Suodatin

Naisten tietokonelaukut

226 tuotetta

Tietokonelaukut eivät ole enää pelkkä kantoväline, vaan niistä on tullut tärkeä muotiasuste. Ihastuttavat vintage- ja retrovaikutteet näkyvät vahvasti naisten tietokonelaukkutrendeissä. Uusi tietokonelaukku saattaa tuoda uutta puhtia tietokoneella työskentelyyn. Panosta laukkuun ja kanna tietokonettasi sen ansaitsemalla arvolla.

On tärkeää, että tietokonelaukkusi on ergonominen, käytännöllinen ja ennen kaikkea tyyliisi täydellisesti istuva. Jos mukanasi kulkee aina kansio jos toinenkin, niin kannattaa valita laukku, jossa on runsaasti taskuja ja säilytyslokeroita. Vai kaipaatko enemmän vain kotikäytössä olevalle läppärille säilytyslaukkua, jolloin pelkkä läppärin kokoinen pussukka riittää? Olkalaukkumallinen tietokonesalkku on kätevä myös muuten arkikäytössä ja tuo sopivasti ryhtiä naiselliseen asuun.

Paluu menneisyyteen - naisten tietokonelaukut uhkuvat vintagea!

Tietokonelaukut ovat kulkeneet pitkän matkan tylsistä korporatiivi-laukuista muotisuunnittelijoiden fanittamiin muotiasusteisiin. Niitä ei suunniteltu alun perin naisten käyttöön, mutta nykyään niissä panostetaan juuri esteettisyyteen enemmän kuin koskaan ennen. Elegantti tietokonelaukku tuo piristettä tiukkaankin toimistopäivään.

Tunne olosi kuin 50-luvun glamouri kaunotar ja valitse tietokonelaukku, josta voi aistia menneiden vuosikymmenten tunnelmaa. Nahkainen komistus on tietokonelaukkujen crème de la crème, se on pitkäikäinen ja vanhenee kuin viini - kaunistuen ajan patinoidessa sitä. Yhdistä englantilaistyylinen vintage-salkku sivutaskuilla ja olkanauhalla kukkamekkoon ja ylisuureen bleiseriin. Tai hae inspiraatiota ivy league -tyylistä. Musta nahkasalkku kulkee tiukan bisnesnaisen käsivarressa lisäten uskottavuutta ja näyttäen kantajansa itsevarman tyylitajun.

Maalaisromantiikkaa saat kukkakuosisella laukulla, joka sopii kuin nenä päähän etenkin fiftarityyliin tai muuten supernaisellisesta tyylistä inspiroituvalle. Muista, että tietokoneesi ollessa samanlainen kuin kaikilla muilla, sen laukkuun voit panostaa ja korostaa omaa persoonallista tyylitajuasi!

Tutustu myös