Vaatteet
Paidat & Topit
Puserot & Tunikat
Neuleet & Colleget
Takit
Farkut
Slim fit
Straight leg
Bootcut
Farkkushortsit
Relaxed fit
Farkkuleggingsit
Hameet
Alusasut
Sukat
Urheiluvaatteet
Uima-asut
Vaatteet

Naisten farkut / BOSS CASUAL

Merkki
Hinta
Pintamateriaali

1 tuotetta

Lajittelu :
Sivu 1/1

Luksusfarkut ovat yksi tämän hetken nopeimmin kasvavista muoti-ilmiöistä, ja BOSS Orange on tämän trendin ehdoton kärkinimi. Alun perin eksentrisenä diffuusiomallistona tunnetuksi tullut BOSS Orange on valloittanut naisfarkkukansan sydämet vintage -tyylisillä printtipaidoillaan ja niihin sopivilla, retroa farkkumuotoiloa ylistävillä farkuillaan. Ikoninen denim on saanut uuden, rohkean muotoilun ansiosta ainutlaatuisen lookin ja tuntuman, jota muodin historian kirjat eivät tunne. Vihdoin farkkujen istuvuus kohtaa tyylikkyyden korkealuokkaisen materiaalitekniikan ja huippumuodin leikkauspisteessä.

BOSS Orange naisten farkut - is orange the new black?

Kauniisti värjättyjen BOSS Orange -farkkujen sävyt ulottuvat herkästä vaaleansinisestä tummaan ja vahvaan indigon siniseen. Sinisten klassikkofarkkujen lisäksi mallistossa on eri värisiä kevyesti kulutettuja ja jopa muodinmukaisesti revittyjä farkkuja. BOSS Orange -farkut eivät, sen enempää kuin niiden käyttäjätkään, tule yhdestä muotista. Jokaiselle löytyy omia parhaita puolia korostava tyyli ja malli.

BOSS Orange -malliston hyväntuulisuutta kuvaa hyvin brändin keulakuvaksi valittu Sienna Miller, jolla on hymy herkässä tilanteessa kuin tilanteessa. Kuten Sienna itse, naisten BOSS Orange -farkut näyttävät mahtavilta, et vain osaa sanoa tarkalleen miksi. Vaate on vain kokonaisuudessaan upea. Sienna viihtyy parhaiten jopa valokeilassa kapeat, jalkoja pidentävät farkut jalassaan ja naisellisesti leikattu toppi yllään. Tyyliguru korostaa sinisten silmiensä säihkettä kevyellä, vaatetukseen sopivalla meikillä ja vapaasti vellovalla laineikkaalla hiustyylillään.

Yhdistele ja sekoita