Lajittele
 • Koko
 • Merkki
 • Hinta
 • Väri
 • Koron muoto
 • Koron korkeus
 • Kuosi
 • Mallisto
 • Pintamateriaali
 • Sisävuori
 • Kiinnitys
 • Uutuudet
 • Toimitus
51 tuotetta

Peeptoe-korkokengät, toiselta nimeltään avokärkiset korkokengät, ovat aina muodissa. Niiden käyttäjä erottuu askeleillaan tavanomaisilla korkokengillä astelijasta muodikkaasti. Avokärkisten kenkien käyttäjä voi myös vaivatta piristää asukokonaisuuttaan esimerkiksi lakkaamalla kenkien kärjestä pilkistävät varpaankyntensä iloisesti asusta erottuvasti. Näitä kenkiä löytyy hyvin useassa mallissa, mutta niiden varmasti suosituin muunnelma ovat juuri korkokengät. Avokärkisiä korkokenkiä löytyykin valtavalta määrältä suunnittelijoita sekä muotitaloja ja niiden kirjo on vähintäänkin yhtä laaja kuin niiden käyttäjienkin. Niitä valmistetaan lukuisissa eri väreissä, materiaaleissa sekä korkotyypeissä ja ne ovat oiva keino kruunata niin arki- kuin juhla-asukin. Muodikkaan raikas arkityyli syntyy helposti esimerkiksi yhdistämällä kirkkaan väriset kiilakorkoiset peeptoet farkkuihin ja t-paitaan, ja vaikkapa rentoon yksiväriseen jakkuun. Tyylikäs ja hieman perinteisempi juhlatyyli puolestaan on helppo luoda laittamalla jalkaan juhlamekon kanssa väriltään yhteensopivat piikkikoroilla varustetut peeptoe-kengät, joiden kanssa on hyvä tanssahdella itsevarmana tanssilattialla tai astella tyylikkäänä pitkin punaista mattoa. Avokärkiset korkokengät ovat todellakin varma valinta jokaiselle itsevarmalle ja omanarvontuntoiselle naiselle tilanteeseen kuin tilanteeseen, eikä niitä voi ikinä olla liikaa.

Avokärkiset korkokengät – aina muodikas valinta!

Nyt voit viimein hankkia itsellesi aina muodissa olevat ja ajattoman tyylikkäät avokärkiset korkokengät helposti ja nopeasti Zalandon helppokäyttöisen verkkokaupan kautta. Verkkokaupastamme löydät kengät tilanteeseen kuin tilanteeseen – etsit sitten arki- tai juhla-asun kanssa yhteensopivia kenkiä voit olla varma, että laajasta valikoimastamme löydät jotain juuri sinua miellyttävää. Verkkokaupastamme löydät niin perusmallisia ja yksivärisiä avokärkisiä korkokenkiä kuin myös hieman erikoisempia, esimerkiksi värikkäitä printillisiä malleja. Tarjoamme niitä myös monilla erilaisilla koroilla, kuten stilettokoroilla, kiilakoroilla, korokepohjilla ja tukevilla tai kapenevilla koroilla. Olemme myös tehneet kenkien etsimisen helpoksi, sillä sivustomme tarjoaa useita eri hakuvaihtoehtoja, joiden avulla voit löytää nopeasti juuri sellaiset kengät, joiden kuva mielessäsi on pyörinyt jo hetken aikaa. Hakuvaihtoehtoihimme sisältyvät esimerkiksi kengän hinta, materiaali, merkki ja väri sekä koron korkeus ja malli. Jos kenkäkaappisi siis huutaa täydennystä, kannattaa ehdottomasti ottaa hyöty irti hyvästä palvelustamme, loistavista tarjouksistamme sekä laajasta valikoimastamme ja hoitaa kenkäostokset helpolla, hauskalla ja nopealla tavalla Zalandon verkkokaupan kautta.

Naisellisempia ja aistikkaampia jalkineita kuin korkokengät saa hakea, mutta avokärkiset korkokengät ovat monen mielestä aivan erityisen ihanat. Huolellisesti hoidettujen varpaiden pilkahtelu avoimista kärjistä tekee kengistä leikkisästi flirttailevat. Viimeistellyn lookin takaavat tietysti somasti lakatut varpaankynnet. Lakkaa kyntesi klassisesti sävy sävyyn kenkien kanssa tai irrottele shokkiväreillä. Avokärkiset korkokengät sopivat moneen menoon. Perinteinen mutta edelleenkin toimiva yhdistelmä on elegantti kynähame tai jakkupuku ja avokärkiset korkkarit. Pelkistetyn klassisia avokärkisiä korkokenkiä on helppo löytää monen valmistajan mallistoista, kuten vaikkapa Nine Westiltä tai Guessiltä. Vapaa-ajalla saat säpinää tyyliisi yhdistämällä esimerkiksi kuviolliset peeptoe-korkkarit pillifarkkuihin tai kireisiin nahkahousuihin. Veroisensa parin avokärkiset korkkarit löytävät myös kauniisti hulmuilevasta juhlamekosta. Mikä olisikaan elegantimpi asu kuin pikkumusta ja viekoittelevat avokärkiset juhlakorkkarit! Esimerkiksi satiiniset plateau-avokkaat tai hopeanhohtoiset korkokengät viimeistelevät juhlatyylisi kauniisti.

Avokärkiset korkokengät sopivat kaikille

Jotkut vierastavat avokärkisiä korkokenkiä kuvitellen niitä epämukaviksi, mutta epäluulo on täysin turhaa. Hyvin valittuja ja sopivia avokärkisiä korkokenkiä jaksaa pitää jalassa vaikka koko päivän. Vaikka monet avokärkiset korkkarit ovatkin sirolla piikkikoroilla varustettuja, paljon muitakin korkomalleja on tarjolla. Kiilakorot tuntuvat vasta korkokengillä kävelyä aloittelevastakin tukevilta ja ovat kivan näköiset. Myös korkojen korkeus vaihtelee kenkämallista toiseen. Yleensä melko matalatkin korot tuovat ryhtiä olemukseen ja nostattavat itsetuntoa. Jos korkokengillä kävely on sinulle kuitenkin tutumpaakin tuttua ja pidät korkeista koroista, voit kääntää päitä esimerkiksi keinonahkaisissa juhlakorkkareissa tai tavoitella taivaita kultakorkoisissa avokkaissa. Korkeimmissa avokärkisissä korkokengissä on jopa 14 cm korot, mutta toisaalta usein myös korotettu pohja. Joihinkin malleihin kuuluva nilkkaremmi takaa kenkien tukevan pysymisen jalassa ja korostaa kauniisti hoikkaa nilkkaa. Remmillisiä avokärkisiä korkokenkiä löytyy esimerkiksi Dumondin, Aldon ja Buffalon mallistoista. Avokärkiset korkokengät ovat pelkistettynäkin upea näky. Jos kuitenkin kaipaat koristeita, kuten söpöjä rusetteja, niitäkin löytyy. Erityisen isot ja upeat koristeet sisältyvät Vivienne Westwoodin Anglomania-malliston kenkiin. Kengän kärjen päällä keikkuvat suuret muoviset rusetit ja sydämet varastavat koko shown ja samalla myös katsojansa sydämen.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista