Naisten hameet

Suositut filtterit
6 480 tuotetta

Hameet ovat kesän ilmavimpia vaatteita ja talven lempeitä lämmittäjiä. Niiden avulla voit tuoda vangitsevan eleganttia säihkettä juhlaan, ilmeikästä pirteyttä arkeen tai vähäeleistä tyylikkyyttä toimistoon. Laajasta ja huolella kootusta hamevalikoimastamme löydät oman näköisesi hameet vuoden jokaiseen päivään.

Hameiden mallit ja helmojen pituudet ovat vaihdelleet naisten muodin vuosituhantisessa historiassa runsaista nilkkoihin asti ulottuvista helmoista aina piukkoihin pikkuhameisiin. Moderni, moni-ilmeinen hamemuoti kantaakin mukanaan vaikutteita monilta eri tyylikausilta. Hameiden valloittavuus perustuu säärten linjakkuuden korostamiseen, kauniisti laskeutuvan kankaan luomaan liikkeeseen ja ihanaan feminiinisyyden tunteeseen. Nykypäivän hameet eivät silti aina ole yltiönaisellisia, vaan helmat saattavat materiaalista ja leikkauksista riippuen henkiä myös esimerkiksi särmikästä rock-tunnelmaa tai futuristisen androgyyniä henkeä. Oli valintasi minkänäköinen helma tahansa, hame on takuuvarma keino tuoda pukeutumiseen vahvaa ilmettä pienellä vaivalla.

Ihanat hameet sinetöivät lookin – millainen on sinun suosikkihelmasi?

Miniä vai maksia, kapea kynähame vai leveä A-linja? Hametyylin ilme lähtee liikkeelle helman pituudesta ja leveydestä. Rennot ja värikkäästi kuvioidut minihameet sopivat täydellisesti hellepäivän asuksi, mutta myös pitkät, hulmuavat puuvillahelmat tuovat viileyttä trendikkääseen kesätyyliin. Lyhyellä, hyvin istuvalla kangashameella luot seksikästä ilmettä esimerkiksi tanssilattialle, kun taas polvipituinen kynähame hienostuneen kauluspaidan ja bleiserin kanssa on toimistomuodin klassikko.

Juhlamuodin näyttävimpiä hameita ovat runsaan A-linjaiset helmat, joihin tuovat näyttävyyttä esimerkiksi ylellinen silkkikangas ja huoliteltu kuviointi. Kun valitset yläosaksi yksivärisen paidan, voit panostaa helmojen kuviointiin täysillä.

Paksut hamekankaat kestävät käytössä vuosia ja sopivat loistavasti myös talvipukeutumiseen. Esimerkiksi polvipituisen farkkuhameen tai villakankaasta valmistetun vekkihameen avulla voit taistella syksyn koleutta vastaan pukemalle niiden alle paksut sukkahousut ja jalkoihin lämpimät saapikkaat. Näyttävät nahkahameet tuovat puolestaan asuusi svengaavan swingin ja rohkean rockin säveliä!

Saatat pitää myös näistä