Laukut

Pikkulaukut & Iltalaukut

Hinta
10
10
615
615
€–€

787 tuotetta

Lajittelu :
Sivu 1/10
KLASS VINTAGE - Pikkulaukku - black EVER AFTER - Pikkulaukku - black SEQUIN LOCK - Pikkulaukku - metallic GINA GOLDIE - Pikkulaukku - gold NEWDIPP - Pikkulaukku - black ZIP TOP BEE - Pikkulaukku - black Pikkulaukku - black Pikkulaukku - tea leaf Pikkulaukku - black SIBILLA - Pikkulaukku - noir RING - Pikkulaukku - black ONLLOLLY - Pikkulaukku - black/silver PENNY GLITTER POUCH - Pikkulaukku - rose gold Pikkulaukku - rose Pikkulaukku - luggage Pikkulaukku - black Pikkulaukku - black BORRISS - Pikkulaukku - leopard Pikkulaukku - green Pikkulaukku - white EMMA - Pikkulaukku - grey/white Pikkulaukku - silver Pikkulaukku - black BOW - Pikkulaukku - black Pikkulaukku - black Pikkulaukku - black LUCIE BEADED FLAT - Pikkulaukku - gold STARLA STARDUST BOW EVENING - Pikkulaukku - blue BABYLON - Pikkulaukku - onyx VESPA GLITTER CHELSEA - Pikkulaukku - silver BOLLERO - Pikkulaukku - silver INSECT MISHA - Pikkulaukku - black BABYLON - Pikkulaukku - creta IRIDESCENT CHAINMAIL - Pikkulaukku - black ONLRINA CLUTCH - Pikkulaukku - silver Pikkulaukku - black Pikkulaukku - metallic Pikkulaukku - champagne Pikkulaukku - metallic CORSARO - Pikkulaukku - bordeaux Pikkulaukku - black Pikkulaukku - rose dust ONLKITT STONE - Pikkulaukku - black Pikkulaukku - patent nude Pikkulaukku - burgundy FRAME - Pikkulaukku - rose NIGHT - Pikkulaukku - navy Pikkulaukku - navy blue Pikkulaukku - dark chokolate Pikkulaukku - camouflage green Pikkulaukku - black LUPIIN LOOPED BOW MINI - Pikkulaukku - bronze NEW BEST - Pikkulaukku - azur SERENA - Pikkulaukku - dark denim ABISSO - Pikkulaukku - black Pikkulaukku - metallic Pikkulaukku - silver Pikkulaukku - blush LENA - Pikkulaukku - pink Pikkulaukku - lipstick

Pikkulaukut ja iltalaukut ovat tyylikäs lisä asuun kuin asuun. Juhlapukeutumiseen ne kuuluvat tietenkin ehdottomasti, mutta kokeile niitä myös muidenkin asukokonaisuuksien viimeistelyyn! Pieni laukku on nimittäin tyylikäs ja trendikäs asuste, oli kyseessä sitten illanvietto tai lounastreffit ystävien kanssa.

Tyylin suhteen pikkulaukuissa ja iltalaukuissa on huimasti valinnanvaraa. Klassikon asemassa ovat selkeästi muotoillut, yksiväriset nahkalaukut rannehihnoineen. Ne sopivat niin pikkumustan ja korkkareiden kuin farkkujen, nilkkureiden ja paitapuseronkin seuraksi – vuodesta toiseen! Näyttävimmät pikkulaukut ja iltalaukut puolestaan ottavat hurmaavasti asukokonaisuuden keskipisteen rooliin. Niiden juju voi olla säihkyvässä pinnassa, hauskassa kuosissa tai koristeellisissa yksityiskohdissa. Metallinhohto on trendikästä laukkujen pinnoissa. Eikä ole lainkaan hassumpi idea yhdistää asuun samaa säihkyvää sävyä toistavat laukku ja kengät.

Pikkulaukut ja iltalaukut ovat juhlapukeutumisen olennainen elementti

Arjessa pikkulaukut ja iltalaukut ovat erinomainen tapa luoda asukokonaisuuteen trendikäs ja naisellinen vivahde. Kimaltavat tai kovapintaiset laukut luovat muutoin rentoon asuun ripauksen glamouria. Yhdistä siro ja pieni lempilaukkusi esimerkiksi haalariasuun ja korkeakorkoisiin sandaaleihin ja viimeistele kokonaisuus klassisen naisellisella näyttävällä lierihatulla. Tai luo klassinen asukokonaisuus yhdistämällä tummansiniset farkut ihoa myötäilevään toppiin, bleiseriin ja korkeakorkoisiin avokkaisiin, ja viimeistele ilme klassisella clutchilla!

Pikku- ja iltalaukkumuodissa toistuvat muodin trendit, kuten 80-luvun muoti graafisine ilmeineen ja harmaan eri sävyineen, sekä herkkä romanttisuus helmineen ja siroine yksityiskohtineen. Leikittele eri suuntauksilla ja luo joko yhtenäinen asu noudattamalla pukeutumisessa ja asusteissa samaa tyyliä tai riko tyyli yllättävin yhdistelmin ja kontrastein. Klassiseen juhlapukeutumiseen laukku puolestaan valitaan kokonaisuutta silmällä pitäen. Onnistunut ratkaisu on iltapuvun ja siihen yhdistettävän laukun sävyttäminen yhteen.

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua