Jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, käytämme sivuillamme evästeitä. Klikkaamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen.Hyväksyn.
Kellot

Naisten kronografikellot

46 tuotetta

Lajittelu :
Sivu 1/1
Rannekello ajanottotoiminnolla - beige Rannekello ajanottotoiminnolla - gold-coloured Rannekello ajanottotoiminnolla - silber BRADSHAW MINI - Rannekello ajanottotoiminnolla - rosegold-coloured PARKER - Rannekello ajanottotoiminnolla - silver-coloured ORIGINAL BOYFRIEND - Rannekello ajanottotoiminnolla - hellbraun ORIGINAL BOYFRIEND - Rannekello ajanottotoiminnolla - braun BLAIR - Rannekello ajanottotoiminnolla - gold-coloured DECKER - Rannekello ajanottotoiminnolla - silver-coloured WILLOUGHBY - Rannekello ajanottotoiminnolla - rose gold-coloured WILLOUGHBY - Rannekello ajanottotoiminnolla - gold-coloured MATCHCORD - Rannekello ajanottotoiminnolla - schwarz Rannekello ajanottotoiminnolla - blau BRADSHAW - Rannekello ajanottotoiminnolla - rosegold-coloured MAXIMIX - Rannekello ajanottotoiminnolla - grau PARKER - Rannekello ajanottotoiminnolla - gold-coloured BLAIR - Rannekello ajanottotoiminnolla - silver-coloured DYLAN - Rannekello ajanottotoiminnolla - schwarz OPTIK - Rannekello ajanottotoiminnolla - roségold-coloured BRADSHAW - Rannekello ajanottotoiminnolla - gold-coloured Rannekello ajanottotoiminnolla - rosegold-coloured BLAIR - Rannekello ajanottotoiminnolla - rosegold-coloured

Laadukkailla kronografikelloilla voi mitata ajan kulumista

Kronografikellot ovat kelloja, joissa on lisätoiminto ajanottoa varten. Niissä on yleensä omat osoittimet sekä erilliset pienet kellotaulut tunneille, minuuteille ja sekunneille. Kellon kuoressa on yleensä erilliset nupit, joilla ajanottoa ohjataan. Laadukkaiden kronografikellojen kuori valmistetaan kestävistä materiaaleista, kuten ruostumattomasta teräksestä, jaloteräksestä, muovista ja metallista. Tämän vuoksi ne kestävät kovaakin kulutusta ja käyttöä, jolle ne arkipäivien työkiireissä tai vapaa-ajalla altistuvat. Niiden rannekkeet puolestaan valmistetaan muovista, nahasta, kumista, tekstiilistä tai silikonista, joten jokainen voi valita juuri itselleen sopivan rannekemateriaalin erilaisiin käyttötilanteisiin. Rannekkeen malliksi voi valita solkirannekkeen tai linkkurannekkeen. Kummankin rannekemallin pituutta voi säätää kätevästi haluamalleen tiukkuusasteelle. Joissakin kronografikelloissa on lisäksi päivämäärän näyttö, ja saatavilla on myös vesitiiviitä malleja.

Kauniita kronografikelloja saatavana Zalandosta ajan mittaamiseen

Jos olet aikeissa ostaa uutta kelloa, tutustu Zalandon verkkokaupan ihastuttavaan kronografikellojen valikoimaan. Meiltä löydät kauniit mallit niin arki- kuin juhlakäyttöönkin. Näppärillä kelloilla voit mitata ajan kulumista. Tätä ominaisuutta voit hyödyntää esimerkiksi lasten kanssa touhutessasi tai lenkkeillessäsi. Valitse kestävä vapaa-ajan viettoon soveltuva malli, joka sietää kovaa käyttöä ja pieniä kolhuja. Pirteissä väreissä on valinnanvaraa, joten voit helposti valita juuri itseäsi miellyttävän sävyn tai värin, joka sointuu upeasti vaatetukseesi! Siniset, turkoosit, pinkit ja violetit rannekellot tuovat kaivattua piristystä joskus niin tylsiin arkipäiviin. Juhlallisiin tilaisuuksiin voit valita tyylikkään kronografikellomallin. Esimerkiksi valkoinen tai hopeinen kello näyttää upealta juhlavaatteiden kanssa. Mieti myös, mikä rannekemateriaali tuntuisi mukavalta käytössä ja minkä levyinen rannekkeen pitäisi olla. Tärkeää on myös pohtia, minkä kokoinen kellotaulun halkaisijan tulisi olla, jotta kello tuntuisi ja näyttäisi mukavalta, mutta jotta myös näkisit kellonajan helposti. Zalandolta löydät taatusti juuri sinun tarpeisiisi ja tyyliisi sopivan kronografikellon!