Korut

Naisten rannerenkaat

Hinta
9
9
405
405
Teknologia
Pintamateriaali

449 tuotetta

Lajittelu :
Sivu 1/6
SET - Rannekoru - peach WANDA - Rannekoru - black/crystal/gold-colored Rannekoru - silver-coloured DOUBLE - Rannekoru - gold-coloured/ black Rannekoru - silver-coloured/black SPIKE - Rannekoru - silver JOY - Rannekoru - gold-coloured FLEX 2 - Rannekoru - navy Rannekoru - silver-coloured ICONIC - Rannekoru - gold-coloured WINONA - Rannekoru - rosegold-coloured Rannekoru - goldfarben Rannekoru - schwarz Rannekoru - silver-coloured Rannekoru - silver-coloured DOLAG - Rannekoru - silver-coloured SPIKE SMALL - Rannekoru - plain rosé MELANIE 2 PACK - Rannekoru - multi-coloured ZEA - Rannekoru - gold-coloured/taupe VENERE - Rannekoru - onyx Rannekoru - rose gold-coloured TREE - Rannekoru - gold-coloured WANDA - Rannekoru - brown/crystal/topaz/gold HEART - Rannekoru - gold-coloured JOY - Rannekoru - copper Rannekoru - silver-coloured FLAT DISC - Rannekoru - gold-coloured INA - Rannekoru - silver/crystal RUBRA - Rannekoru - crystal Rannekoru - green SPIKE - Rannekoru - plain rosé SKINNY MINI BOW BANGLE - Rannekoru - rose gold-coloured DOLAG - Rannekoru - gold-coloured Rannekoru - rose gold-coloured DADA - Rannekoru - gold-coloured JOY - Rannekoru - black ANETTE - Rannekoru - silver-coloured/rosegold-coloured RABEA - Rannekoru - mattsilber/grau Rannekoru - gold-coloured RISING SUN - Rannekoru - silber/crystal IDIOM STOP AND SMELL THE ROSES - Rannekoru - rose gold-coloured WANDA - Rannekoru - blau/crystal/gold CROSS - Rannekoru - silver-coloured RABEA - Rannekoru - mattgold/schwarz IONA - Rannekoru - silver-coloured ADA - Rannekoru - rose Rannekoru - roségoldfarben/weiß FRIEND MIX 5 PACK - Rannekoru - pastel multi-coloured FASHION - Rannekoru - rosegold-coloured LIREVIEL 5 PACK - Rannekoru - black PHILOSOPHY - Rannekoru - brown Rannekoru - rose gold-coloured Rannekoru - silver-coloured SKINNY MINI BOW BANGLE - Rannekoru - gold-coloured GULAY - Rannekoru - gold-coloured Rannekoru - gold-coloured MIRIAM - Rannekoru - grey SET - Korvakorut - rose gold-coloured JAGUAR HEAD - Rannekoru - gold-coloured/white CELINA - Rannekoru - creme

Naiset ovat kautta aikojen koristaneet sorjia ranteitaan erilaisin koruin. Rannerenkaat kiinnittävät katseen käsiin ja niiden liikkeisiin, sekä ilahduttavat katsojaa itsessäänkin. Niiden naisellinen helinä voi jäädä pysyvästi mieleen. Rannerenkaat ovat nykyisin ensisijassa asusteita: niillä somistetaan asukokonaisuus ja luodaan kiinnostava yksityiskohta. Mutta kuten ennenkin, rakkaalla rannekorulla voi olla myös tunnearvoa, ja se voi esimerkiksi tuottaa onnea! Saajaa ajatellen valittu rannerengas on tietysti myös erinomainen lahja mielitietylle, rakkaalle ystävälle tai perheenjäsenelle. Silloin koru muistuttaa tärkeästä hetkestä - ja henkilöstä. Rannerenkaan voi tietysti myös ostaa itselleen merkittävästä ajankohdasta tai saavutuksesta muistuttamaan!

Voiko rannerenkaita olla liikaa?

Kapeita, leveitä, metallisia, nahkaisia, värikkäitä, yksivärisiä... Rannerenkaita on moneen lähtöön! Tyyli vaihtelee massiivisista, leveistä koruista henkäyksenomaisiin, siroihin ketjuihin. Kesällä päivettyneelle iholle sopivat niin värikkäät, etnohenkiset korut, kuin vaaleat hopeakorutkin. Talvella puolestaan samat korut muistuttavat ihanista kesäpäivistä ja piristävät talvisia asuja! Rannekorun - tai korujen - valinta on monen naisen pukeutumisen huippuhetki. Korut saavat hyvälle tuulelle jo pelkästään kauniina esineinä, mutta myös silloin, kun niihin liittyy rakkaita muistoja. Siksi monet pitävät korukokoelmaansa esillä. Rannekoruissa näkyvät myös muotivirtaukset: paksut ketjut sopivat ajankohtaiseen urbaaniin tyyliin, nahkarannekkeet metallisin yksityiskohdin sopivat raikkaaseen bisnestyyliin. Jotta pääset luomaan erilaisia rannekorutyylejä, tarvitset monenlaisia koruja. Rannerenkaita ei siis missään nimessä voi olla liikaa!

Rannekorut viimeistelevät asukokonaisuutesi

Koru- ja vaateyhdistelmien luominen kuuluu arjen iloihin. Valkoisen paitapuseron kanssa sopivat niin iloiset väriläiskät kuin hillitytkin rannerenkaat. Kesäiseen hippityyliin kuuluvat taas runsaat korut - vaikka molemmissa ranteissa. Yhdistellä voi monenlaisia materiaaleja aina helmikoruista metallirenkaisiin ja nahkarannekkeisiin. Nahkaiset korut ovat tietysti kesäfestareiden ja rokkityylin ykkösasusteita. Runsas rannekorutyyli sopii erinomaisesti myös yksinkertaisen asun huomion keskipisteeksi. Sama tehtävä sopii myös näyttäville rannekoruille, joissa on esimerkiksi komeita kiviä. Ne ovat parhaimmillaan yksinään. Elegantit, ohuet rannekorut ovat puolestaan erittäin naisellisia ja korostavat käsien kauneutta ja aistillisuutta. Jos kirkkaanväriset vaatteet tuntuvat liian päällekäyviltä, mutta värit muuten miellyttävät, iloisen värinen rannerengas on tietysti loistava valinta! Muotimaailman luottokeino puolestaan on käyttää rannekorua, jossa toistuu vaikkapa paidan tai kenkien värit. Tärkeintä rannerenkaita valittaessa on kuitenkin sen aikaansaama hyvä mieli!

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista