Asusteet

Naisten laukut / Desigual

Suodatin (1)

130 tuotetta

Arjen ilo ja sadepäivän piristys on rennon trendikäs laukku. Desigual-laukut hohtavat kaikissa sateenkaaren väreissä, usein tummaa pohjaa vasten. Niiden persoonalliset kukkakuosit ja geometriset kuviot tuovat päiviisi uutta rytmiä. Sellaista naista ei olekaan, joka lähtisi liikenteeseen ilman tyyliinsä sopivaa laukkua. Desigual-laukut ovat yhtä aikaa naisellisia ja iloisen leikkisiä, eikä niitä nähdessään malta olla hymyilemättä.

Desigual-laukut – etkä kävele ohi

Kyllä, nämä ovat juuri niitä laukkuja, joihin iskit silmäsi viimeksi lentokentällä. Ne kiinnittävät huomion raikkaalla erilaisuudellaan, johon merkin espanjankielinen nimikin viittaa. Myös väärinpäin kääntynyt S muistuttaa siitä, että nyt katsotaan asioita hieman eri näkökulmasta. Elämän ei tarvitse olla niin kovin vakavaa – ja silti tyyli voi olla myös naisellinen. Desigual-laukut ja -vaatteet ovat löytäneet tiensä monen naisen sydämeen, ja niitä myydäänkin jo noin 200 liikkeessä 65 maassa. Kun näyttävät kukkakuviot ja ornamentit ovat kerran saaneet sinut pauloihinsa, Desigual-laukut, -reput ja -kassit seuraavat sinua pian niin ostoksille, juhliin kuin reissuunkin.

Hauskuus, rakkaus ja värit

Naisten Desigual-laukut huokuvat rakkautta muotiin, tyyliin ja pukeutumiseen. Merkin kuoseissa hehkuvat kirkkaat värit ja leikkisät kuviot kertovat tästä rakkaudesta. Ei toki niin, että perusvärit musta, ruskea ja tummansininen olisivat pannassa – ne luovat railakkaille kuvioille levollisen taustan. Pohjavärin perusteella joka nainen voi valita vaatetyyliinsä sopivan laukun. Tumman syys- ja talvipukeutumisen kanssa sopii erinomaisesti mustapohjainen käsilaukku tai shopperi, jossa helmeilevät punaisen ja turkoosin sävyt. Vaaleita kevät- ja kesäasuja täydentävät kassien akvarellityyliset kuosit. Vihrein rönsyin koristeltu pikkulaukku sopii iltajuhliin niin pikkumustan kuin myös laukun sävyisen iltamekon kanssa. Eleganttien leidien arki- ja työasuihin sopivat parhaiten yksiväriset desigual-laukut, joissa tuttu kukka-aihe tulee esiin vain aavistuksenomaisesti painokuvana. Letkeää hippityyliä taas täydentävät farkku- ja tilkkuaiheiset laukut ja kassit. Eikä mikään estä yhdistämästä iloisia desigual-laukkuja värikkäisiin ja kirjaviin vaatteisiin – värisävyjä löytyy kaikille värityypeille.

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua