Naisten olkalaukut

Suositut filtterit
5 717 tuotetta

Minkälaista laukkua haaveissasi himoitset? Naisten olkalaukut ovat ulkoasultaan asiallisia, rohkeita, ajattomia ja elegantteja. Toteuta haaveesi ja muokkaa niillä tyyleistäsi täydellisiä!

Vaihtelevan kokoiset olkalaukut ovat saaneet pintoihinsa ripauksen retroa, mutta totta kai niissä on moderniakin huippusuunnittelua! Naisen laukun sisältö on muille ikuinen mysteeri. Jos suuntaat toimistoon pitsipintaisessa kynähameessa ja paitapuserossa, heitätkö olallesi pikkuruisen laukun? Toisinaan saatat tarvita mukaasi vähän suuremman ihanuuden, johon varmasti mahtuvat kaikki tarvittavat salaperäiset tavarat. Pukeudutko mielelläsi 70-luvun tyyliseen hameeseen ja naiselliseen bleiseriin? Saatat haluta laukkuunkin häivähdyksen huippumuodin historiaa. Pyöreäpohjainen niin sanottu satulalaukku saattaisi hyvinkin täyttää toiveesi. Blake Lively yhdistää sellaisen esimerkiksi polvipituisen mekon ja matalakantaisten kenkien seuraan.

Olkalaukut seuraavat sinua kaikkialle

Olkalaukut ovat saaneet puhuttelevan ulkomuodon. Niissä on tyylikästä minimalistisuutta ja ylvästä kulmikkuutta. Myös pyöreät muodot rynnivät esille ja nappaavat leikiten oman osansa huomiosta. Ihanat pussukatkin ovat palanneet! Oletko kaivannut suuria taskuja selkeälinjaisten laukkujen ulkopuolelle? Sinne sujautat avaimet tai käyntikortit lähtiessäsi jakkupuvussasi työlounaalle. Voithan tietysti ripauttaa asiatyyliin hitusen kukkaistyttöäkin kauniin laukkusi kuosissa. Kopioi kirjavista kuoseista muitakin inspiroivia ideoita asuille! Niihin on siroteltu myös boheemisti rönsyilevää romantiikkaa, tupsuilla ja hapsuilla hassuttelua, sekä sporttisuutta.

Jos kannatat vakaasti hillittyä pukeutumista, ainakin laukkuun kannattaa valita feminiinisiä värejä! Ahmi niiden makeita sävyjä, hivuta asuihin myös hempeitä pastelleja ja hillittöminä hehkuvia kohokohtia. Jos haluat rauhoittaa räväkkää denimtyyliä, valitse aikaa kestäviä klassisia sävyjä asiallisuutta antamaan.

Sido naiselliset olkalaukut ja kengät toisiinsa nahkaisilla somisteilla tai rohkeilla niiteillä ja vetoketjuilla. Luo eleganssia etsimällä tyylikkäitä yhtäläisyyksiä laukkujen ja asusteiden kuoseista ja tekstuureista. Jos tahdot olla juhla-asussa simppelisti chic, pidä minimalistinen linja molemmissa. Panosta kuitenkin persoonallisen muotokielen merkitykseen!

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista

Tyylikkäät naisten olkalaukut

Naisten olkalaukut ovat välttämätön ja olennainen osa naisten asusteita. Matkapuhelimen, avaimien ja lompakon lisäksi pitää tietysti olla huulikiilto, ripsiväri ja ehkä hajuvesipullokin mukana, joten naisten olkalaukku on tavaroiden mukanakuljettamiseen täydellinen väline. Myös koulukirjat, luentopaperit, kansiot ja läppärikin tarvitsee tilaa, joten iso ja tilava olkalaukku hoitaa koulurepun toimea loistavasti. Tai jos olet aktiivinen salilla kävijä tai tarvitset muuten urheilutavaroille tilaa, niin naisten olkalaukku on varma valinta, sillä sinne mahtuu niin treenivaatteet, juomapullo, kuin pyyhe ja kengätkin. Loppujen lopuksi naisten pitää olla varustautuneita kaikkeen ja tilavan naisten olkalaukun kanssa ongelmaa ei ole, koska ne ovat usein varustettu pienin taskuin ja välikankain, mikä mahdollistaa järjestyksen ylläpitämisen ja pientenkin tavaroiden varastoinnin. Siten sinun ei tarvitse viettää aikaa penkoen laukkua, kun jokainen tavara on omalla paikallaan. Käytännölliset hihnat naisten olkalaukuissa mahdollistavat käsien vapauden liikkua.

Naisten olkalaukut - toimivuutta ja käytännöllisyyttä arjen tilanteisiin!

Naisten olkalaukut toimivat täydellisesti jokaisen lookin kanssa. Pienempi olkalaukku sopii hyvin esimerkiksi hienomman kotelomekon ja platookorkokenkien kanssa toimistoon, tehden asusta arkisemman näköisen lookin. Ja urheilullinen olkalaukku on kuin omiaan verryttelypuvun kanssa. Oli olkalaukku sitten suuri tai pienempi, nahkaa tai tekstiiliä, naisellinen tai urheilullinen, se ei petä. Zalandon verkkokaupassa on niin laaja valikoima erilaisia naisten olkalaukkuja, että yhden valisteminen ylitse muiden tulee olemaan vaikeaa.