Farkut

Naisten farkkuleggingsit

Suodatin

78 tuotetta

Farkut ja legginsit on helppo mieltää toistensa vastakohdiksi. Farkut ovat perinteisesti olleet paksukankaisia ja jäykkiä housuja, kun taas legginseille on ominaista joustavuus ja ohut kangas. Farkkulegginsit yhdistävät kuitenkin farkkujen tyylikkään ulkomuodon ja klassisen värikielen legginsien rajattomaan mukavuuteen ja liikkuvuuteen.

Aivan kuten oikeatkin farkut, farkkulegginsit on yleensä valmistettu pääosin puuvillasta, mikä tekee niistä luonnollisen tuntuiset ja kestävät. Mukaan on kuitenkin kudottu myös elastista kuitua, joka antaa farkkulegginseille niiden poikkeuksellisen istuvuuden ja joustavuuden. Ne sopivat täydellisesti kaikenlaisille naisvartaloille, sillä toisin kuin monet perinteiset farkut, ne on luotu mukautumaan kehon muotoihin, ei pakottamaan vartaloa tiettyyn muottiin. Farkkulegginsien avulla luot pukeutumiseesi samalla sekä ryhdikästä tiukkuutta että valloittavaa vapauden tunnetta.

Farkkulegginsit yhdistävät farkkujen ja legginsien parhaat puolet

Farkkulegginsejä voit käyttää pukeutumisessa aivan kuten tavallisia farkkujakin – yhdistä ne makusi mukaan letkeisiin tennareihin tai korkeisiin korkoihin, räväkkään statement-paitaan tai herkkään silkkipuseroon, vahvaan nahkarotsiin tai hienostuneeseen bleiseriin. Kuten farkkupukeutumisessa muutenkin, mahdollisuudet ovat rajattomat. Farkkulegginsit kuitenkin avaavat näitä rajoja vielä entisestään. Ne istuvat kauniisti vyötäröstä ja korostavat myös nilkan kaarta, jonka ansiosta nilkkapituiset nilkkurit tai remmisandaalit näyttävät niiden kanssa poikkeuksellisen upeilta. Ne sopivat mainiosti myös urheilulliseen vapaa-aikaan – kokeile pukea niiden kanssa esimerkiksi värikkäät kevytlenkkarit ja raikkaan värinen huppari.

Ohuen materiaalinsa vuoksi farkkulegginsit sopivat loistavasti kerroksellisen asukokonaisuuden luomiseen. Voit yhdistää niiden kanssa mainiosti esimerkiksi tunikamallisen paidan, linjakkaan liivin ja liehuvan neuletakin ilman, että yleisvaikutelma on liian raskas. Farkkulegginsit ovat myös täydellinen vaate, kun tahdot korostaa säärten tai reisien linjakkuutta tai takapuolen kaarta. Valitse tällöin yläosaksi lyhyt ja yksinkertainen pusero tai t-paita.

Tyylikkäät, monikäyttöiset farkkulegginsit todistavat, että farkut voivat olla maailman joustavimmat housut!

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua