Kaulakorut voivat olla juuri se pieni tekijä, joka nostaa naisellisen tyylisi uudelle tasolle tai muuntaa tyylisi fiiliksestä toiseen. Tiedämmehän sen, että onnistunut viimeistely koruilla ja asusteilla on vaikuttavan itsevarman tyylin salaisuus. Naisten korulippaasta tulisikin löytyä ainakin muutama erityylinen kaulakoru eri asuihin, tai vähintään täydellinen joka tilanteen kaulakoru, joka muuntuu toimistolta aina vapaa-aikaan ja juhlaan.

Nyt vähemmän on enemmän. Liioitellun näyttävät statement-korut ovat pikkuhiljaa väistyneet minimalististen korujen vallatessa yhä enemmän korumuotia. Toki persoonalliset pukeutujat, jotka kaipaavat koruiltaan juuri sitä näyttävyyttä, ehkä villiä värikarttaa tai more is more -asennetta, tulevat löytämään uudet suosikkinsa upeasta naisten kaulakorujen valikoimasta. Millainen kaulakoru voisi olla sinun uusi ihastuksesi? Etsitkö ehkä sormuksiesi rinnalle sopivaa valioyksilöä tai juhlavaa korua, joka korostaa mekkosi avaraa kaula-aukkoa?

Naisten kaulakorut ovat nyt minimalistisia ja moderneja

Kaulakoru on oivallinen keino ryhdistää vapaa-ajan peruspukeutumista, kuten t-paitaa, neuletta, college- tai farkkupaitaa. Tuo väriä vaaleaan paitaan kirkkailla väreillä tai rokkiasennetta pehmeään neuleeseen raskaalla ketjulla. Erilaiset kivet ja mineraalit koruissa tai hauskat hahmot ja kuviot ovat hauska yksityiskohta t-paidan tai farkkupaidan kanssa.

Toimistolle sopivat klassiset hopea-, kulta-, ruusukulta- ja helmikorut. Catwalkeja seuratessa, voi nähdä, että kolikot, tasselit ja geometriset muodot ovat vahvasti läsnä trendeissä. Kaulakorut tuovat halutessa bisnestyyliin ripauksen persoonallisuutta tai hienostuneen vivahteen.

Korut ovat erittäin tärkeä osa erityisesti juhlapukeutumista. Kaulakorut saavat olla hienovaraisen kepeitä ja siroja, pitkät riipukset ja niiden kerrostaminen on muodikasta. Yhdistä esimerkiksi useita ohuita ja pitkiä kaulakoruja lyhyempiin koruihin, kuten supertrendikkääseen choker-koruun. Oikealla kaulakorulla voit korostaa mekkosi siluettia tai tiettyä kohtaa, kuten mekkosi syvää kaula-aukkoa pitkällä ketjulla tai avointa selkää kiepauttamalla kaulakorusi trendikkäästi taakse.

Yhdistät helposti