Jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, käytämme sivuillamme evästeitä. Klikkaamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen.Hyväksyn.
Korut

Naisten rannerenkaat

468 tuotetta

Lajittelu :
Sivu 1/6
ARLETTIS - Rannekoru - silver-coloured LOGO - Rannekoru - gold-coloured BRILLIANCE - Rannekoru - roségold-coloured AILEAS - Rannekoru - gold-coloured SEA GLASS - Rannekoru - silver-coloured ELIN - Rannekoru - silver-coloured Rannekoru - silberfarben Rannekoru - silver SERANA BRACELET - Rannekoru - grey ABBIE - Rannekoru - gold-coloured DERBY - Rannekoru - silver-coloured Rannekoru - silver-coloured Rannekoru - gold CHAIN AND 3 PACK - Rannekoru - mixed metal JOY - Rannekoru - silver-coloured FASHION - Rannekoru - rose gold-coloured LAURIE BRACE - Rannekoru - silver-coloured ANETTE - Rannekoru - roségold-coloured Rannekoru - roségoldfarben Rannekoru - silberfarben ASA - Rannekoru - black HEART - Rannekoru - gold-coloured Rannekoru - roségold-coloured AGNETHE - Rannekoru - rosègold-coloured Rannekoru - silberfarben 3 PACK - Rannekoru - silver-coloured JOY - Rannekoru - rose gold Rannekoru - silver-coloured BIANCA - Rannekoru - red SPIRAL - Rannekoru - brown Rannekoru - silberfarben COLESSE CONCENTRIC - Rannekoru - rose gold-coloured/crystal DOUBLE K - Rannekoru - gold-coloured ELIN - Rannekoru - roségold-coloured SKINNY MINI BOW BANGLE - Rannekoru - silver-coloured VENERE - Rannekoru - gold-coloured ETHNIC BANGLE - Rannekoru - silver-coloured BRACCIALE - Rannekoru - black Rannekoru - gold-coloured WANDA - Rannekoru - blau/crystal/gold Rannekoru - gold multi-coloured Rannekoru - cognac BRACCIALE - Rannekoru - white LOGO STUD HINGE BRACELET - Rannekoru - gold-coloured MARENA - Rannekoru - gold-coloured Rannekoru - gold-coloured FELICIA BRACELET - Rannekoru - brown BRILLIANCE - Rannekoru - gold-coloured HERITAGE - Rannekoru - gold-coloured FLEX 2 - Rannekoru - black SWALLOW MINI WRAP - Rannekoru - black/red VINTAGE CASUAL - Rannekoru - braun ABBIE - Rannekoru - silver-coloured FASHION - Rannekoru - rosegold-coloured SWALLOW TRIPLE WRAP - Rannekoru - black SELMA - Rannekoru - gold-coloured/taupe DOUBLE WRAP LOGO STUD BRACELET - Rannekoru - light oak/rose gold-coloured Rannekoru - silver-coloured CLASSICS - Rannekoru - silver-coloured Rannekoru - goldfarben

Naiset ovat kautta aikojen koristaneet sorjia ranteitaan erilaisin koruin. Rannerenkaat kiinnittävät katseen käsiin ja niiden liikkeisiin, sekä ilahduttavat katsojaa itsessäänkin. Niiden naisellinen helinä voi jäädä pysyvästi mieleen. Rannerenkaat ovat nykyisin ensisijassa asusteita: niillä somistetaan asukokonaisuus ja luodaan kiinnostava yksityiskohta. Mutta kuten ennenkin, rakkaalla rannekorulla voi olla myös tunnearvoa, ja se voi esimerkiksi tuottaa onnea! Saajaa ajatellen valittu rannerengas on tietysti myös erinomainen lahja mielitietylle, rakkaalle ystävälle tai perheenjäsenelle. Silloin koru muistuttaa tärkeästä hetkestä - ja henkilöstä. Rannerenkaan voi tietysti myös ostaa itselleen merkittävästä ajankohdasta tai saavutuksesta muistuttamaan!

Voiko rannerenkaita olla liikaa?

Kapeita, leveitä, metallisia, nahkaisia, värikkäitä, yksivärisiä... Rannerenkaita on moneen lähtöön! Tyyli vaihtelee massiivisista, leveistä koruista henkäyksenomaisiin, siroihin ketjuihin. Kesällä päivettyneelle iholle sopivat niin värikkäät, etnohenkiset korut, kuin vaaleat hopeakorutkin. Talvella puolestaan samat korut muistuttavat ihanista kesäpäivistä ja piristävät talvisia asuja! Rannekorun - tai korujen - valinta on monen naisen pukeutumisen huippuhetki. Korut saavat hyvälle tuulelle jo pelkästään kauniina esineinä, mutta myös silloin, kun niihin liittyy rakkaita muistoja. Siksi monet pitävät korukokoelmaansa esillä. Rannekoruissa näkyvät myös muotivirtaukset: paksut ketjut sopivat ajankohtaiseen urbaaniin tyyliin, nahkarannekkeet metallisin yksityiskohdin sopivat raikkaaseen bisnestyyliin. Jotta pääset luomaan erilaisia rannekorutyylejä, tarvitset monenlaisia koruja. Rannerenkaita ei siis missään nimessä voi olla liikaa!

Rannekorut viimeistelevät asukokonaisuutesi

Koru- ja vaateyhdistelmien luominen kuuluu arjen iloihin. Valkoisen paitapuseron kanssa sopivat niin iloiset väriläiskät kuin hillitytkin rannerenkaat. Kesäiseen hippityyliin kuuluvat taas runsaat korut - vaikka molemmissa ranteissa. Yhdistellä voi monenlaisia materiaaleja aina helmikoruista metallirenkaisiin ja nahkarannekkeisiin. Nahkaiset korut ovat tietysti kesäfestareiden ja rokkityylin ykkösasusteita. Runsas rannekorutyyli sopii erinomaisesti myös yksinkertaisen asun huomion keskipisteeksi. Sama tehtävä sopii myös näyttäville rannekoruille, joissa on esimerkiksi komeita kiviä. Ne ovat parhaimmillaan yksinään. Elegantit, ohuet rannekorut ovat puolestaan erittäin naisellisia ja korostavat käsien kauneutta ja aistillisuutta. Jos kirkkaanväriset vaatteet tuntuvat liian päällekäyviltä, mutta värit muuten miellyttävät, iloisen värinen rannerengas on tietysti loistava valinta! Muotimaailman luottokeino puolestaan on käyttää rannekorua, jossa toistuu vaikkapa paidan tai kenkien värit. Tärkeintä rannerenkaita valittaessa on kuitenkin sen aikaansaama hyvä mieli!

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista