Asusteet

Naisten kuulokkeet

Hinta
19
19
630
630
€–€

71 tuotetta

Lajittelu :
Sivu 1/1
SAN FRANCISCO - Kuulokkeet - dark clown black MW60 WIRELESS OVER-EAR - Kuulokkeet - gunmetal SAN FRANCISCO - Kuulokkeet - red snapper SAN FRANCISCO - Kuulokkeet - fluffy cloud white BERLIN BLUETOOTH - Kuulokkeet - dark clown black INSPIRE 700 - Kuulokkeet - black REFLECT MINI BT - Kuulokkeet - teal REFLECT CONTOUR - Kuulokkeet - black INSPIRE 700 - Kuulokkeet - teal PLUS DELUXE - Kuulokkeet - pink REFLECT MINI - Kuulokkeet - black BUTTONS - Kuulokkeet - gold-coloured SEATTLE BLUETOOTH - Kuulokkeet - dark clown black BERLIN BLUETOOTH - Kuulokkeet - fluffy cloud white INSPIRE 100 - Kuulokkeet - black INSPIRE 300 - Kuulokkeet - red/black REFLECT CONTOUR - Kuulokkeet - red REFLECT FIT - Kuulokkeet - black FOCUS 100 - Kuulokkeet - red/black ROME NECKBAND BLUETOOTH - Kuulokkeet - dark clown/black SEATTLE BLUETOOTH - Kuulokkeet - blue petroleum ROME NECKBAND BLUETOOTH - Kuulokkeet - rose gold-coloured/pink ROME NECKBAND BLUETOOTH - Kuulokkeet - fluffy cloud/white BOSTON - Kuulokkeet - urban highlight - volt green BOSTON - Kuulokkeet - dark clown - black MH40 OVER-EAR - Kuulokkeet - navy/silver-coloured MW50 WIRELESS ON-EAR - Kuulokkeet - black/silver-coloured MH40 OVER-EAR - Kuulokkeet - brown/silver-coloured GRIND ON-EAR WIRELESS - Kuulokkeet - black/tan GRIND ON-EAR WIRELESS - Kuulokkeet - black/chrome HESH 3 WIRELESS OVER-EAR - Kuulokkeet - blue Kuulokkeet - yellow BUTTONS - Kuulokkeet - rose BUTTONS - Kuulokkeet - black BUTTONS - Kuulokkeet - grey MODE EQ - Kuulokkeet - black & bass INSPIRE 100 - Kuulokkeet - red/black FOCUS 100 - Kuulokkeet - black Kuulokkeet - white Kuulokkeet - black Kuulokkeet - white Kuulokkeet - black REFLECT CONTOUR - Kuulokkeet - blue REFLECT MINI - Kuulokkeet - red REFLECT MINI BT - Kuulokkeet - black CLASSIC WIRED - Kuulokkeet - chestnut INSPIRE 300 - Kuulokkeet - black

Naisten kuulokkeet - kuuntele musiikkia tyylillä!

Naisten kuulokkeet ovat välttämätön varuste kaikille musiikin ystäville. Esimerkiksi työmatkat taittuvat mielekkäämin, kun voit samalla kuunnella lempimusiikkiasi. Myös urheillessa musiikin kuuntelu on monille tärkeää ja sen on huomattu myös lisäävän motivaatiota ja auttavan jaksamaan pidempään. Kuulokkeiden avulla voit nauttia musiikin kuuntelusta melkeinpä missä vain ja tyylistä tinkimättä, kuulokkeet kun nimittäin näyttävät trendikkäiltä ja niitä onkin nykyään saatavilla monissa eri designeissa. Jos haluat erottua ja tuoda lisämaustetta tyyliisi, valitse ihanan värikkäät kuulokkeet!

Urheiluun, työpaikalle tai sohvalla löhöämiseen - kuulokkeet mahdollistavat musiikin kuuntelun missä vain! Tutustu nyt valikoimaamme laadukkaita ja trendikkäitä kuulokkeita ja valitse suosikkisi. Meiltä löydät muun muassa Skullcandy- ja Urbanears-kuulokkeet, jotka on suunniteltu trendi- ja laatutietoisille naisille. Valikoimastamme löydät sekä suljetut- että nappikuulokkeet monissa eri designeissa ja väreissä. Zalando toimittaa tilaamasi tuotteet aina ilman lähetyskuluja ja tarjoaa sinulle myös 30 päivän avoimen kaupan, minkä aikana voit palauttaa käyttämättömät tuotteet meille takaisin - tietysti ilman lisäkustannuksia! Tilaa nyt trendikkäät kuulokkeet Zalandosta ja voit nauttia musiikista missä ikinä kuljetkin!

Intohimoiselle musiikin ystäville kuulokkeet ovat pakollinen varuste. Niiden kanssa voit nauttia suosikkiartistisi kappaleista missä tahansa ajasta ja paikasta riippumatta. Kuulokkeiden valinnassa kannattaa panostaa laatuun. On ensiarvoisen tärkeää, että kun kuuntelet musiikkia tai radiota, taustan hälinä ei häiritse musiikkinautintoasi. Onneksi kaikki laadukkaiden merkkien tuotteet ovat tällaisia. Myös niille, jotka eivät aivan niin intohimoisesti suhtaudu musiikkiin, kuulokkeet on hyvä olla olemassa. Niiden kanssa voit esimerkiksi työmatkalla kuunnella mieleistäsi radiokanavaa bussissa, raitiovaunussa, junassa tai metrossa muiden häiriintymättä. Työpäivän jälkeen, kun tulet kotiin ja laitat lenkkarit jalkaan ja lähdet liikkumaan, luureista kuuluva kannustava musiikki saa treenisi uudelle tasolle yhä uudelleen ja uudelleen. Ja kun vihdoin on aika levähtää ja käperryt sohvan nurkkaan ja vedät lämpimän viltin päällesi, mikä onkaan rentouttavampaa, kuin laittaa rauhoittava musiikki korville, antaa ajatuksen lentää vapaana ja unohtaa päivän murheet.

Kuulokkeet - uutta puhtia treeniin ja elämään

Oletko joskus nähnyt jonkun istuvan bussissa kuulokkeet päässä ja nauravan itsekseen? Meistä jokainen varmaan on. Silloin mieleen tulee ajatus, että minäkin haluan. Kun sitten valitset kuulokkeita, mietit varmaan, että minkälaiset ne pitäisivät olla. Hyvien kuulokkeiden ominaisuuksiin kuuluu, että ne toistavat äänen puhtaasti, sekä matalat, että korkeat. Niiden äänieristyksen tulee olla sellainen, että kun ne ovat päässä, ympärillä oleva hälinä ei häiritse nautintoasi. Tämän lisäksi hyvien kuulokkeiden tulee istua tukevasti, mutta ne eivät kuitenkaan saa puristaa tai hiertää. Meiltä Zalandolta voit ostaa mitkä tahansa kuulokkeet, ne ovat aina laadukkaat. Valitset siis valikoimastamme itsellesi trendikkään näköiset ja mieleisesi väriset ja olet askeleen lähempänä nautinnollista kokemusta. Tiesithän, että meiltä voit ostaa luurit myös lahjaksi, vaikka lapselle tai puolisollesi.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista