Asusteet

Naisten käsineet

Hinta
12
12
570
570

180 tuotetta

Lajittelu :
Sivu 1/3
BOW GLOVE - Kynsikkäät - black BOW POM GLOVES - Sormikkaat - grey mix WUDIEN - Sormikkaat - black BASIC GLOVES - Sormikkaat - brown VALENTINES DAY GLOVES - Sormikkaat - grey SMART SPARKLING - Sormikkaat - black NEW ODINE GLOVES&BEANIE GIFTPACK SET - Sormikkaat - blue MITT - Kynsikkäät - black ULADY - Sormikkaat - gris Sormikkaat - royal red RETRO DRIVER - Sormikkaat - black Kynsikkäät - beige SIGNATURE GLOVE - Kynsikkäät - ladybird UFLO - Sormikkaat - noir Kynsikkäät - cassis HERITAGE - Sormikkaat - hunter/taupe JULLIAN - Sormikkaat - light grey MULTI STRIPE - Kynsikkäät - multi mink POSAMENTERIE - Sormikkaat - black Sormikkaat - camel LADIES GLOVE - Sormikkaat - granat CORSETED GLOVE - Sormikkaat - country brown CHUNKY FINGER LESS GLOVE - Kynsikkäät - blue SMART BOW - Sormikkaat - red LADIES GLOVE - Sormikkaat - black LADIES GLOVE - Sormikkaat - silver grey HALF BOW GLOVE - Sormikkaat - cream VOSTOK - Sormikkaat - black NEW CLASSIC - Sormikkaat - stone NEW ODINE - Sormikkaat - purple CABLE CLASSIC GLOVE - Sormikkaat - camel melange WATCH - Sormikkaat - black SMART QUILTED - Sormikkaat - marsala E-TIP GLOVE - Sormikkaat - cosmic blue PARTY GLOVE - Kynsikkäät - black HALF BOW GLOVE - Sormikkaat - black CABLE CLASSIC GLOVE - Sormikkaat - antique heather REGINA - Sormikkaat - stone STRIPES GLOVES - Sormikkaat - grey TOUCH GLOVE - Sormikkaat - antique heather marl Sormikkaat - grey melee Sormikkaat - light grey melee Sormikkaat - snow white CLARRIE - Lapaset - navy nap BOW POM GLOVES - Sormikkaat - black mix POZZALE - Sormikkaat - light pink SPORTY MITTEN - Lapaset - hunter Sormikkaat - dark purple Sormikkaat - combo TOUCH GLOVE - Sormikkaat - black GEO STONE FINGERLESS - Kynsikkäät - pink BOW GLOVE - Kynsikkäät - bordeaux GUANTI POWER - Sormikkaat - black/white Sormikkaat - black DELICATE - Sormikkaat - creme TOUCH GLOVE - Sormikkaat - bright navy TOUCH GLOVE - Sormikkaat - light vintage heather STRIPES GLOVES - Sormikkaat - blue Sormikkaat - black ONLPICCADILLY GLOVES - Sormikkaat - black

Ihailetko tuoreita kynsiäsi, jotka juuri kävit laitattamassa kynsisalongissa? Voisiko niitä suojata kauniilla nahkasormikkailla, jotka sopivat myös rakkaimpaan käsilaukkuusi? Naisten käsineet voivat olla asusi kohokohta tai käsiesi käytännöllinen lämmittäjä – oli se kumpaa tahansa, ovat naisten käsineet tyrmäävän tyylikäs yksityiskohta asussasi, jos niin tahdot!

Näin mätsäät naisten käsineet asuusi!

Väreissä on voimaa! Anna rukkaset talven tummentamalle tyylillesi ja ota värit käyttöön! Käsineet ovat täydellinen tapa lisätä väriä muuten tummaan asuun, sillä ylilyöntejä ei tarvitse pelätä hanskojen kokoisen asusteen kanssa. Miten tyyliisi kävisivät klassisen punaiset nahkasormikkaat, jotka ovat todella naiselliset ja räväkät? Niillä tuot villakangastakkisi, kotelomekkosi ja saapikkaidesi luomaan tyyliin va-va-voomia! Turkissomisteet tai tummempi väri, kuten burgundy tai viininpunainen, lisääväät nahkasormikkaisiin entisestään ylellistä eleganssia. Siniset hansikkaat voisivat olla raikas lisä urheilulliseen pukeutumiseen tai katutyyliin. Erilaiset kuviot toimivat sormikkaissa näyttävänä yksityiskohtana.

Mustat nahkahansikkaat ovat klassikot. Turkissomisteet ovat ehdottomasti Pohjolan kylmän talven kanssa yhteen käyvä ehoste. Kauniit yksityiskohdat, kuten vetoketjut, rusetit ja napit toimivat katseen kiinnittäjinä, ja niiden avulla tuot mustiin käsineisiin juuri sen oman tyylinäkökulmasi. Mustan, ruskean ja harmaan ohella neutraaleja ja helposti moneen asuun sovitettavia värejä ovat vaaleat ja pastelliset nuden ja beigen sävyt. Pastellinpunaiset nahkahansikkaat pikkuruisella koristerusetilla ovat feminiinisen sievät ja kuiskuttelevat 50-luvun supernaisellisesta pukeutumistyylistä. Ronskia biker-tyyliä urbaanin naisen pukeutumiseen tuovat trenssin oheen vetoketjulliset käsineet.

Aktiivisen naisen talviseen ja syksyiseen ulkoiluun ja urheiluun sopivat kevyet puuvillahanskat tai paksummat fleece-hanskat ja nahkakintaat. Villaiset käsineet ja lapaset ovat lämpimiä myös paukkuvilla pakkasilla. Moni ihastuu käteviin kynsikkäisiin, jotka jättävät sormenpäät paljaiksi. Puhelimenkin näpyttely onnistuu! Lapasen ja kynsikkään risteytys on vieläkin näppärämpi! Pitkät kyynärpäähän ulottuvat hansikkaat voi vetää suoriksi suojaamaan tai jättää rypylle trendikkään boheemisti.

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua

Torju kylmyys trendikkäillä naisten käsineillä!

Naisten käsineille on Suomessa valitettavasti tarvetta useimpana vuoden kuukautena. Yleensä niitä alkaa hankkia vasta silloin, kun kädet jo palelevat vallitsevassa säässä. Käsineet myös tuppaavat aina katoamaan ja siksi niitä on hankittava lähes joka vuosi uudet parit. Vaikka ehkä toivoisitkin pärjääväsi niitä ilman, ei ole kuitenkaan mitään syytä olla kiinnittämättä huomiota myös käsineiden ulkonäköön. Kaulahuiviin, pipoon ja muuhun asuun sopivat lapaset ja sormikkaat viimeistelevät huolitellun asukokonaisuuden. Naiselliset nahkasormikkaat antavat hyvin tyylikkään vaikutelman ja niitä on myös saatavilla eri väreissä. Trendikkäät ja käytännölliset kynsikkäät sekä kämmekkäät lämmittävät käsiä pitäen sormet vapaina ja tuovat tyyliisi persoonallisen sävyn.

Tutustu nyt naisten käsinevalikoimaamme ja valitse tyylisi mukaisesti joko suloiset villahanskat sopimaan yhdessä paksun talvitakin kanssa tai yhdistä nahka- tai villasormikkaat villakangastakin kanssa. Kovimpia pakkasia varten kaapista on hyvä löytyä myös paksut talvilapaset, jotka suojaavat käsisäsi myös tuulelta ja kosteudelta. Zalando toimittaa tuotteesi aina ilman lähetyskuluja ja tarjoamme sinulle 30 päivän avoimen kaupan, minkä aikana voit palauttaa käyttämättömät tuotteet meille takaisin ja tietysti ilman palautuskuluja!