Äitiysfarkut

Suositut filtterit
301 tuotetta

Äitiysfarkut huomioivat muuttuvaa vartaloa

Uusien housujen hankinta tulee odotusajan alkupuolella monesti vastaan. Äitiysfarkut ovat käytännöllinen, tyylikäs ja helppo ratkaisu pyöristyvän vatsan myötä ilmenneeseen uusien farkkujen tarpeeseen. Meillä Zalandolla löydät mainion valikoiman erilaisia vaihtoehtoja monenlaiseen farkkumakuun. Näillä malleilla voit odotusaikana pukeutua aivan yhtä tyylikkäästi kuin muulloinkin!

Äitiysfarkut ovat nimensä mukaisesti suunniteltu tulevien äitien odotusaikaan, sekä synnytyksen jälkeiseen aikaan. Monet malleista soveltuvat hyvinkin pitkäaikaiseen käyttöön myös näiden aikojen ulkopuolella joustavien materiaaliensa ja monikäyttöisyytensä vuoksi. Valikoimistamme löydät huippuvalmistajien tuotteita kaikkiin odotusajan ja äitiyden vaiheisiin.

Odotusajan farkut huomioivat vartalosi muutokset muun muassa joustavin materiaalein ja erillisin kangaskaistalein tai “masutuubein”, Tuleville äideille suunnitelluissa farkuissa on reilu vaihtoehtojen valikoima erilaisia ulkoasuja ja leikkauksia, jotka mahdollistavat tyylittelyä ja vaatteiden sovittamista oman maun mukaisiksi. Yhteistä kätevissä äitiysajan farkuissa on, että jokaisen vyötärölle ilmestyvän lisäsentin kohdalla ei tarvitse olla hommaamassa uusia housuja!

Sopivat äitiyshousut mieleiselläsi tyylillä

Erilaiset äitiyshousujen leikkaukset ja tyylit tarjoavat sinulle mainion määrän vaihtoehtoja erilaisten asukokonaisuuksien luomiseen. Skinny- ja slim fit -mallit ovat omiaan, kun haluat korostaa odotusajan vatsaa. Suorilla farkkumalleilla saat luotua klassisemman tasaisen äitiyslookin. Yhdistelemällä erilaisia farkkutyylejä puseroihin, bleisereihin ja toppeihin löydät helposti sopivia asukokonaisuuksia erittäin monenlaisiin arjen ja vapaa-ajan tilanteisiin.

Yksi suosituimmista äitiysfarkkujen tyyleistä on masutuubin omaavat mallit. Näissä malleissa on siis erillinen kangaskaistale, jonka saa vedettyä haluamallaan tavalla raskausvatsan päälle. Tuubin avulla farkut pysyvät jämäkästi jalassa, etkä joudu miettimään paistaako takamus tai vatsa liikaa.Nämä mallit ovat omiaan myös talviseen aikaan tarjoamansa vatsanlämmityksen vuoksi. Kangaskaistale on yleensä myös helppo kääriä kaksinkerroin, kun vatsa on pienempi.

Odotusajan farkkuja löytyy myös reilusti ilman kangaskaistaletta. Tällöin housun kankaan on tarkoitus jäädä raskausvatsan alle. Näissä malleissa on pienet joustavat resorit, jotka antavat myöten, eikä housut purista. Masutuubittomat mallit ovat helposti erittäin pitkäikäisiä ja niitä voi käyttää monesti aivan odotusajan alusta pitkälle raskauden jälkeenkin.

Mieluisa väri ja materiaali viimeistelevät miellyttävät housut

Äitiysfarkuissa on luonnollisesti pääasiallisena materiaalina denim-kangas. Löydät paljon farkkuvaihtoehtoja täysin puuvillasta valmistettuna, erityisesti masutuubillisista malleista. Vatsan alle jäävissä malleissa on joustavuutta tuomaan lisätty hieman elastaania ja monesti resoriin myös pieni määrä polyesteriä. Perinteisten mustien ja sinisten värien ohella löydät mallistoista myös muun muassa harmaita ja hiekan värisiä vaihtoehtoja.

Puuvillaisia farkkumalleja on kymmeniä saatavilla myös luomupuuvillasta ja osittain kierrätetystä puuvillasta valmistettuna. Nämä mallit tunnistat meillä Zalandolla helposti tuotekuvien vasemmasta reunasta löytyvän vihreä Kestävä kehitys -merkin ansiosta.

Luonnonmukaisia vaateratkaisuja hakiessasi voit poimia vaatekaappiisi esimerkiksi vettä valmistuksessaan säästäneitä vähintään 70% luomupuuvillasta valmistettuja farkkuja. Tai vaihtoehtoisesti vähintään 20% kierrätettyä puuvillaa hyödyntäneitä tuotteita. Oli valintasi sitten perinteisin tavoin valmistetut äitiysfarkut tai luonnonmukaisia metodeja valmistuksessaan hyödyntäneet vaihtoehdot, voit luottaa tuotteiden korkeaan laatuun ja tuleville äideille suunniteltuun tyyliin!