Suodatin

Naisten pipot, hatut & lakit

2,206 tuotetta

Heitä hauska hattu päähän tai leikittele pipojen pehmeillä tupsuilla. Vai olisiko ranskalainen eleganssi baskerin muodossa juuri nyt suosikkisi? Naisten pirteät päähineet piristävät talven pimeydessä, suojaavat kesän kuumuudelta ja tuovat kiinnostavuutta syksyn ja kevään kerrospukeutumiseen. Naisten pipot, hatut ja lakit ovat myös täydellisiä pehmeitä paketteja rakkaille ja ystäville!

Keinuuko lanteidesi tahdissa merkkilaukku, joka on tyylisi ylpeys? Siinä tapauksessa myös ylellinen merkkipipo voisi tehdä tarkan tyyliminäsi iloiseksi. Löydät valikoimasta huippusuunnittelijoiden päähineiden lisäksi laadukkaiden urheilumerkkien ja trendipinnassa seilaavien brändien upeat pipot, hatut ja lakit.

Naisten pipot, hatut ja lakit tuovat esille persoonallisuutesi

Villaiset pipot lämmittävät niin päätäsi talvipakkasilla kuin mieltäsi päivän asua mätsätessä. Kirkkaat värit ovat pop, sen tietää moni tyyli-ikonikin, joten kokeile sinäkin rohkeasti piristää valko-mustaa tai muuten neutraalia asua poreilevan pinkillä tai polttavan oranssilla hipsteripipolla! Musta, harmaa tai valkoinen on hyvä valinta, jos etsit pipokaveria, joka pysyy rinnallasi vuodesta toiseen. Street-henkiset pipot sopivat rentoon denim-tyyliin. Toisaalta sporttisella pipolla voi luoda kontrastia räätälöityyn tai naiselliseen tyyliin. Entäpä pastellisävyissä kihertelevät villamyssyt, jotka hurmaavat suloisuudellaan!

Baskerit ovat vallanneet tyylillään taiteilevien päät. Voit valita löysän villabaskerin tai klassisen ranskalaisen baskerin. Erityisesti runolliset baskerit sopivat ruutukangasta vasten syksyn sävyissä. Boheemi elämäntapataiteilija saa vaihtelua villamyssyihin klassisista hatuista. Tunnelmallinen huopahattu todella säväyttää reilun villakangastakin kanssa! Hatun lieri saa olla myös leveä, erityisesti, kun etsin kesän parasta olkihattua!

Sporttinen baseball-lippis huippubrändin logolla on trendikäs ja helppo yhdistää niin klassiseen city-tyyliin kuin urbaaniin katutyyliin. Kevään aurinkoisiin päiviin tuovat tunnelmaa vintage-henkiset, väljät paappalätsät. Kodikas look syntyy revityistä boyfriend-farkuista ja paksusta villaneuleesta, johon upota tuulen tuivertaessa. Viileät retrotennarit viimeistelevät tyylin. Pipot, hatut ja lakit todella kantavat vuoden ympäri!

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua

Naisten pipot, hatut ja lakit ovat päähineitä, joita ei kannata eikä oikein voikaan unohtaa. Suomen säässä on aina ja vuodenajasta riippumatta tarvetta joko pipolle, hatulle tai lakille. Talvipakkasella lämmin naisten pipo on aivan ehdoton. Palelemisesta ja jäätyneistä korvista ei ole mitään syytä kärsiä, sillä pipoja löytyy niin suuri joukko toinen toistaan trendikkäämpiä malleja, että haluat pitää niitä myös silloin, kun sää ei sitä suoranaisesti vaadi. Myös kesäisin on tarvetta hatulle, joka suojaa päätäsi paahtavalta auringolta. Naiselliseen lookiin sopii hyvin trendikäs aurinkohattu, joko huomaamattomalla tai muhkealla lierillä. Kun yhdistät näyttävän aurinkohatun kauniin maksihameen kanssa, kilpailet auringon kanssa häikäisevyydestä! Sporttisille naisille silmiä ja päätä auringolta suojaava lippalakki on luonnollinen valinta. Lippis pysyy päässä myös tuulisessa säässä ja voit pitää sitä myös urheillessasi. Tyylikäs hattu tai pipo tulee tarpeeseen myös silloin, kun hiuksesi eivät ole parhaimillaan tai et vain jaksa tehdä niille mitään. Piilota ne hatun alle ja ongelma on poissa näkyvistä!

Naisten pipot, hatut & lakit - välttämätön, mutta trendikäs osa muotia!

Tuo esiin persoonasi trendikkäillä naisten päähineillä! Käytit sitten päähineitä vain tarpeen vuoksi tai luomaan persoonallista tyyliä, löydät varmasti tyyliisi sopivat pipot, hatut ja lakit meiltä. Naisellisella hatulla tai rennolla pipolla tai lippiksellä maustat asuasi ja samalla suojaudut joko kylmältä tai aurinkolasien ohella auringolta. Viimeistele lookisi päästä varpaisiin ja tutustu nyt valikoimaamme ja valitse omaan tyylisi sopiva pipo, hattu tai lippalakki. Muistathan, että meiltä tilatessasi et joudu maksamaan lainkaan lähetys- tai palautuskuluja!