Naisten collegepaidat

7 578 tuotetta

Collegepaidat ovat nyt paitamalleista se kaikista kuumin! Klassinen, konstailematon ja selkeälinjainen paitamalli yhdistetään nyt niin hameisiin kuin chinoihinkin. Vaikka paitamallissa onkin annos 80-luvun tunnelmaa, naisten collegepaidat ovat myös ehdottoman ajankohtainen trendikkäiden asukokonaisuuksien elementti. Valittavanasi on niin harmaita peruscollegepaitoja kuin näyttävin logoin tai kuosein koristeltuja malleja. Perusmallin rinnalla nähdään myös erilaisia näyttävästi leikattuja tai komein yksityiskohdin viimeisteltyjä paitoja!

Leikittele erilaisilla yhdistelmillä – collegepaidat sopivat moniin tyyleihin

Naisten collegepaidat sopivat loistavasti tyylileikittelyyn. Yhdistele siis ennakkoluulottomasti sporttisia ja klassisia elementtejä. Lyhyet, laadukkaasta collegemateriaalista valmistetut paidat voi yhdistää esimerkiksi siroon vekkihameeseen tai A-linjaiseen hameeseen. Kengiksi sopivat klassiset naisten kävelykengät tai suloiset ballerinat. Viimeistele ilme paitapuserolla, jonka kaulukset pilkistävät paidan alta. Näyttävä tyyli luodaan valitsemalla paita, jossa on hauska ja värikäs kuosi. Kokonaisuuden yläosaksi sopii myös eleetön harmaa collegepaita, joka voi näyttää yllättävänkin hienostuneelta. Collegepaidat sopivat myös loistavasti skinny fit -farkkujen seuraksi. Yhdistä esimerkiksi lyhyt, raikkain geometrisin kuvion viimeistelty collegepaita mustiin farkkuihin ja korkeakorkoisiin nahkanilkkureihin. Tyyli suorastaan vaatii viimeistelyn suurilla korvarenkailla ja huopahatulla! Samaan kokonaisuuteen sopivat myös pitkät, näyttävällä printillä koristellut collegekankaiset paidat.

Collegepaidat ovat katumuodin klassinen elementti

Tennareiden, farkkujen ja collegepaidan yhdistelmä on varsinainen klassikko. Hauska, 80-lukua huokuva asu vaatii jonkin klassisen urheilubrändin logolla varustetun collegepaidan, korkeavyötäröiset relaxed fit -farkut ja eleettömät tennarit, joiden muotokieli muistuttaa lenkkikenkiä. Asussa on runsaasti viittauksia trendikkääseen normcore-tyyliin, joka muodostetaan mahdollisimman arkisista elementeistä. Collegepaidat sopivat myös erilaisten slim fit -farkkujen seuraksi. Yhdistä väljä ja lyhyt paitasi esimerkiksi kivipestyihin, polvista revittyihin ja alimittaisiin kapeisiin farkkuihin. Kengiksi sopivat täydellisesti slip on -tennarit. Asennetta voit alleviivata puolestaan korvaamalla tennarit maihareilla tai nauhallisilla nahkanilkkureilla. Erilaiset pitkät, sporttiset collegepaidat sopivat myös loistavasti skinny-farkkujen seuraan. Asusteeksi sopii muhkea kaulahuivi ja pipokin. Kengiksi puolestaan valitaan matalapohjaiset nilkkurit tai korkeavartiset koristossut.

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua