• Koko
  • Merkki
  • Hinta
  • Väri
  • Mallisto
  • Pintamateriaali
  • Sisävuori
  • Kiinnitys
28 tuotetta
|Lajittelu :
Sivu 1/1

Kevyiden ja huolettomien kenkien aateliin kuuluvat sirot ja helpot ballerinat. Mikään ei ole ihanampaa kuin pujottaa jalkansa syötävän suloisiin tai hauskoihin ballerinoihin, joissa kävely on luonnollista ja ennen kaikkea mukavaa. Ballerinat vievät sinut takaisin lapsuuden iloisiin päiviin, jolloin jaloissasi oli vain käytännöllisiä ja kauniita kenkiä, joissa oli aina hyvä kävellä. Koska jokainen meistä tarvitsee myös käytössä toimivia ja nättejä, matalapohjaisia kenkiä, ballerinat täyttävät suuren tarpeen elämässämme. Ne on suunniteltu tuomaan suloisuus kenkien vaatimattomien matalapohjamallien joukkoon. Ballerinat ovat siroudessaan käytännöllisiä ja monimuotoisia kenkiä, joita voi ajoittain käyttää jopa muodollisissa ja juhlavissa tilaisuuksissa niiden upean monipuolisuuden vuoksi. Jos et omista vielä yksiäkään ballerinoja, aloita ihastumisesi näihin kenkiin nyt, sillä ne ovat ehdottomasti ansainneet paikkansa muotitietoisen pukeutujan kenkäkaapissa.

Avokärkiset ballerinat yhdistävät sandaalien käytännöllisyyden korkokenkien kauneuteen

Ballerinoja on nykyään jo monessa eri mallissa. Näiden kenkien suurin etu on niiden monipuolisuudessa: parhaimmassa tapauksessa ballerinat yhdistävät käytännöllisyyden kauniiseen sekä siroon ulkomuotoon. Avokärkiset ballerinat ovat kevyitä, sulavalinjaisia ja käytännöllisiä lämpimän ilmaston kenkiä, joita voit yhdistellä rennosti niin mekkojen kuin housujenkin kanssa tai käyttää työkenkinä sisätiloissa. Tämä monimuotoinen kenkämalli luo ilmeeseen huolettomuutta, tyyliä ja keveyttä. Ballerinoja löytyy usean eri merkin ja suunnittelijan toimesta, joten voit itse huoletta miettiä, miltä haluat näyttää pukiessasi nämä yksinkertaisuuden lippulaivat jalkoihisi. Kokeile rokkihenkeä huokuvia, nahkaisia tai eläinkuosisia ballerinoja revittyjen farkkujen ja asenteellisen paidan kanssa saadaksesi kapinallisen lookin – mukavuudesta tinkimättä. Voit myös kokeilla yhdistää kimaltavat tai kirkaskuosiset ballerinat yhteen yksivärisen, suoralinjaisen mekon kanssa tuodaksesi asuun hauskan yksityiskohdan.

Avokärkiset ballerinat sopivat niin töihin kuin vapaallekin

Ballerinat sopivat oivasti myös työelämään. Avokärkiballerinojen hassu peep toe -olemus tuo kenkiin hauskuutta sekä hengittävyyttä. Ballerinoja saa sekä värikkäissä kuoseissa että kimaltelevina - erikoiset kengät tuovat persoonaasi esille myös muodollisessa työasussa. Siinä missä businesspukeutumisessa on hyvä suosia klassisia, tummia värejä sekä suoria leikkauksia, voit piristää työilmettäsi panostamalla näyttävämpiin kenkiin. Ballerinat ovat käytännöllinen ratkaisu myös työssä, jossa joudut kävelemään paljon työpäiväsi aikana. Jalkasi eivät väsy läheskään niin nopeasti näissä mukavissa, matalapohjaisissa kengissä ja ne piristävät mieltäsi huolettomalla ilmeellään.

Yhdistele ja sekoita