Asusteet
Korut
Kellot
Aurinkolasit
Lompakot & kotelot
Vyöt
Pipot, Hatut & Lakit
Huivit & Kaulaliinat
Kuulokkeet
Käsineet
Sateenvarjot
Muut
 • Merkki
 • Hinta
 • Väri
 • Pintamateriaali
 • Sisävuori
  34 tuotetta
  |Lajittelu :
  Sivu 1/1

  10 % alennusta

  Tilaa uutiskirjeemme & lunasta lahjasi

  Rains-laukut ovat nimensä mukaisesti luotu sateeseen. Tanskalaista designia edustavat, täysin vedenpitävät olkalaukut, reput, viikonloppulaukut ja tietokonesalkut ovat pelastus etenkin niille naisille, jotka liikkuvat ulkona säällä kuin säällä. Rains-laukkujen ansiosta voit huoletta kantaa mukanasi tärkeitä papereita ja elektroniikkaa pahimmallakin koiranilmalla ja luottaa siihen, että laukun sisältö pysyy kuivana. Laukkujen minimalistinen muotoilu ja skandinaavinen värimaailma pitävät puolestaan huolen siitä, ettei sade pilaa myöskään tyyliäsi.

  Naisten Rains-laukut – vedenpitävää designia Tanskasta

  Tanska on maa, joka tunnetaan sateisesta ilmastostaan, tyylikkäästä designistaan ja kekseliäästä kaupunkikulttuuristaan. Näiden yhdistelmästä syntyi vuonna 2012 vedenkestäviin vaatteisiin ja laukkuihin erikoistunut vaatemerkki Rains, joka luo uusia käyttötapoja perinteisille sadeasukankaille. Naisten laukut kuuluvat Rainsin kestosuosikkeihin, sillä kukapa nainen ei arvostaisi laukkua, joka kestää kostean sään riepottelua näyttäen silti pelkistetyn tyylikkäältä. Selkeäilmeinen muotoilu ja luonnonläheiset pohjoismaiset sävyt ovat nostaneet Rains-laukut tyylitietoisten naisten suosioon monessa maassa. Kevyestä kumipinnoitetusta kankaasta valmistetut laukut tuovat perinteiseen skandinaaviseen sadepukeutumiseen modernia raikkautta ja uusia teknisiä materiaaleja. Ajattoman vähäeleinen muotokieli yhdistettynä kestäviin materiaaleihin takaa sen, että nämä laukut kestävät aikaa ja käyttöä. Olipa tyylisi chic, rock, hip, sport tai mitä tahansa näiden väliltä, voit olla varma, että Rains-laukku istuu tyyliisi saumattomasti.

  Rains-laukut – antaa sataa vain!

  Tanskalaiseen kulttuuriin kuuluu rakkaus ulkoilmaa kohtaan, ja Tanskassa liikutaankin mielellään jalan tai polkupyörällä, vaikka taivaalta sataisi märkiä rättejä. Toisaalta Tanska tunnetaan myös tyylin ja designin maana, jossa persoonallinen pukeutuminen on itsestäänselvyys. Rains-laukut yhdistävät kekseliäällä tavalla monipuolisen käytännöllisyyden tinkimättömään tyylikkyyteen. Selkeät yksiväriset pinnat, leveät kantohihnat ja lujat metallisoljet ovat Rains-laukkujen olennaisimpia elementtejä. Onko sinun valintasi iloisen keltaisena tai lämpimän punaisena hehkuva laukku vai kenties elegantti harmaan tai mustan sävy? Tilavassa ostoslaukussa kannat kotiin suuremmankin määrän ostoksia kuivina, ja tukevasti selässä kulkeva reppu on loistovalinta niin pyöräilyyn, koulumatkoille kuin pidemmille retkillekin. Tyylikäs tumma tietokonesalkku sopii puolestaan vaikkapa hillittyä ilmettä arvostavalle bisnesnaiselle.

  Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua