Naisten kangashousut

Suositut filtterit
10 399 tuotetta

Kangashousut luovat asukokonaisuuteen trendikkään säväyksen! Naiselliset, kapeat kangashousut sopivat niin työasun lähtökohdaksi kuin juhlaviinkin kokonaisuuksiin. Trendikkäästi kiiltäväpintaiset, ihoa myötäilevät kangashousut taas vaativat seurakseen naisellista toppia ja korkeita korkoja. Huipputrendikkäät leveät housut puolestaan saattavat hyvinkin olla housumalleista se kaikista monipuolisin. Ne nimittäin sopivat niin boheemin romanttiseen kuin näyttävän minimalistiseenkin tyyliin. Kangashousut ovat siis loistava tapa monipuolistaa vaatevalikoimaa ja luoda ajankohtaisia asukokonaisuuksia!

Ota kangashousut tyylikkään asukokonaisuutesi lähtökohdaksi

Tyylikkäät kangashousut taipuvat mitä monenlaisimpien asukokonaisuuksien elementiksi. Ne sopivat loistavasti hienostuneen urbaanin ilmeen ytimeksi. Asun ilme riippuu olennaisesti housujen leikkauksesta. Huippumuodikkaat, alimittaiset ja lahjetta kohden kapenevat korkeavyötäröiset housut ovat klassinen valinta. Niiden seuraksi sopivat loistavasti sirot ballerinat ja eleetön, tyköistuva trikootoppi tai t-paita. Ilmeessä on aimo annos 60-luvun hurmaavaa tunnelmaa! Ilme muuttuu tyystin, kun korvaat naiselliset ballerinat rouheilla naisten nauhallisilla kävelykengillä ja valitset yläosaksi tiukasti napitetun paitapuseron. Kesäistä tunnelmaa on puolestaan vaaleiden kangashousujen, matalapohjaisten ruskeiden sandaalien ja kauniisti laskeutuvan topin yhdistelmässä! Ihoa myötäilevät mustat housut sopivat taas erinomaisesti runsaaseen talviseen tyyliin. Niihin yhdistetään mustat nahkanilkkurit, väljä neule, klassinen villakangastakki ja muhkea kaulahuivi – näin syntyy minimalistinen ja lämmintunnelmainen kokonaisuus!

Leveälahkeiset housut ovat huipputrendikkäät!

Hillitty mutta elegantti asukokonaisuus syntyy mustien leveiden housujen, tolppakorkoisten sandaalien ja poolokauluksisen paidan yhdistelmästä. Asun yksityiskohdaksi poimitaan tietenkin makea vyö! Lookin muuntelu on helppoa: korvaa vain eleetön paita naisellisella paitapuserolla, napita se ylös asti ja valitse kengiksi kiilakorkoiset sandaalit. Laadukkaasta kankaasta valmistetut leveälahkeiset housut sopivat myös juhla-asun lähtökohdaksi. Silloin yläosaksi valitaan ihoa myötäilevä ja huoliteltu yläosa ja kengiksi klassiset korkeakorkoiset avokkaat. Mustan yläosan ja mustien avokkaiden seuraksi sopivat erinomaisesti myös näyttävästi kuvioidut housut. Kesäisiin juhliin sopivat loistavasti myös puoleen sääreen ulottuvat kangashousut. Mitä leveämmät lahkeet, sen näyttävämpi tyyli!

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua