Naisten collegetakit

Suositut filtterit
1 275 tuotetta

Collegetakit voivat olla paitsi mukavia ja käytännöllisiä arkiasuja myös pirteän tyylikkäitä muotivaatteita, joiden laajasta kirjosta jokaisen naisen on helppo löytää omaan tyyliinsä sopivat mallit. Klassisten collegetakkien tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluvat pehmeä ja luja puuvillakangas, rento huppu ja edestä avattava vetoketju. Modernimmat mallit leikittelevät puolestaan rohkeasti erilaisilla materiaaleilla, leikkauksilla, pituuksilla ja kuoseilla. Tämän päivän collegetakit sopivatkin huolettoman verkkarityylin lisäksi myös tarkkaan harkittujen asukokonaisuuksien näyttäviksi katseenvangitsijoiksi.

Collegetakit ovat letkeän arjen luottovaatteita

Collegetakin nimi viittaa tietenkin amerikkalaiseen collegekulttuuriin, jossa urheilujoukkueet ovat perinteisesti käyttäneet omien koulujensa tunnuksilla varustettuja collegepaitoja ja -takkeja. Aito amerikkalainen, tyttömäisen keveä fiftarityyli syntyy esimerkiksi klassisella yliopistologolla kuvioidusta punavalkoisesta collegetakista ja vekitetystä minihameesta polvisukkiin ja raikkaan valkoisiin tennareihin yhdistettynä. Viime vuosikymmeninä collegetakit ovat saavuttaneet vankkumattoman suosion miellyttävinä ja sporttisina yleisvaatteina, jotka sopivat niin vapaa-aikaan, koulupäiviin kuin urheilutreenien lämmittelyosuuksiinkin. Vetoketjulla varustettu collegetakki on helppo pukea ja riisua, ja se on oiva kesäillan lämmittäjä, kevyesti olkalaukussa kulkeva varavaate tai talvisen kerrospukeutumisen välikerros. Moderneissa sporttihenkisissä collegetakeissa yhdistellään luovalla otteella vintage-henkistä nostalgiaa 2010-luvun trendikkäisiin sporttiväreihin, joustavasti istuvaan muotoiluun ja ilmeikkäisiin yksityiskohtiin. Mätsää räikein neonvärein viimeistelty collegetakki esimerkiksi villien avaruusteemaisten legginsien kanssa tai terästä arkista farkkutyyliä kirkkaankeltaisella tai pinkillä collegella.

Naisten collegetakit tarjoavat tyylikkäitä vaihtoehtoja myös vaativaan makuun

Kun vaadit collegetakiltasi enemmän kuin vain mukavuutta ja rentoutta, tutustu nykymuodin kekseliäiden suunnittelijoiden luomaan uudenlaiseen collegedesigniin. Pitkällä, liehuvalla helmalla varustettu täysmusta collegetakki antaa minimalistisellekin asukokonaisuudelle piristävää liikettä, mutta on samaan aikaan myös asiallisen pelkistetty ja neutraali. Rentoa toimistotyyliä lämmittää esimerkiksi suorien housujen ja poolokauluksisen trikoopaidan kanssa puettu viininpunainen, napitettava collegetakki. Näyttävää tehoa illanistujaisiin tai discovaatetukseen tuo säkenöivillä glitter-koristeilla tai voimakkaan graafisilla ornamenteilla tehostettu takki, ja jalkoihin voi pukea vähintään yhtä näyttävät korkokengät. Kokeile myös, miten voimakasta tehoa asuun voi luoda pienillä elementeillä, kuten viistosti kulkevalla vetoketjulla tai kauluksen lailla laskeutuvalla väljällä hupulla.

Yhdistele ja sekoita

Monikäyttöiset naisten collegetakit

Naisten collegetakit ovat erittäin monikäyttöisiä. Collegetakki on erinomainen vaihtoehto tavalliselle paidalle, sillä se on helppo vetäistä päälle ja ottaa taas päältä pois esimerkiksi urheilun aikana. Collegetakki soveltuu niin vapaa-aikaan kuin urheiluunkin, tosin kunnon kunto-urheiluun kannattaa panostaa hankkimalla kunnollinen urheilupaita. Sen sijaan kevyeen urheiluun tai esimerkiksi lämmittelyn ajaksi naisten collegetakki sopii erinomaisesti. Collegetakeissa on yleensä vetoketju-kiinnitys, joka on kaikista käytännöllisin silloin, kun haluat paidan, jonka voit nopeasti riisua tai pukea päälle. Monissa malleissa on myös huppu, joka suojaa päätä silloin, kun sade tai kova tuuli pääsee yllättämään. Collegetakkien joukosta löydät toki myös klassisen tyylikkäitä takkeja, jotka urheilun sijasta sopivat erinomaisesti arki-käyttöön esimerkiksi kouluuun, opiskeluun tai työpaikalle. Ainoastaan juhliin tai business-pukeutumiseen collegetakki ei sovi!

Naisten collegetakit – mukavuutta vapaa-aikaan ja urheiluun!

Pehmeät ja joustavat materiaalit takaavat sen, että tunnet olosi aina rennoksi ja miellyttäväksi collegetakki päällä. Kevyttä treeniä varten yhdistä sporttinen collegetakki verryttelyhousujen tai trikoiden kanssa ja vapaa-aikaan puolestaan naisellinen collegetakki rennosti farkkujen tai kangashousujen kanssa. Tutustu nyt Zalandon valikoimaan ja valitse suosikkisi! Tarjoamme nyt laajaan valikoiman monien huippumerkkien valmistamia naisten collegetakkeja. Tilaa nyt ja tarjoamme ilmaisen kuljetuksen, sekä palautuksen kaikille tilaamillesi tuotteille.