Pikkulaukut & Iltalaukut

Suositut filtterit
725 tuotetta

Pikkulaukut ja iltalaukut ovat tyylikäs lisä asuun kuin asuun. Juhlapukeutumiseen ne kuuluvat tietenkin ehdottomasti, mutta kokeile niitä myös muidenkin asukokonaisuuksien viimeistelyyn! Pieni laukku on nimittäin tyylikäs ja trendikäs asuste, oli kyseessä sitten illanvietto tai lounastreffit ystävien kanssa.

Tyylin suhteen pikkulaukuissa ja iltalaukuissa on huimasti valinnanvaraa. Klassikon asemassa ovat selkeästi muotoillut, yksiväriset nahkalaukut rannehihnoineen. Ne sopivat niin pikkumustan ja korkkareiden kuin farkkujen, nilkkureiden ja paitapuseronkin seuraksi – vuodesta toiseen! Näyttävimmät pikkulaukut ja iltalaukut puolestaan ottavat hurmaavasti asukokonaisuuden keskipisteen rooliin. Niiden juju voi olla säihkyvässä pinnassa, hauskassa kuosissa tai koristeellisissa yksityiskohdissa. Metallinhohto on trendikästä laukkujen pinnoissa. Eikä ole lainkaan hassumpi idea yhdistää asuun samaa säihkyvää sävyä toistavat laukku ja kengät.

Pikkulaukut ja iltalaukut ovat juhlapukeutumisen olennainen elementti

Arjessa pikkulaukut ja iltalaukut ovat erinomainen tapa luoda asukokonaisuuteen trendikäs ja naisellinen vivahde. Kimaltavat tai kovapintaiset laukut luovat muutoin rentoon asuun ripauksen glamouria. Yhdistä siro ja pieni lempilaukkusi esimerkiksi haalariasuun ja korkeakorkoisiin sandaaleihin ja viimeistele kokonaisuus klassisen naisellisella näyttävällä lierihatulla. Tai luo klassinen asukokonaisuus yhdistämällä tummansiniset farkut ihoa myötäilevään toppiin, bleiseriin ja korkeakorkoisiin avokkaisiin, ja viimeistele ilme klassisella clutchilla!

Pikku- ja iltalaukkumuodissa toistuvat muodin trendit, kuten 80-luvun muoti graafisine ilmeineen ja harmaan eri sävyineen, sekä herkkä romanttisuus helmineen ja siroine yksityiskohtineen. Leikittele eri suuntauksilla ja luo joko yhtenäinen asu noudattamalla pukeutumisessa ja asusteissa samaa tyyliä tai riko tyyli yllättävin yhdistelmin ja kontrastein. Klassiseen juhlapukeutumiseen laukku puolestaan valitaan kokonaisuutta silmällä pitäen. Onnistunut ratkaisu on iltapuvun ja siihen yhdistettävän laukun sävyttäminen yhteen.

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua