Jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, käytämme sivuillamme evästeitä. Klikkaamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen.Hyväksyn.
Vaatteet

Naisten farkut / Cheap Monday

Merkki
Hinta
24
24
60
60
€–€
Käyttövinkki
Pintamateriaali
Vyötärön korkeus

33 tuotetta

Lajittelu :
Sivu 1/1
SPRAY - Farkkuleggingsit - essential blue Skinny-Farkut - pure black DONNA - Slim fit -farkut - friday Skinny-Farkut - grande blue Skinny-Farkut - grande blue HIGH SKIN PCW, CARE OFF C/O - Skinny-Farkut - washed blue Skinny-Farkut - blue HIGH SKIN PCW, CARE OFF C/O - Skinny-Farkut - washed black MID SPRAY - Farkkuleggingsit - grey

Cheap Monday -farkut edustavat urbaania nuorisomuotia parhaimmillaan, sillä niissä on asennetta, trendikkyyttä ja naisellisuutta juuri oikeassa suhteessa. Merkki tunnetaan ennen kaikkea pillifarkuistaan ja muista tiukasti istuvista farkkumalleistaan, mutta tällä hetkellä tarjolla on myös ajan uusimpia ja kuumimpia trendejä noudattavia löysempiä ja rennompia malleja sekä bootcut-malleja. Joten seuraatpa sitten jo merkin alkuvuosilta tuttua indierock-tyyliä tai sesongin muotivirtauksia, löydät brändin monipuolisesta farkkuvalikoimasta varmasti omat suosikkisi!

Vuosisatojen ja -kymmenten myötä farkut ovat kulkeneet pitkän matkan laivasto- ja kaivostyöläisten työasusta radikaalien nuorten vaatekappaleeksi ja nykyisin myös juhla-asun osaksi kelpaavaksi pukineeksi. Cheap Monday -farkkujen tyyli edustaa kuitenkin paremmin radikaalia nuorisomuotia kuin salonkikelpoista juhlatyyliä, sillä merkki on tunnettu ennen kaikkea omaperäisestä designistaan ja yhteyksistään vaihtoehtorockiin, katumuotiin ja skeittikulttuuriin.

Cheap Monday naisten farkut - kun asenne ratkaisee!

Cheap Mondayn historia ulottuu aina vuoteen 2000, jolloin ruotsalaiset Örjan Andersson ja Adam Friberg perustivat pienen second hand -putiikin erääseen Tukholman lähiöön. Suosion kasvaessa heidän liikkeensä muutti Tukholman keskustaan ja alkoi myydä myös uusia vaatteita. Pian tämän jälkeen Andersson ja Friberg havaitsivat asiakkaidensa kaipaavan myös edullisempia mutta muodikkaita farkkuja, ja näin Cheap Monday -farkut näkivät päivänvalon vuonna 2004.

Cheap Mondayn ei ole tarvinnut käyttää suosionsa kasvattamiseen perinteistä mainontaa, sillä brändin vahva oma idea ja look ovat tehneet siitä maailmankuulun. Cheap Monday haluaa tarjota asiakkailleen vaatteita ja asusteita, jotka kilpailevat huippubrändien kanssa sekä asenteellaan, muodikkuudellaan että laadullaan - ja aina erittäin hyvään hintaan!

Yhdistele ja sekoita