Merkki
Hinta
Väri
Kuosi
Mallisto
Pintamateriaali
40 tuotetta
Lajittelu :
Sivu 1/1

Oletko luontainen bag lady? Laukkusi pursuaa aina yli tavarapaljoudesta johtuen? Tavarat ovat useassa eri laukussa hujan hajan? Meillä on ratkaisu - tyylikäs urheilukassi. Tiedämme kyllä, urheilukassi on suunniteltu urheiluvarusteita varten, mutta urheilumuoti ja -kassit ovat nykyään niin trendikkäitä, että niistä kannattaa ottaa kaikki irti myös salin ja treenien ulkopuolella.

Upeaa kassia ei tarvitse peitellä, vaan se mätsää myös arkityyliisi saumatta. Urheilukassien valikoima on päätähuimaava, ja mitä herkullisemmat värit houkuttelevat hankkimaan useammankin kassin. Ehkä se onkin viisasta, yksivärinen urheilukassi kulkee työvaatteiden ohessa huomaamatta ja värikäs kassi tuo iloa, kun vaihdat vapaalle.

Naisten urheilukassit ovat nostalgiaa ja uusia innovaatioita täynnä

Urheilukassien design kuvastaa juuri naisten toiveita siitä, millainen on täydellinen laukku urheilukamppeille. Ne ovat siroja mutta tilavia, ja kankaissa on käytetty innovatiivisia ja kestäviä materiaaleja. Printit ovat vallattomia! Klassisen tyylin ystävälle valikoima tarjoaa neutraalinvärisiä vintage-putkikasseja. Erikoisuuksia tyyliinsä metsästävä innostuu todella retrosta putkikassista, joka nostattaa treeni-innon ja nostalgian lisäksi Eye of the Tigerin sävelet korviin.

Älä kyseenalaista urheilukassien trendikkyyttä. Vanha kunnon duffeli on saanut uuden ilmeen nykyaikaisten suunnittelijoiden käsittelyssä. Tuoreet designit ovat tyttömäisen raikkaita! Valloittavat printit ja huippumerkkien logoin koristellut kassit ovat erityisesti nuorten naisten mieleen - niille satelee kehuja kaveriporukassa! Elegantti sporttilaukku käy käsilaukusta, jota uskaltaa käyttää päivittäin.

Urheilukassit toimivat myös loistavina viikonloppu- ja matkalaukkuina - tilaa ja tyyliä riittää!

Yhdistele ja sekoita