Laukut

Käsilaukut

Hinta
13
13
1495
1495

1 731 tuotetta

Lajittelu :
Sivu 1/21
Käsilaukku - black JET SET TRAVEL - Käsilaukku - luggage Käsilaukku - taupe Käsilaukku - dark rose ACH SAFI - Käsilaukku - silver CLAIRE - Käsilaukku - port AURANNE - Käsilaukku - noir JET SET - Käsilaukku - black WERRAVEN - Käsilaukku - multi-coloured STEFANIE - Käsilaukku - black JET SET TRAVEL - Käsilaukku - vanilla ACH SAFI - Käsilaukku - black MARKET - Käsilaukku - black/true red Käsilaukku - black AMIEL - Käsilaukku - black Käsilaukku - schwarz Käsilaukku - black JET SET - Käsilaukku - brown Käsilaukku - black SELMA - Käsilaukku - black Käsilaukku - burgundy/black Käsilaukku - grey Käsilaukku - rot Käsilaukku - weiss Käsilaukku - nero PIN - Käsilaukku - moonstone Käsilaukku - navy Käsilaukku - beige Käsilaukku - black, gold BARCLAY - Käsilaukku - black LUCIE - Käsilaukku - black Käsilaukku - dark chokolate Käsilaukku - nero JET SET - Käsilaukku - cement Käsilaukku - black Käsilaukku - black Käsilaukku - dark taupe DEBBY - Käsilaukku - field brown/mon Käsilaukku - black JET SET TRAVEL - Käsilaukku - black JET SET TRAVEL - Käsilaukku - brown MAYA - Käsilaukku - black/clotted cream ISCHIA - Käsilaukku - royal Käsilaukku - old rose Käsilaukku - navy Käsilaukku - taupe Käsilaukku - taupe Käsilaukku - black Käsilaukku - navy Käsilaukku - admiral Käsilaukku - brandy CLAIRE - Käsilaukku - falcon Käsilaukku - schwarz Käsilaukku - ghiaccio CAPRICCIO - Käsilaukku - onyx/bluette Käsilaukku - brown MERCER - Käsilaukku - black Käsilaukku - black Käsilaukku - black AMIEL - Käsilaukku - cotton grey

Olemme täysin hurahtaneet uusimpaan laukkudesigniin, jossa näkyvät vahvasti catwalkeiltakin tutut trendit, kuten ketjuolkahihnat, teräksiset yksityiskohdat, hapsut, tasselit, ylisuuret hobo-kassit ja klassiset ladylike-mallit – naisten käsilaukut ovat nyt huumaavan tyylikkäitä.

Nainen tunnetaan käsilaukustaan – tai sen sisällöstä

Käsilaukut ovatkin naisten klassisen tyylin kulmakivi, joten oikean käsilaukun etsimiseen kannattaa varata aikaa. Ensi-ihastus saattaa haalistua nopeasti kun taas tarkkaan harkittu käsilaukkukaunotar palvelee pitkään ja lojaalisti. Sen tietää myös esimerkiksi kuningatar Elisabet, joka tunnetaan käsilaukuistaan. Hänen laukkunsa sisältö on edelleen mysteeri, mutta sinä ehkä jo tiedät, mitä tavaroita sinun käsilaukkusi tulee kantaa vaivattomasti. Käsilaukkujen merkitystä naisten muodissa ei voida vähätellä. Tanssikortit ja päiväkirjat ovat ehkä vaihtuneet huulipunaan ja kännykkään, mutta vuosikymmenestä toiseen laukkujen tuoma mahdollisuus ilmaista omaa persoonallista tyyliään, tai ottaa jopa kantaa, on ja pysyy.

Vähintään nämä käsilaukut sinulta tulisi löytyä:

On olemassa monta mielipidettä siitä, että tulisiko jokaisella naisella olla useita eri laukkuja vai vain se yksi täydellinen joka tilanteen käsilaukku. Klassinen malli neutraalissa värissä on todennäköisesti helpoin valinta, mutta koska käsilaukut ovat naisen tärkein asuste, niin sehän voisi olla juuri se asia, johon garderobissasi panostat.

Monen mielestä kolme laukkua on minimi. Jokaisen naisen olisikin hyvä omistaa ainakin pieni kirjekuorilaukku, joka muuntuu päiväkäytöstä iltakäyttöön, olkalaukku vapaa-ajan pukeutumiseen ja isompi käsilaukku, kuten tote bag-, satchel- tai ämpärilaukkumallinen ihanuuslaukku, johon mahtuu tarvittaessa enemmän tavaraa, kuten läppäri. Kuusi laukkua on vieläkin etevämmän tyylittelijän oikea määrä. Hänellä on erikseen iltalaukku ja clutch päiväkäyttöön, weekenderin, kuten duffelin tai satulalaukun, kyydissä kulkevat niin vaihtovaatteet kuin tarvittaessa vaipat ja tuttipullot kätevästi mukana, ja hän tarvitsee myös yhden persoonallisen hassuttelulaukun, joka on varattu erityisiin tilaisuuksiin.

Yhdistele ja sekoita