri asuun. Kevyet kesähuivit, lämpimät hartiahuivit ja kaulaliinat sekä trendikkäät tuubihuivit ja -kaulaliinat löydät nyt helposti samasta paikasta, Zalandon verkkokaupasta! Tilaa uusi naisten huivi tai kaulaliina meiltä, etkä maksa senttiäkään lähetys- tai palautuskuluja. Tarjoamme sinulle myös 30 päivän avoimen kaupan.