Naisten laukut

Suositut filtterit
249 tuotetta

Hypetys Michael Korsin hittilaukkujen ympärillä jatkuu, eikä ihme. Muotifriikit tunnistavat pelkistetyn eleganssin, jota ajattomampaa ei voi olla. Jos laukkukokoelmissasi ei vielä ole Michael Kors -laukkua tai jos etsit muuten vain uutta, juuri sinun tyyliisi sopivaa kultakimpaletta, tutustu Michael Kors -laukkujen valikoimaan!

Tyylikkäiden leikkausten ohella näille laukuille tunnusomaista on saffiano-nahkan tuoma korkea laatu. Laadukkaan nahkan ansiosta laukut ovat sateenkestäviä. Esittelemme sinulle nyt trendikkäät suosikkimallimme.

Tarkastelussa suosituimmat Michael Kors -laukut

Jet Set: Michael Kors -malliston ehkä suosituin laukku on Jet Set -ostoskassi. Tilava laukku sopii hyvin rentojen farkkujen ja t-paidan kanssa, iltaisin vaikka mekonkin. Bleiseriin ja bisneslookiin yhdistettynä se on tyylikäs valinta.

Selma: Trapetsilaukku Selma on saatavilla sekä miniversiona että tilavana käsilaukkuna. Plussaa on, että laukkua voi kantaa rennosti käsivarrella tai olalla. Talvisaikaan viininpunainen malli yhdistettynä tekoturkisliiviin ja kesällä beige yhdessä hihattoman pitsimekon kanssa ovat taattuja katseenvangitsijoita.

Hamilton: Laukkumalleista erityisen arvokas ja naisellinen on Hamilton. Sen tunnistaa remmeistään ja olkahihnasta. Kultaiset somisteet ja kultainen avaimellinen lukko tekevät laukusta uniikin. Erityisen tyylikäs se on yhdistettynä tummansinisiin skinny-farkkuihin, valkoiseen peruspaitaan ja trenssitakkiin.

Kulttimallien lisäksi saatavilla on myös reppuja, pussukoita ja sieviä minilaukkuja. Näitä designtuotteita ei yksinkertaisesti voi olla liikaa!

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista