Naisten haalarit

Suositut filtterit
1 607 tuotetta

Haalarit tuovat naistenmuotiin katseita kääntävää tyyliä ja ihanan vaivatonta huolettomuutta. Haalareiden kanssa ei tarvitse miettiä ylä- ja alaosan yhteensopivuutta, sillä se on hoidettu puolestasi. Sen sijaan voit keskittyä sopivien asusteiden ja täydellisesti mätsäävien kenkien valitsemiseen sekä haalarityylin mukavuudesta nauttimiseen. Värikkäästä ja monipuolisesta haalarivalikoimastamme löydät ilmeikkäät vaihtoehdot aina väljistä onepiece-haalareista elegantteihin juhla-asuihin ja raikkaan kesäisiin malleihin.

Haalarit ovat helppo mutta näyttävä vaate tyylitietoiselle naiselle

Naisten haalarimuodista voi löytää vaikutteita monista eri tyylisuunnista ja useilta vuosikymmeniltä. Aito 60- ja 70-lukujen retrotyyli syntyy olkaimilla varustetuista farkkukankaisista lappuhaalareista, joiden lahkeet saavat olla reilusti levenevät. Farkkuhaalarit istuvat mainiosti esimerkiksi raidallisen trikoopaidan sekä tukevapohjaisten platform-kenkien kanssa. Kasarin ja ysärin haalarimuotiin kuuluvat puolestaan letkeän rento istuvuus ja väljät lahkeet, joita voi muokata naisellisemmaksi vyötäröä korostavalla vyöllä. Haalareiden uutta kukoistuskautta on eletty 2000-luvulla, jolloin niiden yleisilmettä hallitsevat huolelliset leikkaukset, kevyt ilmavuus ja kaunis istuvuus. Haalarimallien ja -materiaalien kavalkadi on uudella vuosituhannella kasvanut houkuttelevan suureksi – voit valita tilanteen mukaan esimerkiksi ohuesta viskoosista, kiiltävästä satiinista, luonnollisesta puuvillasta tai lämpimästä fleecestä valmistetut haalarit.

Haalarit voivat olla arjen mukavin oloasu tai juhlien särmikäs ihastuttaja

Haalareiden ilme riippuu materiaalin ja muotoilun lisäksi lahkeiden ja hihojen pituudesta. Pitkillä lahkeilla ja hihoilla varustettu haalari voi olla materiaalista riippuen niin ihanan pörröinen oloasu kuin vahvailmeinen juhla-asukin. Juhlahaalareiden näyttävyys syntyy ohuiden materiaalien kauniista laskeutuvuudesta, syvään uurretuista kaula-aukoista ja liehuvista lahkeista. Pitkät haalariasut korostavat upeasti vartalon, erityisesti jalkojen pituutta. Huomiota herättävän pitkäsäärinen haalari-look luodaan esimerkiksi tukevien tolppakorkoisten korkokenkien ja mustan, leveälahkeisen haalarin avulla, joka voi yläosasta olla hihaton ja pelkistetty. Lyhytlahkeiset shortsihaalarit takaavat puolestaan hurmaavan boheemin kesätyylin, kun puet ylle esimerkiksi värikkäillä kukkakuvioilla kuvioidut shortsihaalarit ja viimeistelet asun puupohjaisilla nahkasandaaleilla. Lyhytlahkeiset haalarit ovat myös upea tapa korostaa sääriä juhlapukeutumisessa – valitse tähän tarkoitukseen pitkillä hihoilla varustetut haalarit ja pue alle sukkahousut.

Yhdistät helposti