Naisten chinot

358 tuotetta

Chinot ovat klassisen mutta juuri sopivasti sporttisen rennon naistentyyliin salaisuus. Naisten chinot ovatkin erittäin muuntautumiskykyiset, ja ne sopivat yhtä lailla siistiin työtyyliin toimistolle kuin vapaa-ajan rentoiluun, kun päätät pyrähtää virkistävälle pyöräretkelle. Ne ovat ottaneet paikkansa erityisesti naisten smart casual -tyylissä, ja sopivatpa ne myös preppy-henkiseen tyyliin, ja saattavat yllättää myös hienostuneisuudellaan eli jos sana chic kuvaa tyyliäsi, kannattaa kurkata naisten chinojen monipuoliseen valikoimaan.

Naisten chinot ovat ajaton klassikko

Perinteisesti Chinot on valmistettu aina mukavasta ja kestävästä tvillikankaasta eli puuvillasta, mutta nykyään chino-mallisia housuja löytyy muissakin materiaaleissa. Klassinen chinojen väri on khaki, joka onkin hienostunut väri kaikessa maanläheisyydessään. Siihen sopivatkin erityisesti muut maanläheiset värit ja valkoinen, joka tuo sen rinnalle raikkaan ilmeen. Kokeile yhdistää khakinväriset chinot rentoihin ruutupaitoihin tai valkoiseen kauluspaitaan. Mukavat loaferit tai tennarit viimeistelevät maanläheisen tyylin. Musta on aina ajankohtainen väri, joten ainakin yksi pari mustia chinoja kannattaa varata haastaviin vaatepäiviin. Valkoinen kauluspaita tai pusero luo mutkattoman ja kuitenkin hienostuneen ilmeen mustien chinojen ja ballerinojen kanssa. Chinoissa on valittavanasi kapeampia porkkanamalleja ja väljempiä klassisia malleja laskoksilla.

Kokeile rohkeasti värikkäitä chinoja!

Jos sinusta tuntuu siltä, että musta on liian kova väri tyyliisi, korvaa se sinisellä. Siniset chinot oikeastaan istuvat yhtä monipuolisesti muihin väreihin ja tyyleihin. Sinisten chinojen ympärille voit luoda esimerkiksi klassikko-lookin seilorihenkeen valkosinisestä raitapaidasta ja valkoisista tennareista. Punainen huivi tai lippis tuo hauskan väritäplän asuusi. Voithan toki valita myös punaista housuihisi – punaiset chinot ovat tyyliltään räväkät. Kokeile yhdistää niihin valkoinen t-paita tai harmaa neule. Pastelliset värit, kuten vaaleanpunainen tai sininen, tuovat raikkaan tuulahduksen kesätyyliisi. Niihin voi tuoda särmää valitsemalla esimerkiksi kuviollisen paidan tai lisäämällä näyttävän punosvyön. Valkoiset ja harmaan sävyiset chinot luovat raikkaan tyyliin denim-pintojen kanssa, tai ehkä yhdistät kirkuvan värisen pikeepaidan ja hupparin chinoihisi.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista