Laukut

Naisten tietokonelaukut

Naisten tietokonelaukut ovat nykyään visuaalisesti tyrmääviä ja huippumuodikkaita. Designereiden loihtimat nahkasalkut kulkevat sulassa sovussa sporttisempien tekokuiduista valmistettujen läppärilaukkujen kanssa.
Hinta
37
37
560
560
Käyttövinkki
Pintamateriaali

58 tuotetta

Lajittelu :
Sivu 1/1
BLUE SQUARE - Tietokonelaukku - mogano TOM - Salkku - black NOBEL DAY - Salkku - cognac Tietokonelaukku - anthracite NANO - Tietokonelaukku - black NANO - Tietokonelaukku - cognac SOREN - Salkku - chili Salkku - black Salkku - brandy NANO BIG ZIP - Tietokonelaukku - brown HARMAN - Tietokonelaukku - black Salkku - black KAITLYN - Tietokonelaukku - dazz black HARMAN - Tietokonelaukku - chestnut Salkku - black Salkku - black SUPERWORK - Salkku - deep velvet Tietokonelaukku - brown CARRY BAG - Tietokonelaukku - pacific NEAT - Tietokonelaukku - dazz black NOBEL DAY - Salkku - black NANO - Tietokonelaukku - brown CARRY BAG - Tietokonelaukku - blue LOWEL/CORE SERIES - Salkku - black SUPERWORK - Salkku - bold black SUPERWORK - Tietokonelaukku - navy SANDFORD - Tietokonelaukku - raven crosshatch KAITLYN - Tietokonelaukku - spark navy IMPERIAL DAY - Salkku - cognac Tietokonelaukku - pink sapphire Tietokonelaukku - black TOMEC - Salkku - quilt grey Tietokonelaukku - cognac CAVIAR - Tietokonelaukku - natural

Tietokonelaukut eivät ole enää pelkkä kantoväline, vaan niistä on tullut tärkeä muotiasuste. Ihastuttavat vintage- ja retrovaikutteet näkyvät vahvasti naisten tietokonelaukkutrendeissä. Uusi tietokonelaukku saattaa tuoda uutta puhtia tietokoneella työskentelyyn. Panosta laukkuun ja kanna tietokonettasi sen ansaitsemalla arvolla.

On tärkeää, että tietokonelaukkusi on ergonominen, käytännöllinen ja ennen kaikkea tyyliisi täydellisesti istuva. Jos mukanasi kulkee aina kansio jos toinenkin, niin kannattaa valita laukku, jossa on runsaasti taskuja ja säilytyslokeroita. Vai kaipaatko enemmän vain kotikäytössä olevalle läppärille säilytyslaukkua, jolloin pelkkä läppärin kokoinen pussukka riittää? Olkalaukkumallinen tietokonesalkku on kätevä myös muuten arkikäytössä ja tuo sopivasti ryhtiä naiselliseen asuun.

Paluu menneisyyteen - naisten tietokonelaukut uhkuvat vintagea!

Tietokonelaukut ovat kulkeneet pitkän matkan tylsistä korporatiivi-laukuista muotisuunnittelijoiden fanittamiin muotiasusteisiin. Niitä ei suunniteltu alun perin naisten käyttöön, mutta nykyään niissä panostetaan juuri esteettisyyteen enemmän kuin koskaan ennen. Elegantti tietokonelaukku tuo piristettä tiukkaankin toimistopäivään.

Tunne olosi kuin 50-luvun glamouri kaunotar ja valitse tietokonelaukku, josta voi aistia menneiden vuosikymmenten tunnelmaa. Nahkainen komistus on tietokonelaukkujen crème de la crème, se on pitkäikäinen ja vanhenee kuin viini - kaunistuen ajan patinoidessa sitä. Yhdistä englantilaistyylinen vintage-salkku sivutaskuilla ja olkanauhalla kukkamekkoon ja ylisuureen bleiseriin. Tai hae inspiraatiota ivy league -tyylistä. Musta nahkasalkku kulkee tiukan bisnesnaisen käsivarressa lisäten uskottavuutta ja näyttäen kantajansa itsevarman tyylitajun.

Maalaisromantiikkaa saat kukkakuosisella laukulla, joka sopii kuin nenä päähän etenkin fiftarityyliin tai muuten supernaisellisesta tyylistä inspiroituvalle. Muista, että tietokoneesi ollessa samanlainen kuin kaikilla muilla, sen laukkuun voit panostaa ja korostaa omaa persoonallista tyylitajuasi!

Tutustu myös