Korut

Naisten rannerenkaat

Hinta
10
10
405
405
Teknologia
Pintamateriaali

529 tuotetta

Lajittelu :
Sivu 1/7
WANDA - Rannekoru - black/crystal/gold-colored JASMINE BRACE CLEAR - Rannekoru - silver-coloured Rannekoru - schwarz Rannekoru - rosegold-coloured/pastel SEA - Rannekoru - roségold-coloured BRILLIANCE - Rannekoru - gold-coloured PHILOSOPHY - Rannekoru - black LITTLE BOLD HEART CHARM - Rannekoru - silver-coloured MIRIAM - Rannekoru - grey Rannekoru - off-white Rannekoru - gold-coloured MARA - Rannekoru - brown ABERAN 7 PACK - Rannekoru - pink JESSIE ANKLE - Rannekoru - multi Rannekoru - goldfarben PHOEBY - Rannekoru - gold-coloured Rannekoru - gold-coloured Rannekoru - rose gold-coloured Rannekoru - roségoldfarben FASHION - Rannekoru - rosegold-coloured GOMA - Rannekoru - gold-coloured PHILOSOPHY - Rannekoru - brown SPIKE SMALL - Rannekoru - gold GILBA 4 PACK - Rannekoru - black SET GAIA UND KIMMY - Korvakorut - grey FLEX 2 - Rannekoru - black VINTAGE GLITZ - Rannekoru - hellbraun Rannekoru - gold TREE - Rannekoru - gold-coloured TRICE - Rannekoru - silver/crystal/light grey Rannekoru - gold-coloured ENGRAVED CUFF - Rannekoru - gold-coloured Rannekoru - silberfarben SKINNY MINI BOW BANGLE - Rannekoru - gold-coloured LEXY - Rannekoru - gold-coloured Rannekoru - roségold-coloured Rannekoru - silver SCALLOP TRACKER - Rannekoru - schwarz PHOEBY - Rannekoru - schwarz MEMPHIS - Rannekoru - gunmetal/grau CITRINA CHROMA BOW CUFF - Rannekoru - rose gold-coloured/pink SPIKE SMALL - Rannekoru - silver TEDA - Rannekoru - silver-coloured SET - Korvakorut - goldfarben Rannekoru - silber/weiß SPIKE SMALL - Rannekoru - plain rosé VINTAGE GLITZ - Rannekoru - rosegold-coloured Rannekoru - gold ONLLAVA TROPIC 4 PACK - Rannekoru - gold-coloured KARTEN 3 PACK - Rannekoru - white ADA - Rannekoru - black WANDA - Rannekoru - blau/crystal/gold Rannekoru - gold-coloured Rannekoru - silver-coloured SQUARE SNAKE - Rannekoru - silver-coloured CLASSICS - Rannekoru - rosegold-coloured SKINNY MINI BOW BANGLE - Rannekoru - silver-coloured Rannekoru - silver-coloured Rannekoru - silver-coloured OCEAN - Rannekoru - black

Naiset ovat kautta aikojen koristaneet sorjia ranteitaan erilaisin koruin. Rannerenkaat kiinnittävät katseen käsiin ja niiden liikkeisiin, sekä ilahduttavat katsojaa itsessäänkin. Niiden naisellinen helinä voi jäädä pysyvästi mieleen. Rannerenkaat ovat nykyisin ensisijassa asusteita: niillä somistetaan asukokonaisuus ja luodaan kiinnostava yksityiskohta. Mutta kuten ennenkin, rakkaalla rannekorulla voi olla myös tunnearvoa, ja se voi esimerkiksi tuottaa onnea! Saajaa ajatellen valittu rannerengas on tietysti myös erinomainen lahja mielitietylle, rakkaalle ystävälle tai perheenjäsenelle. Silloin koru muistuttaa tärkeästä hetkestä - ja henkilöstä. Rannerenkaan voi tietysti myös ostaa itselleen merkittävästä ajankohdasta tai saavutuksesta muistuttamaan!

Voiko rannerenkaita olla liikaa?

Kapeita, leveitä, metallisia, nahkaisia, värikkäitä, yksivärisiä... Rannerenkaita on moneen lähtöön! Tyyli vaihtelee massiivisista, leveistä koruista henkäyksenomaisiin, siroihin ketjuihin. Kesällä päivettyneelle iholle sopivat niin värikkäät, etnohenkiset korut, kuin vaaleat hopeakorutkin. Talvella puolestaan samat korut muistuttavat ihanista kesäpäivistä ja piristävät talvisia asuja! Rannekorun - tai korujen - valinta on monen naisen pukeutumisen huippuhetki. Korut saavat hyvälle tuulelle jo pelkästään kauniina esineinä, mutta myös silloin, kun niihin liittyy rakkaita muistoja. Siksi monet pitävät korukokoelmaansa esillä. Rannekoruissa näkyvät myös muotivirtaukset: paksut ketjut sopivat ajankohtaiseen urbaaniin tyyliin, nahkarannekkeet metallisin yksityiskohdin sopivat raikkaaseen bisnestyyliin. Jotta pääset luomaan erilaisia rannekorutyylejä, tarvitset monenlaisia koruja. Rannerenkaita ei siis missään nimessä voi olla liikaa!

Rannekorut viimeistelevät asukokonaisuutesi

Koru- ja vaateyhdistelmien luominen kuuluu arjen iloihin. Valkoisen paitapuseron kanssa sopivat niin iloiset väriläiskät kuin hillitytkin rannerenkaat. Kesäiseen hippityyliin kuuluvat taas runsaat korut - vaikka molemmissa ranteissa. Yhdistellä voi monenlaisia materiaaleja aina helmikoruista metallirenkaisiin ja nahkarannekkeisiin. Nahkaiset korut ovat tietysti kesäfestareiden ja rokkityylin ykkösasusteita. Runsas rannekorutyyli sopii erinomaisesti myös yksinkertaisen asun huomion keskipisteeksi. Sama tehtävä sopii myös näyttäville rannekoruille, joissa on esimerkiksi komeita kiviä. Ne ovat parhaimmillaan yksinään. Elegantit, ohuet rannekorut ovat puolestaan erittäin naisellisia ja korostavat käsien kauneutta ja aistillisuutta. Jos kirkkaanväriset vaatteet tuntuvat liian päällekäyviltä, mutta värit muuten miellyttävät, iloisen värinen rannerengas on tietysti loistava valinta! Muotimaailman luottokeino puolestaan on käyttää rannekorua, jossa toistuu vaikkapa paidan tai kenkien värit. Tärkeintä rannerenkaita valittaessa on kuitenkin sen aikaansaama hyvä mieli!

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista