Farkut

Naisten slim fit -farkut

  • Koko
  • Merkki
  • Hinta
  • Väri
  • Pituus
  • Lisää kokoja
  • Mallisto
  • Pintamateriaali
  • Vyötärön korkeus
1010 tuotetta
|Lajittelu :
Sivu 1/13

Kapeat slim fit -farkut ovat asettuneet naisten vaatekaappeihin jäädäkseen! Se ei yllätä, sillä kapeat farkut sopivat monenlaisten kenkien ja yläosien kanssa. Suosio on taannut myös sen, että valikoima on vaikuttava! Siitä löytyy niin ihoa myötäileviä, joustavia stretch-farkkuja, kuin tukevasta denimistä ommeltuja suorempia malleja. Toiset sopivat streetwear-tyyliin ja esimerkiksi illanviettoon, kun taas toiset ovat kuin luodut asiallisen, mutta rennon arkityylin peruselementiksi. Ja tietysti valintaan vaikuttaa oma maku - se takaa, että housuissa viihtyy!

Löydä oma slim fit -mallisi!

Ohuet, matalat ja paljon stretchiä sisältävät slim fitit sopivat niille, jotka tykkäävät farkuista, jotka ovat kuin toinen iho. Kuumia värejä ovat klassisen sinisen lisäksi esimerkiksi harmaat ja mustat. Aurinkoisiin vuodenaikoihin sopivat tietysti raikkaat vihreät ja keltaiset housut! Kun farkut ovat vielä juuri oikealla tavalla kulutetut, ne luovat täydellisen arkiasun perustan. Ne sopivat niin kouluun kuin kaupungin kaduillekin. Hillittyä ja maltillista pukeutumista arvostavat tytöt ja naiset puolestaan hankkivat virtaviivaiset, mutta ryhdikkäämmät farkut. Tasaväriset, vyötäröltä korkeammat tummansiniset ja mustat slim fit -farkut sopivat työpaikallekin oikein yhdisteltyinä! Vaatekaapissa on toki sijaa molemmille tyyleille kaikkine variaatioineen. Slim fit -farkkuja valmistetaan myös äitiysmalleina, jolloin housuja pitää paikallaan korkea resori. Lempimallista ei siis tarvi luopua missään elämän vaiheessa!

Ripaus kapinallisuutta tai aavistus asiallisuutta – luo asusi lempifarkkujesi ympärille

Naisellisimmillaan slim fit -farkut ovat korkokenkien kanssa. Niiden kanssa sopivat niin korolliset nilkkurit kuin perinteiset avokkaatkin, kunhan korkoa piisaa! Slim fitit nimittäin pääsevät parhaiten oikeuksiinsa huimien korkojen kanssa. Yläosaksi sopii väljä, huoliteltu paita sekä ryhdikäs bleiseri. Yöelämää varten yläosaksi valitaan tietysti säkenöivä toppi. Asennetta asusta ei taatusti puutu! Vielä enemmän asennetta asussa on, jos housut ovat epätasaisesti värjätyt. Tai jos korkkarit korvaa maihareilla! Slim fit -farkkujen kanssa sopivat tietysti myös loistavasti erilaiset tennarit - kääri puntit rennon ilmeen hiomiseksi. Asiallinen asu slim fit -farkkujen ympärille syntyy, kun yläosaksi valitaan siisti paitapusero ja hillityt ballerinat. Kun asun perusosa - farkut - on huolella valittu, asukokonaisuuksien luominen sujuu kuin tanssi!

Tutustu myös