Jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, käytämme sivuillamme evästeitä. Klikkaamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen.Hyväksyn.

Ethän halua sulautua asfaltin harmauteen katukuvassa vaan erottua joukosta ja maisemasta vaikka vain yhdellä värikkäällä vaatekappaleella. Benetton-vaatteiden laaja väriskaala antaa vapauden valita, mihin kohtaa vaatetustasi lisäät puuttuvan aksentin. Onko värikäs takkisi tai huivisi piste i:n päälle vai katkaisetko kaupungin vaimean mutinan kirkuvan punaisilla farkuillasi?

Benetton on tunnettu vaatteidensa upeiden ja puhtaiden sävyjen lisäksi rohkeasta ilmaisustaan. Brändi onkin saavuttanut kestosuosikin aseman kulttuuriasioihin vahvasti kantaaottavilla kampanjoillaan. Benettonin ideologian mukaan vältät ahdasmielisyyttä antamalla tilaa kaiken maailman väreille niin vaatekaapissasi kuin sen ulkopuolellakin.

Benetton naisten farkut rennoista ja tilavista tiukkoihin ja joustaviin

Mitä lähemmäksi ihoa farkut tulevat sitä joustavammaksi ja ohuemmaksi denim muuttuu. Benettonin relaxed fit -farkut ovat ehtaa vanhan ajan denimiä. Rennot farkut antavat tilaa liikkua ja olla, heittäytyä mukavuuden vietäväksi. Suorat, bootcut ja slim fit -farkut tuovat esiin naiselliset muotosi ja istuvat joka kohdasta hyvän elastisuutensa ansiosta. Kaikki yläosat asiallisista bleisereistä pehmoisiin angoraneuleisiin sopivat näihin farkkumalleihin. Tyylin päätät sinä, Benetton-farkut kyllä joustavat.

Hollywood-kaunotar Jessica Alba on malliesimerkki onnistuneesti luodusta, v√§rint√§yteisest√§ vapaa-ajan tyylist√§, josta kannattaa otta mallia. Toisinaan kaunotar valitsee farkkujen s√§vyn kukkajakkunsa ter√§lehtien v√§rityksen mukaan, kun taas toisinaan h√§n k√§ytt√§√§ tehokkaasti vastav√§rej√§ yl√§- ja alaosassa j√§tt√§en ne riitelem√§√§n kesken√§√§n samalla kun h√§n saa huomion k√§√§ntym√§√§n iloiseen olemukseensa. √Ąl√§ siis tyydy yhdistelem√§√§n vain kahta eri v√§ri√§ vaatetuksessasi. Ota k√§ytt√∂√∂si koko v√§ripaletti!

Tutustu myös