Leveälahkeiset & bootcut -farkut naisille

1 022 tuotetta

Joko olet omaksunut kausi toisensa jälkeen pintansa pitävän trendin? Yhdysvaltain laivaston suosikkivaate, 1960-luvun hippiliikkeen tunnusmerkki ja 70-luvun diskon kultakauden ikonisen leveät lahkeet. Bootcut-farkut eli polvesta alaspäin levenevät farkut ovat kulkeneet pitkän tien muotimaailmassa. Nämä jokaiselle vartalotyypille armolliset farkut ovat naisellisen vaatekaapin peruspilareita. Nimensä mukaisesti bootcut-farkut sopivat käytettäviksi niin saappaiden kuin kevyiden kesäkenkien kanssa. Leveät lahkeet tasapainottavat asua korostaen samalla kantajansa naisellisia muotoja. Nostalgiset mutta aina yhtä ajankohtaiset farkut tuovat asuun retroa rentoutta ja hienostuneita hippi-vaikutteita. Laadukkaasta denimistä valmistetut leveälahkeiset farkut kulkevat mukana elämän suruissa ja iloissa. Naiset sukupolveen, tyyliin tai elämäntilanteeseen katsomatta luottavat bootcut-mallisiin farkkuihin.

Bootcut-farkut – hillityn leveää vai kunnolla volyymia?

Halutut bootcut-farkut eivät rajoitu ainoastaan yhteen malliin ja väriin. Kokeiletko leveämpiä lahkeita ensimmäistä kertaa? Bootcut-neitsyille on tarjolla runsaasti kapeampia farkkulahkeita. Aloita rentoon tyyliin tutustuminen hillityistä lahkeista. Jos olet jo tyylille tuttu, valitse reippaasti volyymia sisältävät lahkeet. Tummaa denimiä vai haalistunutta ja kulutettua farkkua? Bootcut-farkut näyttävät hyviltä monissa eri farkun sävyissä. Mieti värivalintaa omien mieltymyksiesi ja käyttötarkoituksen kautta. Varmin tapa on valita kahdet sävyiltään ja kulutuksiltaan erilaiset farkut, jotka palvelevat eri tilanteissa ja mielialoissa. Yksityiskohdat kuten vetoketjut, napit ja vyölenkit tuovat farkkuihin moniulotteisuutta. Oletko kokeilunhaluinen ja rohkea pukeutuja? Paljasta räväkämpi puolesi kokeilemalla revittyjä ja runsaalla kädellä kulutettuja farkkuja.

Bootcut-farkut tekevät sekä toimisto- että festarityylin

Oikealla asustamisella bootcut-farkut voivat viestiä 1970-luvun Woodstock-henkeä tai modernia ja terävää bisnes-pukeutumista. Tyyliin ja tilanteeseen sopivilla valinnoilla ohjaat asuasi haluamaasi suuntaan. Juhlavampiin ja virallisiin tilaisuuksiin kannattaa valita tummat farkut ilman kulutuksia. Terävyyttä hiottuun juhlatyyliin tuovat skarpit perusvärit kuten musta ja tummansininen sekä metalliset yksityiskohdat esimerkiksi napeissa ja vetoketjussa. Kun kuitenkin vaihdat vapaalle, anna sen näkyä myös asussasi. Viikonloppuinen kaupunki-look syntyy rennommin mitoitetuista ja kulutuksilla höystetyistä bootcut-farkuista. Pehmeä neule, nahkatakki ja korkeavartiset tennarit ovat kaupunkikävelyyn sopivan bootcut-asun suositeltuja osasia. Sään salliessa myös sirot sandaalit sekä puuvillainen t-paita täydentävät bootcut-mallisia farkkuja. Haluatko palata bootcut-mallin hippijuurille? Luo boheemi luonnonlapsityyli lisäämällä asuusi runsaasti puisia tai metallisia koruja.

Yhdistät helposti

Bootcut-farkut ovat nappivalinta niille, jotka pitävät hieman levenevistä lahkeista. Bootcut-farkkujen alkuperä on cowboy-maailmassa, joten edelleenkin niissä on jotain jännittävällä tavalla maskuliinista. Bootcut-farkut ovat kuitenkin muodostuneet klassikkomalliksi myös naisten farkkumallien joukossa. Yläosastaan kireinä mutta alaspäin levenevinä ne imartelevat lähes jokaista vartalotyyppiä. Nimestään huolimatta niitä ei välttämättä aina tarvitse käyttää saappaiden tai varsikenkien kanssa, vaikka toki ne siihen hyvin sopivatkin. Yhtä hyvältä farkut näyttävät esimerkiksi tennareiden kanssa. Bootcut-farkkujen lahkeiden leveys on vaihdellut kautta aikain. Alun perin farkkuihin tarvittiin levenevät lahkeet, jotta karjanajajien saappaiden varret olisivat mahtuneet lahkeiden sisään. Nyt kun yhteensopivuus cowboy-bootsien kanssa ei ole tärkein kriteeri, lahkeet ovat leventyneet ja jälleen kaventuneet muotivirtausten mukana. Tällä hetkellä muodissa ovat varsin maltillisesti levenevät lahkeet. Enää housunpunttien ei tarvitse viistää maata irtolikaa keräten, vaan sopiva mitta lahkeille on juuri kengän päälle ulottuva. Niinpä farkut ovat linjakkaan siistit ja soveltuvat mainiosti myös työpaikalle vaikkapa kauluspaidan, bleiserin tai siistin villatakin seuraksi. Vapaa-ajalla pukeutumistyyliin saa sopivasti särmää yhdistämällä bootcut-farkut esimerkiksi rentoon printtipaitaan, tankkitoppiin, tennareihin tai skeittikenkiin ja sopivaan vyöhön.

Bootcut-farkut - yhdet housut, monta mallia

Bootcut-farkkujen, kuten tietysti kaikkien muidenkin farkkumallien, perinteisin väri on sininen. Bootcut-farkkujakin on saatavissa aina intensiivisen sinisistä hyvin vaaleisiin. Vaikka tarkoituksella haalistetut ja kulutetut farkut ovat, huippumuodikkaat, ilmeikkäät ja katu-uskottavat, tasaisesti värjätyt ja upouuden näköiset farkut ovat siistimpi valinta esimerkiksi työpukeutumista ajatellen. Myös mustat farkut ovat varteenotettava vaihtoehto, jos siniset farkut eivät syystä tai toisesta ole mieleen. Vaikka varsinaisia koristeita bootcut-malleissa ei usein olekaan, näyttävät tikkaukset ja taidokkaat kulutukset käyvät koristeesta. Bootcut-farkut kuuluvat lähes jokaisen itseään kunnioittavan farkkuvalmistajan valikoimiin, joten paljon laadukkaita malleja on saatavissa. Bootcut-farkkuja valmistavat esimerkiksi sellaiset farkkumaailman kestosuosikit kuin Levi's, Wrangler ja Diesel. Toki hyviä farkkuja löytää monilta muiltakin merkeiltä. Kun haluat muodikkaat, aikaa kestävät ja ehdottoman monikäyttöiset housut, kannattaa investoida korkealaatuisiin, aina yhtä trendikkäisiin bootcut-farkkuihin.