accountaccountbagbagzalando logomenu

KAIKKI SUOMEN SUOSIKKIMERKIT

AINA ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS

100 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

Käsilaukut

Brändejä seuraamalla saat tietoa valmistajien uutuuksista omassa feedissäsi.
+ Brändi on tallennettu suosikkeihisi. Voit seurata valmistajan uutuuksia feedissäsi.
Väri
Koko
1385 tuotetta
Michael Kors Hamilton

Naisilla on paljon erilaisia laukkuja päivittäisessä käytössä. Suosituimpia näistä ovat käsilaukut, jota naiset todellakin pystyvät hyödyntämään tilanteessa kuin tilanteessa. Mihin sitä tarvitset? Ensinnäkin se on oiva asuste viimeistelemään juhlapukusi, tuomalla enemmän ilmettä tai päinvastoin, tai rauhoittamaan kokonaiskuvaa puvun ollessa yliveto. Tämä pieni laukku on erittäin käytännöllinen kokonsa vuoksi. Siinä kuljetat näppärästi kaikki välttämättömät tavarasi juhlissa, harrasteissa, töissä – joka paikassa! Valittavanasi on eri kokojen lisäksi erimuotoisia laukkuja, joissa on hurja tarjonta eri värejä aina räikeimmästä neutraaleimpaan sekä myös upeimpia kuoseja, joiden avulla sävähdytät sekä itseäsi että muita. Käsilaukuissa on erityisesti käytetty äimistyttävän paljon mitä kauneimpia yksityiskohtia tekemään yksinkertaisimmankin näköisestä laukusta kauniin.


Piristystä milloin vain!


LYDC London -käsilaukku

Kaivatessasi piristystä tai jotain lisää lookkiisi saat viimeisteltyä ilmeesi mieleiselläsi käsilaukulla hetkessä. Naisilla löytyy suuret määrät vaatimuksia laukkujen suhteen, ja tämän vuoksi Zalando tarjoaa kaiken mitä nainen voi käsilaukultaan toivoa. Valitessasi laukkua hyödynnä upeita kuoseja aina palloista leopardiin, niin saat loihdittua tyyliä joka hetkeen. Joitakin miellyttää pyöreä muoto toisten taas haikaillessa kulmikkaiden laukkujen perään. Jotkut kaipaavat suurempaa laukkua illanviettoon toisten pärjätessä pienemmällä. Me olemme Zalandolla huomioineet kaikki seikat aina kestävyydestä naisille tärkeään esteettiseen puoleen, aina pienimpiin yksityiskohtiin asti. Joten vieraile Zalandon sivustolla ja valitse rohkeasti omasi; et tule pettymään!


Parasta mahdollista vain sinulle!


Laukkua hankkiessaan naiset vaativat tuotteelta paljon. Sekä materiaalin että ompeleiden tulee olla kestäviä. Käsilaukun koon täytyy vastata käyttötarkoitusta sekä harrasteiden että arki- ja juhlakäytön parissa. Myös esteettiset seikat ovat käsilaukuissa erittäin tärkeitä. Naisia löytyy eriävine mielipiteineen ja makuineen paljon, ja niinpä markkinoilla on yhtä paljon myös erilaisia laukkuja. Värivalikoimasta löytyy vaaleampia ja tummempia sävyjä sekoituksineen aina pastellinsävyistä räväkämpiin. Halutuimmat kuosit löydät laukuista, joissa on hyödynnetty ikisuosikkia leopardia ja monia muita kuumia kuosikuviointeja. Suurin osa naisista kuitenkin arvostaa eniten laukun yksityiskohtia, joita ovat muun muassa metallilaatat kirjoituksineen, timanttikoristelut, vetoketjun koristeet ym. Zalando tarjoaa kaiken tämän nettisivustollaan kaikille upeille naisille: kiirehdi ja hanki omasi!