Saappaat

Bootsit

Hinta
34
34
540
540
Käyttövinkki

113 tuotetta

Lajittelu :
Sivu 1/2
OKKIE - Biker-/cowboysaappaat - black KATY - Biker-/cowboysaappaat - dark navy OKKIE - Biker-/cowboysaappaat - kaki green Biker-/cowboysaappaat - black Biker-/cowboysaappaat - brown SAVANNAH - Nauhalliset saappaat - black Talvisaappaat - taupe GRACIATO - Biker-/cowboysaappaat - noir ANNA - Platform-saappaat - black Biker-/cowboysaappaat - tobacco ADRIAN - Biker-/cowboysaappaat - black Biker-/cowboysaappaat - tequila rosa Biker-/cowboysaappaat - rust LAURIER - Biker-/cowboysaappaat - noir Biker-/cowboysaappaat - nero Biker-/cowboysaappaat - black Biker-/cowboysaappaat - silice Biker-/cowboysaappaat - black Biker-/cowboysaappaat - grau Biker-/cowboysaappaat - black/silver MONICA SOUL - Biker-/cowboysaappaat - tan Biker-/cowboysaappaat - nero Biker-/cowboysaappaat - clash black MONICA SOUL - Biker-/cowboysaappaat - gris foncé Biker-/cowboysaappaat - natur khaki USA - Biker-/cowboysaappaat - black Biker-/cowboysaappaat - chianti Biker-/cowboysaappaat - rainbow taupe Biker-/cowboysaappaat - black Biker-/cowboynilkkurit - encogido camel KATY - Biker-/cowboysaappaat - kaki green VERDY - Biker-/cowboysaappaat - vega fuscile Biker-/cowboysaappaat - black Biker-/cowboynilkkurit - kraf negro BEECHWOOD - Nauhalliset saappaat - black Biker-/cowboysaappaat - graphite Biker-/cowboysaappaat - silice Platform-saappaat - black Biker-/cowboysaappaat - imagine tosca Biker-/cowboysaappaat - nero Biker-/cowboysaappaat - nebia Biker-/cowboysaappaat - cognac Biker-/cowboysaappaat - montana Biker-/cowboysaappaat - cerp natur/khaki INSOLA IV - Talvisaappaat - black USA - Biker-/cowboysaappaat - olive Biker-/cowboysaappaat - venecia black WIDE FIT KATHERINE - Biker-/cowboysaappaat - tan Biker-/cowboysaappaat - jungle Biker-/cowboysaappaat - rainbow nero Biker-/cowboysaappaat - rainbow nero GRACE - Biker-/cowboysaappaat - nero Biker-/cowboysaappaat - cerp natur/marine GRACIATO - Biker-/cowboysaappaat - marron WIDE FIT KATHERINE - Biker-/cowboysaappaat - black Korolliset saappaat - zip suede ortica DARCIE - Biker-/cowboysaappaat - black WIDE FIT KATHERINE - Biker-/cowboysaappaat - black Biker-/cowboysaappaat - black Biker-/cowboysaappaat - black

Kun vedät jalkoihisi kunnon nahkaiset bootsit, vedät yllesi samalla annoksen erottuvaa muotoilua, itsevarmaa rohkeutta ja perinnetietoista laatua. Rakastitpa sitten cowboy-henkisiä hapsuja, boheemin koristeellisia ornamentteja tai yksinkertaisen särmikästä, mustaan nahkaan perustuvaa biker-tyyliä, bootsit ovat paitsi huomiota herättävät katseenvangitsijat myös luotettavan jämäkät jalkineet moneen tilanteeseen ja säähän.

Bootsit on suunniteltu kestämään käyttöä ja toimintaa. Sääreen ulottuvat nahkajalkineet istuvat jalkaan jämäkästi, mutta ne on myös helppo pukea ja riisua. Linjakkaat, korolliset cowboy-bootsit kehitettiin jo vuosisatoja sitten ratsailla liikkuvien karjapaimenten tarpeisiin. Rouheat biker-bootsit syntyivät puolestaan moottoripyörien keksimisen jälkeen, sillä prätkäkuskit tarvitsivat lujaa ja säänkestävää kenkää, jonka matala korko auttoi moottoripyörän ajamisessa ja hallinnassa. Käytännöllisyyden lisäksi ulkonäkö on aina ollut tärkeä tekijä bootsien suunnittelussa, ja bootsit onkin luotu vahvojen tyylien kruunuiksi. Siksi ne ovatkin ottaneet paikkansa niin modernissa huippumuodissa kuin rohkeissa katutyyleissäkin.

Bootsit antavat potkua asuun kuin asuun

Cowboy-bootsien perinteiseen designiin kuuluu kevyesti nouseva, usein kulmikkaasti muotoiltu kärki, varren V-mallinen leikkaus sekä taidokkaasti koristeltu nahkapinta. Luo villin lännen tunnelmaa henkivä tyyli yhdistämällä klassiset lämpimän ruskeat bootsit sinisiin farkkuihin ja ruutupaitaan. Modernimpaan ilmeeseen voit valita alaosaksi esimerkiksi mustat kangashousut ja yläosaksi poolokauluksisen neuleen tai kevyen, pallokuosisen kauluspaidan. Menneen kesän lämpöä hehkuva alkusyksyn asukokonaisuus syntyy esimerkiksi värikkäästä kukkamekosta ja pitkästä neuletakista, jotka saavat parikseen mustat sukkahousut ja näyttävillä kukkakuvioilla koristellut bootsit.

Kun kaipaat saappailtasi vahvaa ilmettä ja ryhdikästä istuvuutta rosoisella vivahteella, valitse pyöreällä kärjellä ja soljilla viimeistellyt biker-bootsit. Prätkätunnelmaa henkivät jalkineet suorastaan kutsuvat parikseen nahkarotsia ja mustia farkkuja, mutta ne sopivat myös elävöittämään muunkinlaisia asuja. Esimerkiksi farkkushortsit ja legginsit, rohkea punainen trikoomekko tai moderni kangashaalari saavat upeaa kontrastia väkevien bootsien avulla.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista

Naisten kenkävalikoimaan on jo pitkän aikaa kuulunut erilaiset saappaat, joille ominaista on pitkä varsi ja usein myös nahkainen päällyste. Naisten bootsit ovat ikuinen hittituote ja nämä julkkistenkin suosituimmat kengät ovat usein esillä mediassa ja muotitapahtumissa. Ne ovat kengistä kenties monikäyttöisimpiä ja niitä valmistetaankin kaikkiin eri olosuhteisiin paksuista talvisaappaista piikkikorollisiin bilebootseihin ja vedenpitävistä syyssaapikkaista kevyisiin kesäjalkineisiin. Ja koska naiset arvostavat yksilöllisyyttä, valinnanvara mallien ja värien välillä on suuri. Bootsit sopivat kaikenlaisten asujen kanssa ja voit yhdistää bootsit trendikkäästi esimerkiksi neulemekon kanssa ja heittää yllesi vielä hieman kuluneen farkkutakin. Yleisin materiaali on musta nahka, mutta valikoimien laajentuessa on tarjolle tullut paljon muitakin vaihtoehtoja. Bootsit kuuluvat olennaisesti moottoripyörällä liikkuvien naisten imagoon ja se onkin tuonut esille käsitteen "pyöräilybootsit". Saappaiden korkea varsi on omiaan moottoripyörän kyytiin, sillä se suojaa jalkaa kovalta tuulelta ja sateelta, tukien nilkkaa pitkillä matkoilla ja kovassakin vauhdissa.

Bootsit ovat moottoripyöräilijän ehdoton valinta!

Omien saappaiden löytäminen on helppoa, sillä Zalandon saapasvalikoimasta löytyy bootseja jokaiseen makuun. Voit valita lyhytvartisten nilkkureiden ja ylipolvenkorkuisten varsien, mokkanahkaisten ja kiiltävien materiaalien, remmikoristeltujen, mokkasiinityylisten hapsujen ja rypytettyjen saappaiden välillä. Verkkokauppamme hakukoneella löydät helposti ja nopeasti juuri sinulle sopivat kengät, sillä voit etsiä niitä koron, varren, värin, merkin, vuodenajan ja materiaalin mukaan. Bootsimme sopivat niin arkiseen kuin juhlavampaankin käyttöön ja tarjoavat juuri oikeanlaista tukea ja mukavuutta jaloillesi. Täydennä nyt motoristiasusi siihen sopivilla jalkineilla ja suojaa jalkasi moottoripyöräilyn ja sään niihin kohdistamalta rasitukselta. Pyöräilysaappaamme soveltuvat kaikenikäisille ja kaikille tyyleille ja ovat aina muodissa! Ne sopivat vaativiinkin olosuhteisiin paksujen pohjien ja tukevien varsiensa ansiosta, ja valikoimamme kattaa kaikenkokoiset jalat. Bootsit ovat ehdoton lisä jokaisen naisen kenkävarastoon ja voit ostaa vaikka useammat eri tilanteita varten, sillä kenkiähän ei tunnetusti koskaan ole liikaa. Kaikki tuotteemme ovat laadukkaita ja tilaat ne helposti ympäri vuorokauden avoinna olevasta Zalando-verkkokaupastamme. Muistathan, että näin talven lähestyessä löydät sivustoltamme myös valikoiman lämpimiä, vuorellisia saappaita.