Jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, käytämme sivuillamme evästeitä. Klikkaamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen.Hyväksyn.
Vaatteet

Naisten farkut / MAC

Merkki
Väri
Hinta
87
87
88
88
‚ā¨‚Äď‚ā¨
Koko
Pintamateriaali

1 tuotetta

Lajittelu :
Sivu 1/1

Jos et ole vielä löytänyt unelmiesi farkkuja, et varmaankaan ole kokeillut MACin farkkuja. Eurooppalaisista laatumateriaaleista valmistetut farkut ovat ideaali kombinaatio denimin ryhdikkyyttä ja elastaanin muotoonsa palauttavia ominaisuuksia. Naisellisen napakat farkut antavat itsevarman tunteen. Voit luottaa siihen, ettei tyylikkyys katoa pitkänkään päivän aikana farkkujen joustaessa väsymättä. Innovatiivisen tuotemuotoilun ansiosta MAC-farkut istuvat kerta toisensa jälkeen täydellisesti.

Linjakkaat MAC-farkut moneen menoon

Pehmeäksi käsitellyt MAC-farkut ovat astetta hienostuneemmat kuin perinteiset farkut. Voit käyttää niitä yhtä luontevasti klassisen toimistoasun osana kuin tyylikkään vapaa-ajan lookin luomiseen. MAC-farkkujen mukavuus ja mukautuvuus liikkeeseen ovat luksusluokkaa. Farkkujen asentoa ei tarvitse korjailla jatkuvasti. Voit unohtaa täysin, mitä sinulla on päälläsi, ja huomata myöhemmin hämmästyväsi kehuja vaatetuksestasi. Hyvältä näyttäminen voi olla vaivatonta ja supermukavaa.

Vaikka MAC-farkuista löytyy paljon klassisiakin malleja, mallistot vastaavat parhaiten modernien, nuorten naisten makua. Vanhat, maskuliiniset vivahteet on riisuttu kokonaan pois MAC-farkuista, ja jäljelle on jäänyt jotain, jota ranskalaiset kutsuvat sanalla chic. Naiseutta ylistävillä farkuilla näytät kaikille, kuinka upea olet!

Yhdistele ja sekoita