Diesel on yksi farkkumuodin arvostetuimmista brändeistä, joka tunnetaan ennakkoluulottomista, innovatiivisista ja trendikkäistä mallistoistaan. Farkkujen lisäksi brändin valikoimaan kuuluu laadukkaita vaatteita, asusteita ja tuoksuja. Vaatemerkin perusti italialainen Renzo Rosso vuonna 1978. Rosso halusi luoda brändin, joka tarjoaisi kuluttajille jotakin uutta ja vaihtoehtoista. Tästä ajatuksesta syntyi vaatemerkin nimi, Diesel. Kuluttajille brändi on esitelty vahvojen, ironisten ja leikkimielisten mainosten kautta, jotka kuvastavat hyvin Dieselin slogania "Successful living". Ensimmäisen Italian ulkopuolella sijaitsevan myymälänsä Diesel avasi vuonna 1996 New Yorkiin. Nykyisin myymälöitä löytyy noin 80 eri maasta.

Diesel ei seuraa muodin trendejä, vaan haluaa luoda niitä. Innovatiivisuus ja huippulaatu ovat vaatemerkin keskeisiä elementtejä. Diesel-farkut tunnistaakin kestävistä ja laadukkaista materiaaleista sekä upeasta muotoilusta. Diesel on alati kehittyvä ja tulevaisuuteen katsova brändi. Sen taiteellisena johtajana aloitti vuonna 2013 pop-tähti Lady Gagan stylistinakin työskennellyt Nicola Formichetti, jonka tehtäväksi annettiin ikonisen Diesel-brändin uudistaminen ja esitteleminen uudelle, digitalisoituneelle sukupolvelle.

Diesel naisten farkut uniikkiin tyyliin!

Diesel-farkut ovat osa rohkean omaleimaista ja luovaa pukeutumista. Diesel kannustaa jokaista luomaan oman tyylinsä ja näyttämään sen muille. Rakastitpa sitten pillifarkkuja, kulutuspintaa tai klassisen suoria lahkeita, Dieselin mallistosta löytyy sopivat farkut juuri sinun tyyliisi.

Yhdistä Diesel-farkut luovasti eri yläosiin ja asusteisiin. Kokeile revittyjen tai kulutettujen farkkumallien pariksi sähäkkää printtipaitaa ja biker-henkistä nahkarotsia. Asukokonaisuuden kruunaavat nauhatennarit ja rock-henkiset korut. Pelkistetyt, mustat farkut sopivat yhteen monenlaisten vaatteiden kanssa. Kokeile arkityyliin mustien farkkujen pariksi raidallista neuletta tai yhdistä vaalea kauluspaita trendikkäisiin korkokenkiin.

Yhdistät helposti