Jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, käytämme sivuillamme evästeitä. Klikkaamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen.Hyväksyn.
Laukut

Naisten tietokonelaukut

Naisten tietokonelaukut ovat nykyään visuaalisesti tyrmääviä ja huippumuodikkaita. Designereiden loihtimat nahkasalkut kulkevat sulassa sovussa sporttisempien tekokuiduista valmistettujen läppärilaukkujen kanssa.

77 tuotetta

Lajittelu :
Sivu 1/1
SANDFORD - Tietokonelaukku - raven crosshatch SUPERWORK - Tietokonelaukku - deep velvet Tietokonelaukku - black HONEY COMPUTER - Tietokonelaukku - black Tietokonelaukku - taupe Tietokonelaukku - cognac Tietokonelaukku - black Tietokonelaukku - taupe Tietokonelaukku - cognac TAYLOR BRIEFCASE - Salkku - black LOWEL/CORE SERIES - Salkku - black Tietokonelaukku - taupe Tietokonelaukku - brown EXPLORER - Tietokonelaukku - cognac HONEY COMPUTER - Tietokonelaukku - red NANO BIG ZIP - Tietokonelaukku - black EXPLORER - Tietokonelaukku - brown Tietokonelaukku - cognac TOM - Salkku - black SUPERWORK - Tietokonelaukku - burnt copper Salkku - black Salkku - brandy HARMAN - Tietokonelaukku - black Salkku - black NEAT - Tietokonelaukku - dazz black NANO - Tietokonelaukku - black Tietokonelaukku - cognac Salkku - black Tietokonelaukku - black HARMAN - Tietokonelaukku - chestnut CAVIAR - Tietokonelaukku - black Tietokonelaukku - cognac Tietokonelaukku - moon Tietokonelaukku - black SUPERWORK - Tietokonelaukku - black CLASSIC SLEEVE - Tietokonelaukku - black Salkku - taupe BOLS BOLLYWOOD YALE - Salkku - black Salkku - dark brown Salkku - black olive TOMEC/OPGRADE - Tietokonelaukku - opgrade dark Tietokonelaukku - black Salkku - black EXPLORER - Tietokonelaukku - black AOP WORK SLEEVE - Tietokonelaukku - hellblau COMPUTER BAG - Salkku - black KAITLYN - Tietokonelaukku - misty taupe Tietokonelaukku - black SUPERWORK - Tietokonelaukku - almond NANO - Tietokonelaukku - brown COMPUTER BAG - Salkku - marine/peacoat NANO BIG ZIP - Tietokonelaukku - brown SUPERWORK - Tietokonelaukku - night metal

Tietokonelaukut eivät ole enää pelkkä kantoväline, vaan niistä on tullut tärkeä muotiasuste. Ihastuttavat vintage- ja retrovaikutteet näkyvät vahvasti naisten tietokonelaukkutrendeissä. Uusi tietokonelaukku saattaa tuoda uutta puhtia tietokoneella työskentelyyn. Panosta laukkuun ja kanna tietokonettasi sen ansaitsemalla arvolla.

On tärkeää, että tietokonelaukkusi on ergonominen, käytännöllinen ja ennen kaikkea tyyliisi täydellisesti istuva. Jos mukanasi kulkee aina kansio jos toinenkin, niin kannattaa valita laukku, jossa on runsaasti taskuja ja säilytyslokeroita. Vai kaipaatko enemmän vain kotikäytössä olevalle läppärille säilytyslaukkua, jolloin pelkkä läppärin kokoinen pussukka riittää? Olkalaukkumallinen tietokonesalkku on kätevä myös muuten arkikäytössä ja tuo sopivasti ryhtiä naiselliseen asuun.

Paluu menneisyyteen - naisten tietokonelaukut uhkuvat vintagea!

Tietokonelaukut ovat kulkeneet pitkän matkan tylsistä korporatiivi-laukuista muotisuunnittelijoiden fanittamiin muotiasusteisiin. Niitä ei suunniteltu alun perin naisten käyttöön, mutta nykyään niissä panostetaan juuri esteettisyyteen enemmän kuin koskaan ennen. Elegantti tietokonelaukku tuo piristettä tiukkaankin toimistopäivään.

Tunne olosi kuin 50-luvun glamouri kaunotar ja valitse tietokonelaukku, josta voi aistia menneiden vuosikymmenten tunnelmaa. Nahkainen komistus on tietokonelaukkujen crème de la crème, se on pitkäikäinen ja vanhenee kuin viini - kaunistuen ajan patinoidessa sitä. Yhdistä englantilaistyylinen vintage-salkku sivutaskuilla ja olkanauhalla kukkamekkoon ja ylisuureen bleiseriin. Tai hae inspiraatiota ivy league -tyylistä. Musta nahkasalkku kulkee tiukan bisnesnaisen käsivarressa lisäten uskottavuutta ja näyttäen kantajansa itsevarman tyylitajun.

Maalaisromantiikkaa saat kukkakuosisella laukulla, joka sopii kuin nenä päähän etenkin fiftarityyliin tai muuten supernaisellisesta tyylistä inspiroituvalle. Muista, että tietokoneesi ollessa samanlainen kuin kaikilla muilla, sen laukkuun voit panostaa ja korostaa omaa persoonallista tyylitajuasi!

Tutustu myös