Jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, käytämme sivuillamme evästeitä. Klikkaamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen.Hyväksyn.
Avokkaat

Naisten avokärkiset kengät

82 tuotetta

Lajittelu :
Sivu 1/1
ALBERTA - Avokärkiset korkokengät - silver Korolliset nilkkurit - tibet pasion/canto HADIE9 - Avokärkiset korkokengät - black WIDE FIT CELESTE - Avokärkiset avokkaat - silver glitter INDULGENCE - Avokärkiset korkokengät - ivory CATRINA - Avokärkiset korkokengät - silver FARLYN - Avokärkiset avokkaat - rosita BEVINA - Korolliset nilkkurit - shell HUELE2 - Avokärkiset korkokengät - multicolor Avokärkiset avokkaat - coral/gold Avokärkiset avokkaat - mint/gold PERFUME - Morsiuskengät - ivory WIDE FIT DARIELA - Avokärkiset avokkaat - navy Avokärkiset korkokengät - black JADE - Avokärkiset korkokengät - black patent Avokärkiset korkokengät - black STEPHANIE - Avokärkiset korkokengät - black HERCULES - Avokärkiset korkokengät - black Avokärkiset korkokengät - nude TENDER - Avokärkiset avokkaat - blush GIFT - Avokärkiset korkokengät - blue CLARA OPEN TOE - Nilkkurit - black BRIT - Avokärkiset avokkaat - offwhite Avokärkiset korkokengät - nude VERONIQUE - Avokärkiset avokkaat - schwarz HADIE 6 - Avokärkiset korkokengät - black Avokärkiset korkokengät - black FORBET - Avokärkiset avokkaat - royal silver Avokärkiset korkokengät - red Avokärkiset korkokengät - black LADY DRAGON 18 - Avokärkiset korkokengät - black matte ROONEYY - Korolliset nilkkurit - black SMASHING - Avokärkiset korkokengät - beige KIMBER PLATFORM - Korolliset sandaalit - black HADIE10 - Avokärkiset korkokengät - red Avokärkiset korkokengät - argento WIDE FIT DARIELA - Avokärkiset avokkaat - blush KIMBER PLATFORM - Korolliset sandaalit - dark khaki FANCY - Avokärkiset korkokengät - ivory MIRA OPEN TOE - Korolliset nilkkurit - black CONSTABLE - Avokärkiset korkokengät - camel HADIE10 - Avokärkiset korkokengät - nude BEULAH - Avokärkiset korkokengät - gold DOT - Avokärkiset avokkaat - taupe STELLAA - Avokärkiset korkokengät - silver DOLLEY - Avokärkiset korkokengät - ivory ANGELINA - Avokärkiset korkokengät - ivory CONSTABLE - Avokärkiset korkokengät - black POZUELO - Avokärkiset korkokengät - stone HUELE - Avokärkiset korkokengät - cream ELNATH - Avokärkiset korkokengät - black/gold ATLAS - Avokärkiset korkokengät - black CATRINA - Avokärkiset korkokengät - navy JIELLA - Avokärkiset korkokengät - creme ROSALIE - Korolliset nilkkurit - olive KAREN - Avokärkiset korkokengät - steel Avokärkiset avokkaat - soft rose JUXIA - Avokärkiset korkokengät - noir

Avokärkiset kengät ovat leikkisä ja keveä lisä kesämuotiin. Näissä naisten kengissä on kärjessä aukko, joista varpaat pääsevät läpi, tehden niistä eräänlaisen yhdistelmän sandaalien ja korkokenkien parhaista puolista. Kengät ovat kevyemmät kuin tavalliset umpinaiset mallit, mutta ne ovat kuitenkin yhtä tyylikkäitä kuin perinteisemmät mallit. Avokärkiset kengät eivät kuitenkaan kaikki ole korkokenkiä, vaan niitä löytyy myös matalakorkoisina ja tasapohjaisina malleina tai balettitossuina. Useat eri kenkämerkit valmistavat avokärkisiä kenkiä, ja ehkä selkein yhdistävä tekijä kaikissa malleissa on niiden söpö ja flirttaileva tyyli, joka kertoo niiden käyttäjän huumorintajusta ja leikkisästä elämänasenteesta. Näitä kenkiä löytyy lukuisissa eri väreissä ja malleissa, joten etsitpä sitten näyttäviä korkeakorkoisia tai sieviä matalakorkoisia, moni merkki valmistaa varmasti juuri sinun unelmiesi kenkiä. Avokkaat ovat olennainen osa naisellista kesälookia, mutta voit käyttää niitä myös sukkahousujen kanssa, joten ne sopivat vapaa-ajan käyttöön ympäri vuoden. Halusitpa sitten lisätä uutta särmää asuvalikoimaasi, tai vain löytää näyttävät mutta kevyet kesäkengät, avokärkisten kenkien valikoimassa on varmasti jotain sinullekin.

Kevyet ja flirttailevat avokärkiset kengät löydät myös Zalandon verkkokaupasta!

Zalandon verkkokaupan laajasta valikoimasta löydät runsaasti naisten avokärkisiä kenkiä. Etsitpä sitten korkeakorkoisia kenkiä illanviettoon ja juhliin, tai mukavia matalakorkoisia ballerinakenkiä jokapäiväiseen käyttöön, niin löydät Zalandolta haluamasi. Helppokäyttöisestä nettikaupastamme löydät kenkiä joka lähtöön, ja myös erinomaisen valikoiman avokkaita. Voit luokitella tuotteet esimerkiksi värin tai koron korkeuden mukaan, jotta löydät juuri sinun makuusi sopivan parin. Tuotekohtaisilta sivuilta löydät suurikokoiset ja laadukkaat valokuvat tuotteista, sekä tuotetiedot, jotta saat kaiken tarvitsemasi tiedon ostopäätöstä tehdessäsi. Lisäksi voit luokitella tuotteita koron mallin, materiaalin tai merkin mukaan. Avokärkiset kengät voivat piristää mitä tahansa asukokonaisuutta. Jos olet menossa esimerkiksi kesähäihin, voit kokeilla avokkaita värikkään mekon kanssa. Näyttävät korkeakorkoiset mallit sopivat hyvin mihin tahansa juhlatilaisuuteen jossa voit pukeutua vähän virallista asukoodia leikkisämminkin. Avokärkiset korkokengät sopivat hyvin myös illanviettoon: kapealahkeisten farkkujen tai minihameen kanssa ne luovat täydellisen kokonaisuuden yökerhon tanssilattialla, yhdistellen trendikkyyttä ja rentoa tyyliä. Tutustu siis ihmeessä Zalandon tarjoamiin avokkaisiin!

Naisten kenkävalikoiman kesäinen lumoaja on tietysti avokärkinen kenkämalli. Korollisissa avokärkisissä kengissä on aurinkoista juhlatunnelmaa, mutta ne ovat kuitenkin sandaaleja muodollisemmat. Somat kengät ovat siis ymmärrettävästi monien naisten lempikorkkarit! Parhaimmillaan avokärkiset kengät ovat päivettyneissä jaloissa, ja varpaiden kynnet tietysti lakataan asuun sopivalla värillä! Avokärkiset kengät ilmestyivät myyntiin 1940-luvulla. Klassiset mallit ovat yksinkertaisia ja muotokieleltään selkeitä, eivätkä korotkaan ole huimat. Niitä pidettiin tietysti sievien leninkien kanssa. 40-luvun tyyliin kuuluivat huolellisesti leikatut, yläosasta tyköistuvat ja alaosasta kauniisti laskeutuvat mekot. Myös kurveja korostavat kapeat alaosat olivat suosiossa. Helma ulottui yleensä polven alapuolelle. Kesäiset leningit ja hameet sopivat tietenkin edelleen loistavasti avokärkisten kenkien seuraksi esimerkiksi kevät- tai rippijuhliin. Kokeile kenkiäsi kuitenkin myös shortsien kanssa! Farkkushortseihin yhdistettynä avokärkiset korkokengät luovat rock-henkisen ilmeen. Sen viimeistelevät hopeanhohtoiset korut ja lierihattu. Juhlavampi asu syntyy, kun valitset siistit ja ryhdikkäät kangasshortsit – tai huipputrendikkäät nahkashortsit. Niihin voi yhdistää esimerkiksi hihattoman paitapuseron, jolloin asu on samalla kesäinen ja siisti.

Käytä avokärkisiä kenkiäsi viileämmälläkin säällä!

Monissa avokärkisissä kengissä on erilaisia solkia tai remmejä, jotka luovat niihin kiinnostavia yksityiskohtia. Naisellisimmillaan ne ovat, kun korko on kapea ja korkea. Avokärkisiin kenkiin liittyy myös muuan kysymys. Monet haluaisivat käyttää lempikenkiään muulloinkin kuin kesällä, mutta voiko niiden kanssa käyttää sukkahousuja vai ei? Vastaus kuuluu, että tietenkin voi! Ihonväriset sukkahousut eivät välttämättä ole kuitenkaan ainoa tai edes paras ratkaisu. Kokeile sen sijaan avokärkisiä kenkiäsi rohkean väristen tai kuvioitujen sukkahousujen kanssa! Yhdistä esimerkiksi nudet korkkarit ja mekko violetteihin tai mintunvihreisiin sukkahousuihin. Yhdistelmä on taatusti herkullinen ja kääntää katseet. Paksummat sukkahousut ja ryhdikäs leninki yhdistettynä avokärkisiin avokkaisiin puolestaan muistuttaa 40- ja 50-lukujen hurmaavan naisellisesta muodista. Korkokengät voi hyvin yhdistää myös housuihin. Illanviettoon sopivat esimerkiksi kapeat farkut avokärkisten kenkien kanssa. Klassisempaa tyyliä edustavat leveiden kangashousujen kanssa puetut avokkaat. Anna siis varpaiden näkyä!

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua