Suodatin

Farkkuhameet

325 tuotetta

Kesähitti farkkuhameet soi yhä vahvemmin katukuvassa ja tyyli-ikoneiden tunnuskappaleena. Farkkuhame on modernin kaupunkilaisnaisen toimiva luottovaate, jolla saa vaihtelua perusfarkkuihin. Plussana on se, että se toimii yhtä lailla vuoden ympäri, kun puet alle paksut sukkahousut ja vedät jalkaan tyylikkäät saappaat. Luonnollisesti kesäkuumalla se on viileämpi vaihtoehto.

Mini, midi, maxi, more! Päättämisen vaikeus iskee, kun yrittää löytää sitä täydellistä joka tilanteen farkkuhametta valikoimasta, joka on täynnä toinen toistaan upeampia hameita. On napituksia, taskuja, kulutettuja pintoja, röyhelöitä, henkseleitä, paikkoja ja laineilevaa linjaa. Kapea kynähame tuo naisellisen siluetin esiin, minimitta paljastaa upeat sääret ja boheemi maksi korostaa kauniisti pituutta. Midimitasta luot chicin vapaa-ajan tyylin, A-linjainen hame taipuu hauskaan retro-lookiin ja henkselit tuovat rentoa streetwear-henkeä urbaanin kaunottaren tyyliin.

Trendikkäimmät farkkuhameet uudistavat denim-tyylisi

Kopauta koinsyömät farkkuhameet kerralla uusiksi valitsemalla valkoinen denim. Valkoinen kynähame on hyvä pohja raikkaalle lookille. Yhdistä se raitaiseen toppiin tai t-paitaan. Asusteeksi riittävät tyylikkäät aurinkolasit ja jalkaan voit pujottaa klassiset tennarit. Pitkähihainen paitapusero, jossa on pystyraidat, luo saman kynämekon kanssa jopa bisnesasuksi sopivan kokonaisuuden - muistathan valita kepeät korot alle ja trendikäs pikkulaukku olalle - sininen, punainen ja valkoinen on klassinen väriyhdistelmä, joka henkii ranskalaisen huoletonta eleganssia. Trendikäs halkio on nyt edessä!

Boheemista 70-luvusta muistuttava mutta uudistunut retro-minari nappirivillä on myös modernin fashionistan kuuma valinta. Luo näpsäkkä look tummasta deniminsinisestä minihameesta ja vaaleansinisestä denim-paitapuserosta. Leppoisat puukkarit ovat boheemi valinta, sievillä nyörikengillä ilme on modernimpi.

Yllätä maxihameella! Kellomaisella A-linjaisella maxihameella luot helposti naisellisen juhlatyylin, kun yhdistät siihen kevyen sifonkipaidan ja sirot avokkaat. Anarkiaa vai rauhaa ja rakkautta? Maximittaiset farkkuhameet voit pukea niin suosikkibändisi t-paidan kuin pitsitopin kanssa.

Tutustu myös