Käsilaukut

Suositut filtterit
8 068 tuotetta

Olemme täysin hurahtaneet uusimpaan laukkudesigniin, jossa näkyvät vahvasti catwalkeiltakin tutut trendit, kuten ketjuolkahihnat, teräksiset yksityiskohdat, hapsut, tasselit, ylisuuret hobo-kassit ja klassiset ladylike-mallit – naisten käsilaukut ovat nyt huumaavan tyylikkäitä.

Nainen tunnetaan käsilaukustaan – tai sen sisällöstä

Käsilaukut ovatkin naisten klassisen tyylin kulmakivi, joten oikean käsilaukun etsimiseen kannattaa varata aikaa. Ensi-ihastus saattaa haalistua nopeasti kun taas tarkkaan harkittu käsilaukkukaunotar palvelee pitkään ja lojaalisti. Sen tietää myös esimerkiksi kuningatar Elisabet, joka tunnetaan käsilaukuistaan. Hänen laukkunsa sisältö on edelleen mysteeri, mutta sinä ehkä jo tiedät, mitä tavaroita sinun käsilaukkusi tulee kantaa vaivattomasti. Käsilaukkujen merkitystä naisten muodissa ei voida vähätellä. Tanssikortit ja päiväkirjat ovat ehkä vaihtuneet huulipunaan ja kännykkään, mutta vuosikymmenestä toiseen laukkujen tuoma mahdollisuus ilmaista omaa persoonallista tyyliään, tai ottaa jopa kantaa, on ja pysyy.

Vähintään nämä käsilaukut sinulta tulisi löytyä:

On olemassa monta mielipidettä siitä, että tulisiko jokaisella naisella olla useita eri laukkuja vai vain se yksi täydellinen joka tilanteen käsilaukku. Klassinen malli neutraalissa värissä on todennäköisesti helpoin valinta, mutta koska käsilaukut ovat naisen tärkein asuste, niin sehän voisi olla juuri se asia, johon garderobissasi panostat.

Monen mielestä kolme laukkua on minimi. Jokaisen naisen olisikin hyvä omistaa ainakin pieni kirjekuorilaukku, joka muuntuu päiväkäytöstä iltakäyttöön, olkalaukku vapaa-ajan pukeutumiseen ja isompi käsilaukku, kuten tote bag-, satchel- tai ämpärilaukkumallinen ihanuuslaukku, johon mahtuu tarvittaessa enemmän tavaraa, kuten läppäri. Kuusi laukkua on vieläkin etevämmän tyylittelijän oikea määrä. Hänellä on erikseen iltalaukku ja clutch päiväkäyttöön, weekenderin, kuten duffelin tai satulalaukun, kyydissä kulkevat niin vaihtovaatteet kuin tarvittaessa vaipat ja tuttipullot kätevästi mukana, ja hän tarvitsee myös yhden persoonallisen hassuttelulaukun, joka on varattu erityisiin tilaisuuksiin.

Yhdistele ja sekoita