Naisten verryttelyhousut

Suositut filtterit
2 328 tuotetta

Sporttimuodissa näkyvät vahvasti retromallit ja edellisten vuosikymmenten parhaat trendit. Naisten verryttelyhousut ovat yksi vahva näyttö tästä, että klassikkomallit säilyttävät paikkansa ja ovat kerta toisensa jälkeen vaaterekin cool girl. Nyt trendikkäät verryttelyhousut voi pukea treenisalin ulkopuolelle ilman, että kerää arvioivia katseita.

Naisten verryttelyhousut tai joggersit ovat peruscollegehousuja siistimmät tai muuten minimalistiset, ja niissä on kapeat lahkeet. Retro-henkisissä verryttelyhousuissa olet salin viilein sporttimuusa. Urheilun super- ja muodin huippumerkkien logoin koristellut verkkarit tuovat trendikästä uskottavuutta katutyyliisi tai niiden ympärille voit rakentaa jopa aika chicinkin lookin. Erityisesti jetsetterien matkailun ja glamourin täyteistä menevää elämää helpottavat mukavat joggersit, jotka voi nyt pukea tyylikkäästi aamun joogatunnilta, päivän aurinkoiselle brunssille ja aina illan klubikeikalle.

Koeaja naisten verryttelyhousujen trendit treenisalin ulkopuolella

Mustat, siniset tai harmaat porkkanamalliset verryttelyhousut tuovat sopivasti asuun kuin asuun Rocky-fiilistä. Ne voivat olla imartelevan kapean siluettinsa ansiosta slim fit -farkkujen vastine – taattua streetwear-asennetta! Niihin voi yhdistää melkein mitä tahansa mitä yhdistäisit farkkuihin. Löydät verryttelyhousumallin myös denim-materiaalissa! Verryttelyhousu-look voi olla yhtä lailla asiallinen bleiseri-look tyylikkäiden slip on -kenkien kanssa kuin viileä bilelook väljän t-paidan, nahkatakin ja stilettokorkoisten nyörikenkien kanssa.

Sporttimuodin parasta antia ovat kuviot ja kirkkaat värit. Valitse housuihisi villit kuviot tai yhdistä värikkäät housut muuten yksiväriseen tai mustavalkeaan maailmaan. Värikkäät housut esimerkiksi valkoisen lyhyen t-paidan ja valkoisten sandaalien kanssa on raikas look. Nosta nenälle vielä retrot, valkoiset aurinkolasit.

Kaipaatko jotain hieman erikoista? Persoonallinen pukeutuja kulkee muita hieman edellä ja valitsee verkkareihinsa trumpettimallin, joka on löytänyt takaisin muotitietoisten jalkoihin. Valitse levenevät lahkeet yksivärisenä tai kuvioissa. Mätsää housut tiukkaan poolokaulukseen tai lyhyeen valkoiseen paitapuseroon. Raskaat platform-korot ovat hauskat tässä erittäin urbaanissa lookissa.

Yhdistele ja sekoita