Naisten golfkengät

22 tuotetta

Haluatko asianmukaisen asun viheriölle? Naisten golfkengät sopivat muihin pelivaatteisiin kauniisti. Tarkkaan harkittu asukokonaisuus kohottaa itseluottamustasi ja saat pitkäkestoisesta pelistä runsaasti hyvää mieltä!

Etkö lähdekään toimistoon, vaan vietät ihanaa laatuaikaa golfkentällä? Saatat pukea sinne naisten golfkengät upeiden housujen kanssa. Mikä on sinun suosikkisi muodikkaista lahkeenmitoista? Voithan valita pelipäivääsi pitkät, pohjepituiset tai lyhyet lahkeet! Tykkäisitkö hillityistä kangashousuista simppelin paidan kanssa, kuten golfiin hurahtanut Jessica Alba. Hän luottaa usein juuri hyvännäköisiin pitkiin housuihin, jotka voisivat tietysti olla myös trendikkäät chinot. Hihaton pikeepaitakin on elegantti valinta, ellei vallitseva säätila vaadi pitkähihaista urheilupaitaa. Jos tahdot peliasuusi enemmän naisellisuutta, saat sitä minimittaisesta hameesta. Paritatko sen pienikuosiseen puseroon?

Naisten golfkengät ovat tyylipuhdasta huippumuotia

Golfkentällä kävellään pitkiä matkoja, joten naisten golfkengät on suunniteltu tähän tarkoitukseen. Niissä on nurmelle sopivat pohjat, joiden ansiosta saat tukevan asennon tyylikästä swingiäsi varten. Vetolenkit, nauhat ja jalkaa tukevat tehosteet tekevät jalkineista hyvännäköisiä. Löydät niiden muotoilusta simppeliä ja reilua tyyliä makusi mukaan. Naisten golfkengät antavat askeliisi näyttävyyttä myös metallisina kiiltävillä tehosteilla. Niissä on kivoja kohokuvioita ja ihan pikkuisen bling blingiäkin! Elegantit tekstuuripinnat voit sovitella samanhenkisten vaatteiden kuoseihin.

Naisten golfkengät ovat pääosin hillityn värisiä. Tahdotko olla chic hyvin pelkistetyssä asussa? Lisää silti yhtenäiseen kokonaisuuteen ainakin yksi tehoväri kenkiesi trendikkäästä värimaailmasta. Niissä on valittavaksesi tummia ja vaaleita värejä, eikä hempeitä tai voimakkaitakaan sävyjä ole unohdettu!

Naisten golfkengät tulevat enemmän esille, jos niissä on jotakin yhtäläisyyttä muiden vaatteiden kanssa. Saat lisähuomiota jopa jalkineisiin istuvilla varrettomilla sukilla. Vyössäkin voisi olla kenkiisi sointuvaa ilmettä. Asustatko aistikkaat golfvaatteet näyttävällä lippiksellä vai pienilierisellä päähineellä? Ethän unohda asun kanssa yhteensopivaa sadetakkia!

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista