1,897 tuotetta

Lompakko on poikkeuksellisen tärkeä esine – se kulkee mukanasi lähes kaikkialle ja kätkee sisäänsä tärkeimmät korttisi ja käteiskassasi. Hyvän lompakon onkin tarjottava paitsi käytännöllistä ja kestävää muotoilua myös esteettisesti viehättävää ilmettä, johon ei kyllästy helpolla. Laajasta valikoimastamme löydät lompakot jokaisen naisen tyyliin.

Lompakon tärkein ominaisuus on se, että sinne mahtuvat siististi juuri ne asiat, joita tahdot kantaa mukanasi. Joillekin tämä tarkoittaa kymmeniä erilaisia kortteja, valokuvia, postimerkkejä ja muuta tarpeellista pikkusälää, toinen taas suosii pientä pussukkaa, johon valitaan käteisen lisäksi vain tärkeimmät kortit. Siksi myös lompakoiden koot ja muotoilu vaihtelevat suuresti. Suosituimpia perusmalleja ovat kevyet mutta kestävät nahkapintaiset lompakot, jotka on varustettu kolikkotaskulla, korttilokeroilla sekä muutamalla osiolla seteleitä ja tärkeitä papereita varten.

Naisten lompakot tarjoavat huippuunsa hiottua käytännöllisyyttä ja estetiikkaa

Nahkainen lompakko on varma valinta niin tyylikkyytensä kuin kestävyytensäkin puolesta. Hienostunutta eleganssia rakastava nainen valitsee huippumerkin logolla koristellun luksuslompakon, joka henkii samaa tunnelmaa design-käsilaukun kanssa. Pirteää käytännöllisyyttä suosiva pukeutuja luottaa värikkääseen nahkalompakkoon, joka löytyy helposti laukun uumenista.

Kun etsit lompakkoa, joka erottuu joukosta ja jonka näkeminen ilahduttaa aina, valitse runsailla kuvioilla ja väreillä kyllästetty lompakko joko nahkaisena tai kangaspintaisena. Olisiko sinun valintasi romanttista kukkaistyyliä edustava ruusulompakko, graafisilla printeillä leikittelevä trendikuosi vai itämaista ornamentiikkaa kauniisti hyödyntävä kukkaro?

Jos olet minimalisti, joka kantaa mukanaan vain kaikkein tarpeellisimman, tai jos etsit pientä kakkoslompakkoa esimerkiksi mukaan reissulle, pienet pussukkamalliset lompakot ovat valintasi. Ne sujahtavat vaivatta povitaskuun, ja vetoketjulla varustettuun lokeroon mahtuvat mainiosti niin rahat kuin muutama korttikin.

Yhdistät helposti