Naisten olkalaukut

Suositut filtterit
6 647 tuotetta

Kevyt ja käytännöllinen olkalaukku mukana menossa

Etsitkö täydellistä täydennystä jokapäiväiseen tyyliisi? Kaipaatko laukkua, joka kulkee kätevästi matkassa mukana ja jonne saa mahdutettua kaiken tarpeellisen? Olkalaukku täyttää tarpeesi ja viimeistelee asusi.

Kuten nimestäkin voi jo päätellä, olkalaukku kulkee kätevästi ja mukavasti mukana olalla usein pitkän, säädettävän kantohihnan ansiosta. Sen voi kiepsauttaa joko selän taakse esimerkiksi pyöräillessä, jolloin hihna kulkee viistosti vartalon yli, tai jättää yhdelle hartialle käsilaukun tavoin. Sen voi napata mukaansa suunnatessaan töihin, illalliselle ystävien kanssa tai seikkailemaan kaupungille.

Zalandon valikoimasta löytyy monia eri mallisia, kokoisia ja tyylisiä olkalaukkuja, jotka vapauttavat kädet käyttöön ja kulkevat mukana matkassa huolettomasti. Tilaa mieleisesi jo tänään, niin pääset pian pakkailemaan!

Miten valita oikeanlainen olkalaukku?

Aina tärkeitä hankintoja tehdessä on pohdittava ensin omia tarpeita. Olkalaukut ovat hyvin eri kokoisia, tyylisiä ja mallisia, joten sellaisen hankintaa harkitsevan on syytä miettiä ainakin, mitä laukkuun haluaa pakata, millaisissa tilanteissa sitä kantaa mukana ja suosiiko pukeutumisessaan yleensä neutraaleja vaiko räväkämpiä sävyjä.

Pienempi olkalaukku sopii täydellisesti päivittäiseen käyttöön sekä vaikkapa juhliin, joihin tarvitsee mukaansa lähinnä ehkä nipun avaimia, puhelimen ja huulipunan. Sen sijaan suurempaan malliin mahtuu kaikki tarvittava pitkää työ- tai koulupäivää tai jopa ulkomaanmatkaa varten – aina vaihtovaatteista kannettaviin tietokoneisiin ja kenties jopa eväsrasioihin.

Monet naisten olkalaukut on varusteltu modernien, aktiivista elämää elävien naisten tarpeisiin. Niistä löytyy esimerkiksi lukuisia käytännöllisiä lokeroita ja taskuja, jotka auttavat pitämään tavarat järjestyksessä, jotta puhelimia ja avaimia ei tarvitsisi kaivaa laukun pohjalta. Tilaa siis arkea helpottavat, olkalaukut Zalandolta ja ihastu ikihyviksi!

Eleganssia, rentoa sporttisuutta ja yksinkertaisuuden kauneutta

Valitse Zalandon laajasta mallistosta klassisen elegantti olkalaukku, joka täydentää iltapukusi. Tai sporttisempi, kevyt sekä treeneissä kätevästi mukana kulkeva urheilijoille suunnattu malli. Tai huomiota herättävän värinen malli, joka piristää arkista asua.

Tarjolla on niin maailmanlaajuisesti supersuosittujen muotisuunnittelijoiden laukkuja kuin kotimaistenkin brändien lanseeraamia laukkuja. On yksivärisiä, kirjavia ja erilaisin ketjuin, paljetein tai muunlaisin koristein viimeisteltyjä malleja. Tarjolla on oliivinvihreää, kiiltävää hopeaa, suloista sinistä, kukkakuviota sekä klassista mustaa. Materiaalit vaihtelevat nahasta erilaisiin kankaisiin sekä jopa metalliin, muodot taasen pyöreistä suorakulmioihin ja vaikkapa sydämiin.

Jokainen olkalaukku on omanlaisensa kokonaisuus, joka on suunniteltu ja muotoiltu tarkkaan. Laadukkaat ompeleet ja yksityiskohdat varmistavat kestävyyden ja tyylikkään ulkonäön. Tilaa Zalandolta kauniit naisten olkalaukut ja yhdistele niitä niin farkkujen, kotelomekkojen kuin vaikkapa kesäisten lappuhaalarienkin kanssa!

Yhdistä olkalaukut muihin asusteisiin

Olkalaukun yhdistäminen muihin asusteisiin on loistava tapa luoda harkittu asukokonaisuus ja korostaa omaa tyyliä. Valitse esimerkiksi olkalaukku, joka on samaa sävyä suosikkikenkiesi tai lempivyösi kanssa. Tai ehkä makusi mukainen ratkaisu on olkalaukku, jonka metalliset yksityiskohdat, kuten soljet ja vetoketjut sointuvat yhteen korvakorujen kanssa. Voit myös luoda mielenkiintoisia kontrasetaja valitsemalla vaaleasta asusta selvästi erottuvan värin tai esimerkiksi jonkun erikoisen muodon.

Myös erilaisten teemojen seuraaminen on hauskaa. Esimerkiksi vintage-henkiseen asuun sopii mainiosti retrotyylinen olkalaukku tai samettimekon kanssa samettipintainen laukku. Voit myös huomioida vuodenajan ja valita syksyyn sopivan lämpimän, mutta tumman sävyn tai joulun teemaväreihin sointuvan punaisen. Niin tai näin, Zalandolta löydät olkalaukut, joita on hauska yhdistellä eri asuihin ja asusteisiin!