Farkut, tuo naisten muotimaailman ikivihreä ilmiö! Tyylejä ja muotivirtauksia tulee ja menee, mutta farkut säilyvät. Eipä tuo ihmekään sillä monikäyttöisyydessään ja rennossa tyylikkyydessään farkut ovat ehdottomasti suosionsa ansainneet! Dorothy Perkins naisten farkut ovat raikas tuulahdus farkkujen loppumattomassa valikoimassa. Niiden monenkirjavasta joukosta jokainen trendikäs nainen voi löytää omat suosikkinsa vuodenajasta toiseen!

Naisten Dorothy Perkins -farkut - ihanaa ja inspiroivaa denimiä

Dorothy Perkins on englantilainen vaate- ja asustemerkki, joka tyylissään luottaa tyttömäisyyteen, raikkauteen, klassisiin leikkauksiin ja mielenkiintoisiin yksityiskohtiin. Mallistosta löytyy aina jotain uutta, ihanaa ja inspiroivaa! Dorothy Perkins -farkkujen laajassa valikoimassa yhdistyvät nämä kaikki ihastuttavat ominaispiirteet. Voit valita suosikkisi upeiden farkkujen joukosta, toivoitpa sitten klassista denim-tyyliä tai jotain uutta ja piristävää jalkojesi pukineeksi.

Yhdistelemällä upeita Dorothy Perkins -farkkuja erilaisten yläosien ja asusteiden kanssa, voit luoda tyylejä klassisen kauniista rock-henkiseen ja urbaanin sporttisesta trendikkään juhlavaan. Jos haluat jotain raikasta ja näyttävää, valitse valkoiset, polvesta rikotut farkut, joiden kanssa puet muuten kokomustan asun: mustan paidan päälle musta nahkatakki ja jalkaan mustat teräväkärkiset korkokengät. Luot rock-henkisen asun, joka taatusti huomataan! Klassisen rentoa farkkutyyliä varten tarvitset malliston tummansiniset kapealahkeiset farkut, joiden kaveriksi voit pukea suosikki t-paitasi. Jalkaan vielä tyylikkäät tennarit ja päähän coolit aurinkolasit. Voittamaton klassikkoasu on valmis. Mallistosta löydät myös laajan valikoiman eripituisin lahkein varustettuja farkkushortseja, nilkkapituisia suoralahkeisia farkkuja sekä jeggings-tyylisiä kapeita ja joustavia farkkuja.

Tutustu myös