Suodatin

Naisten vyöt

1,958 tuotetta

Tuntuuko sinusta joskus, että asukokonaisuudestasi puuttuu jotain? Saatat olla vyön tarpeessa! Oikein valitulla vyöllä voit kohottaa asusi kokonaan uudelle tasolle. Vöissä on paljon potentiaalia, jonka voit valjastaa käyttöösi. Zalandon ehtymättömästä valikoimasta sinäkin voit löytää oikeanlaisen pisteen oman i:si päälle. Hyvin sijoitetulla vyöllä voit asukokonaisuutesi piristämisen lisäksi korostaa muotojasi juuri sinulle sopivalla tavalla.

Aina kuuma ja trendikäs – kuten sinä

Tämän hetken trendikkäin vyö istuu vyötäröllä. Tuo asuusi särmää leveällä ja rouhealla vyötärövyöllä, ja riko siloteltu kokonaisuus sopivan rosoisilla yksityiskohdilla. Hae inspiraatiota maailmantähtien tyylistä ja villiinny tämän mahtavan asusteen mahdollisuuksista. Täydellisen naisellisen tiimalasivartalon luot helposti pukemalla vyön uumasi kapeimpaan kohtaan. Tämä toimii moitteettomasti niin kellohelmaisen mekon kuin kynähameen ja neuletakinkin kanssa. Ammattimaista bisnes-lookia varten voit yhdistää esimerkiksi kiiltonahkaisen, hillityillä kulta- tai hopea-yksityiskohdilla koristellun kapean vyön joko suoriin housuihin tai vaikka bleiserin vyötärölle. Tällainen nainen saa työelämässä kaiken, mitä haluaa! Boheemimpi asu syntyy esimerkiksi rennon kukkamekon ja punotun nahkavyön yhdistelmästä. Valitse luonnollisia sävyjä ja orgaanisia materiaaleja boho chic -tyylisi viimeistelemiseksi. Hippityylissä vyön voi laskea huolettomasti vaikka lanteille. Sporttinen casual -tyyli täydentyy kudotulla kangasvyöllä, jonka värin voit valita kuhunkin asukokonaisuuteen sopivaksi. Klassinen palmikkovyö sopii asuun kuin asuun, kun haluat antaa rennon vaikutelman. Metallinhohtoinen palmikkovyö sopii niin paitapuseron ja suorien housujen kuin olkaimettoman kesämekonkin kanssa. Vyötäröä upeasti korostavat ja miellyttävästi joustavat patellavyöt eivät ikinä mene pois muodista. Voit korostaa muotojasi mukavuudesta tinkimättä yhdistämällä leveän vyön lempipuserosi, -tunikasi tai -mekkosi päälle.

Värillä on väliä

Valitse vyön väri kenkien, laukun tai vaikka sukkahousujen perusteella, tai nappaa asustasi mikä tahansa sävy, jolla sidot kokonaisuuden hienosti yhteen. Voit myös rohkeasti rikkoa kaavan kokonaan erivärisellä ja yllättävällä vyövalinnalla. Zalandolta saat tarpeisiisi sopivat vyöt, olit sitten viimeisimpien muotivirtausten seuraaja, klassisen tyylin ystävä tai vaikka vannoutunut fiftari-fani. Valmistaudu ottamaan vastaan kohteliaisuuksia rautaisesta tyylitajustasi!

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista

Tuunaa asusi trendikkäällä naisten vyöllä!

Vyöt ovat taas muotia! Naisten vyöt ovat sekä käytännöllisiä että tyylikkäitä. Vyö pitää housut turvallisesti ylhäällä ja sitä voi myös käyttää tuomaan muotoa ja korostamaan parhaita puolia muuten väljään asuun. Vyötä voi yhtä hyvin käyttää vain koristeena tuomaan tarvittavan viimeisen silauksen asukokonaisuuteen. Vöitä löytyy huima valikoima erilaisia malleja. Erilaiset värit, materiaalit ja paksuudet tuovat vaihtelua vyö-valikoimaan. Vyön solki voi olla joko yksinkertainen tai hyvinkin koristeellinen, jolloin vyö toimii lähes koruna. Trendikkäällä vyöllä voi helposti tuoda asukokonaisuuteen sitä jotain, mikä saa sinut erottumaan joukosta.

Zalando totisesti tarjoaa sinulle valinnanvaraa, ja valikoimastamme löytyykin muun muassa valtava määrä huippumerkkien designer-vöitä. Suuren valikoimamme ainoa haittapuoli on se, että niin monen houkuttelevan vaihtoehdon joukusta valitseminen voi olla melko haasteellista. Herkulliset värit, trendikkäät mallit ja laadukkaat materiaalit houkuttelevat sinua tutustumaan laajaan valikoimaamme naisten vöitä. Voit helpottaa juuri sinun asuusi täydellisesti sopivan vyön löytymistä valitsemalla mieleisesi värin tai materiaalin hakuvalikostamme. Voit myös hakea vain lempimerkkisi valmistamia vöitä. Tilaaminen netistä käy käden känteessä ja sinulla on aina 30 päivää aikaa tehdä lopullinen ostopäätös. Mikä parasta, emme veloita sinulta lainkaan lähetys- tai palautuskuluja. Älä koskaan aliarvioi naisten asusteiden tärkeyttä, sillä huolellisesti valitut asusteet, kuten samaan värimaailmaan sopivat käsilaukku, vyö ja kengät ovat yhtä tärkeä osa asua kuin käyttämäsi vaatteet.