Lajittele
 • Koko
 • Merkki
 • Hinta
 • Väri
 • Koron muoto
 • Koron korkeus
 • Kuosi
 • Mallisto
 • Varren pituus
 • Varren leveys
 • Kengän leveys
 • Pintamateriaali
 • Kengän kärki
 • Sisävuori
 • Kiinnitys
 • Uutuudet
 • Kestävä kehitys
 • Toimitus
867 tuotetta

Yksi helpoimmista tavoista lisätä asuun kuin asuun asennetta on vetää jalkaan cowboy-nilkkurit. Ne suorastaan tihkuvat määrätietoisuutta niin muotoilunsa kuin yksityiskohtiensakin puolesta. Perinteisimmät cowboy-nilkkurit ovat kärjestä terävät ja nousevat, korko kapenee alaspäin ja varsi on ryhdikäs. Kärjen muotoilu helpotti aikanaan jalan sujauttamista jalustimeen, samoin kuin sileä pohja. Kanta puolestaan esti jalan luiskahtamisen jalustimen läpi. Yksinkertaisten nahkabootsien rinnalla nähtiin koristeltuja malleja, ja eksoottisista nahoista valmistettuja kenkiä. Lehmipojat tuskin ajattelivat, että heidän suosimiaan ratsastuskenkiä nähtäisiin tulevaisuudessa maailman metropoleissa – ja vieläpä naisten jaloissa! Uudempaa perua on kärjestään pyöreämpi ja matalampi malli. Myös sen kanta on tasainen ja leveämpi kuin edeltäjänsä. Naisille tarkoitetut nilkkurit lainaavat usein molemmista malleista, ja niissä on lisäksi prätkä- eli biker-nilkkureiden henkeä. Sitä luovat erityisesti soljet, kun taas naisellisemmat cowboy-nilkkurit ovat siroja ja korkeakorkoisia. Oli nilkkureiden malli tai väri mikä hyvänsä, ne ovat taatusti muodikas kenkävalinta. Sen toteamiseen ei tarvitse kuin katsella muotilehtien kuvia maailmanluokan tähdistä!

Cowboy-nilkkureita rakastavat lehmitytöt, prätkämimmit ja tyylitaiturit

Muodin edelläkävijät ovat huomanneet, että cowboy-nilkkureita on viime aikona näkynyt erityisen naisellisiin vaatteisiin yhdistettyinä. Kevyen mekon ja buutsien yhdistelmä huokuukin romanttisuutta ja nostalgiaa. Kokeile myös röyhelöistä hametta nilkkureittesi kanssa! Somaan asuun sopivat loistavasti polvisukat, joiden yläosa jätetään tietysti näkyviin. Buutsien yhdistäminen tyttömäiseen asuun luo oivaltavia vastakohtia ja haihduttaa taatusti liian tyttömäisyyden. Länkkärihenkeä taas voit korostaa painamalla päähäsi hatun ja sitomalla vyötärölle nahkavyön – joka on mieluiten samaa sävyä kuin buutsisi! Kokeile niiden yhdistämistä myös lyhyisiin farkkushortseihin maailmantähtien tyyliin. Glamouria tulviva rock-henkinen asu loihditaan tietysti mustista, soljin tai vaikkapa ketjuin koristelluista nilkkureista ja tummanpuhuvista vaatteista. Yhdistä nilkkurit esimerkiksi mustiin farkkuihin tai kiiltäviin leggingseihin. Nahkarotsi on ykköstakki – mutta raikas vaihtoehto on legendaarinen, huippumuotiin uudestaan palannut farkkutakkikin! Luottoasu puolestaan syntyy lempifarkuista, neuleesta ja rakkaista nilkkureista. Tyylikkäämpää ja yksinkertaisempaa arkiasua on vaikea kuvitella!

Yhdistele ja sekoita

Nilkkurit ovat jo kauan olleet jokaisen naisen kenkäkaapin pakollinen vakiovaruste. Lähivuosina suureen suosioon ovat nousseet Cowboy-nilkkurit, jotka ovat muotoutuneet alun alkaen lehmipoikien käyttämistä cowboy-jalkineista. Nykypäivän naisille suunnatut cowboy-nilkkurit antavat asulle kuin asulle persoonallisen ja muotitietoisen ilmeen. Nämä kengät sopivat käytettäväksi jokaisena vuodenaikana ja millaisen asun kanssa tahansa. Perinteisesti niitä on käytetty yhdistettynä rentoon farkkutyyliin tai pitkään hulmuavaan mekkoon. Nykyään katukuva kuitenkin pursuaa mitä persoonallisempia cowboy-nilkkureiden kruunaamia asukokonaisuuksia. Kyseiset nilkkurit voi huoletta yhdistää vaikkapa viettelevään minihameeseen, johon yhdistettynä ne luovat rennon ja omaperäisen vaikutelman. Cowboy-nilkkureiden kirjo on kasvanut niin laajaksi, että niitä löytyy lähes jokaisessa värissä, perinteisestä ruskeasta aina kirkkaaseen siniseen tai nuorekkaan printilliseen asti. Juuri laajan väri- ja mallikirjonsa vuoksi nämä kengät eivät ole leimautuneet vain tietyn ikäluokan jalkineiksi, vaan niitä käyttävät naiset iästä tai tyylistä riippumatta. Muunlaisiin nilkkureihin verrattuna cowboy-nilkkurit ovat massasta erottuvia ja niillä kävely ei saa jalkoja koskemaan ja kivistämään. Näiden nilkkureiden suosio on jatkuvassa kasvussa ja sen myötä tietenkin myös niiden valikoima laajenee jatkuvasti entisestään.

Naisten cowboy-nilkkurit – rentoa ja tyylikästä!

Muodikkaat ja laadukkaat naisten cowboy-nilkkurit ovat viimein rantautuneet Zalandon verkkokauppaan. Voit nyt täyttää kenkäkaappisi huutavan aukon helposti ja nopeasti. Laaja valikoimamme tarjoaa cowboy-nilkkureita useissa eri väreissä ja malleissa, aina perinteisistä malleista moderneihin ja leikillisiin kenkiin asti. Varmistaaksemme verkkokauppamme hyvän käytettävyyden, voit hakea juuri haluamasi kaltaisia kenkiä helposti monipuolisten hakutoimintojemme avulla. Voit esimerkiksi etsiä kenkiä värin, koron muodon tai korkeuden, merkin, hinnan, materiaalin tai jopa varren pituuden sekä leveyden perusteella. Jos mielessäsi ei kuitenkaan ole tarkkaa kuvaa kengistä, joita kenkäkaappisi tarvitsee, voit rajata hakuvaihtoehtoja vain päättämällä, etsitkö jalkineita syys-/talvi- vai kevät-/kesämallistostamme. Tietenkin sinun on myös mahdollista selata läpi koko valikoimamme helposti ja kätevästi. Miellyttävät sinua sitten millaiset cowboy-nilkkurit hyvänsä, löydät taatusti sellaiset loistavasta valikoimastamme. Nyt on juuri oikea aika hankkia laadukkaat, muodikkaat ja hyvin istuvat cowboy-nilkkurit, jotka voit yhdistää asuun kuin asuun ja joiden avulla pysyt taatusti muodin hermoilla.