accountaccountbagbagzalando logomenu

KAIKKI SUOMEN SUOSIKKIMERKIT

AINA ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS

100 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

Hameet 1842 tuotetta

Brändejä seuraamalla saat tietoa valmistajien uutuuksista omassa feedissäsi.
+ Brändi on tallennettu suosikkeihisi. Voit seurata valmistajan uutuuksia feedissäsi.
Merkki
m
1842 tuotetta
1842 tuotetta

Monikäyttöiset naisten hameet jokaiseen tyyliin


TIBI-hame

Jokainen muodin vuosikymmen on esitellyt meille uusia tyylejä ja siluetteja, joissa hameet ovat aina olleet tärkeässä roolissa. Esimerkiksi 20- ja 30-luvun rennot vekkihameet, 40-luvun kellohame, 50-luvun kynähame, 60-luvun minihame ja 70-luvun maksihame ovat kaikki muodostuneet klassikoiksi, ja hameet voidaankin luokitella eri kategorioihin niiden pituuden ja muodon perusteella. Vaikka hameita löytyy laaja valikoima laidasta laitaan, sen perusolemus vaatekappaleena on aina naisellinen, asiallinen, tyylikäs sekä flirttaileva.


Klassikoita uusilla ideoilla


Trendien vaihtelu heijastuu myös hameisiin, ja klassiset mallit löytyvätkin nyt uusilla kuvioinneilla ja eri materiaaleista valmistettuna. Erilaiset graafiset kuosit sekä värikkäät ja jämäkät kankaat ovat näyttävää hametta hakevan varmat valinnat. Soljet, taskut ja leikkaukset tuovat yksityiskohtia ja persoonallisuutta myös hillitympään hameeseen, joka on helppo yhdistää mihin tyyliin tahansa. Koska hame on vaatteena hyvin naisellisuutta korostava, trenditietoinen yhdistää sen nyt särmikkäisiin ja rentoihin vaatekappaleisiin, kuten vaikkapa nilkkureihin, collegepaitaan sekä lyhyeen farkku- tai nahkatakkiin.


Helppo vaihtoehto aamusta iltaan


Ihastu sesongin suosikkeihin kuten a-linjaisiin, hieman midipituisiin kellotettuihin hameisiin, tai helppoihin epäsymmetrisiin ja päälle kietaistaviin hameisiin, jotka kaikki imartelevat vartaloasi. Minimalisti valitsee itselleen lyhemmän ja simppelin, mustan tai valkoisen hameen graafisella leikkauksella. Varmoja valintoja ovat myös kynähame leikkisällä halkiolla, tai kesäiseksi mielletty maksihame, joka sopii kuitenkin myös viileisiin päiviin sukkahousujen ja biker-takin parina. Mihin vaihtoehtoon ikinä päädytkin, hame tekee arki- ja juhlapukeutumisestasi helpon ja siistin näköisen - ja onkin siksi luottovaate aamusta illan rientoihin.