2,384 tuotetta

Olitpa hikisistä salitreeneistä nauttiva sporttimimmi tai trendien aallonharjalla kulkeva fashionista, kuuluvat naisten hupparit vaatekaappisi ehdottomiin kulmakiviin. Rennosta ja käytännöllisestä hupputakista on hetkessä tullut yksi pukeutumisen huipputrendeistä muotipiireissä ympäri maailmaa, ja niitä esitellään maailman suurimpien vaatemerkkien muotinäytöksissä.

Sporttiset naisten hupparit muotimaailmaa valloittamassa

Muotimaailmaa hallitseva sporttitrendi on mitä ilmeisimmin tullut jäädäkseen! Urheiluvaatteet ja niistä napatut yksityiskohdat ovat vallanneet alaa myös huippumuodin parissa tuoden mukavuuden osaksi trendikkäintä pukeutumista – enää ei ole välttämätöntä valita joko rentoutta tai tyylikkyyttä, vaan voit saada molemmat! Naisten hupparit ovat yksi näyttävin vaatekappale tässä sporttisuutta henkivässä tyylissä, ja yhdistelemällä erilaisia naisten huppareita mielikuvitusta ja muotitrendejä hyväksi käyttäen luot asukokonaisuuksia, joissa kelpaa astella niin Pariisin vilkkaimmille muotikaduille kuin joogatunnille tyttökavereidesi kanssa. Huppareihin pukeutuvat suurten muotibloggareiden lisäksi myös maailmankuulut huipputähdet, kuten Kourtney Kardashian ja Rihanna – huppari ei ole enää vain osa kulahtanutta oloasuasi, vaan se on vaatekappale, jolla erotut joukosta ja luot rennon mutta asenteellisen, ennen kaikkea trendikkään, asukokonaisuuden.

Trendikkäästä hupparista on moneksi!

Hupparin voima piilee sen monipuolisuudessa. Asenteellinen rokkimimmi yhdistää mustan printtihupparin mustiin pillifarkkuihin ja nahkatakkiin, ja astelee kaupungin katuja itsevarmoin askelin. Naisellisuuttasi tuot esiin pukemalla hupparin rohkeasti naruolkaimellisen mekon alle! Näin voit käyttää lempikesämekkojasi jo kevään ensimmäisten lämpöä lupailevien auringonpilkahdusten näyttäytyessä. Asialliseen toimistotyyliin collegehuppari tuo taas kaivattua rentoutta – pelkistetty huppari yhdistettynä suoriin housuihin, piikkikorkoihin ja istuvaan bleiseriin takaa huomiota herättävän kokonaisuuden. Trendikkäin valinta lienee kuitenkin oversized-huppari, jonka kanssa rohkein tyylilyyli pukee lyhyet shortsit ja yli polven yltävät saappaat sekä kehystää kasvonsa suurilla aurinkolaseilla. Naisten hupparit muodostavat äärettömän monipuolisen valikoiman, josta jokainen voi helposti löytää omaan tyyliinsä sopivan vaihtoehdon. Ylisuurten huppareiden ohella myös istuvammista malleista löytyy varaa valita! Voit valita hupparisi printillä tai yksivärisenä, vetoketjulla tai ilman. Tämä trendikäs vaatekappale todellakin antaa luovuutesi kukkia ja tuo sisäisen fashionistasi esiin, sillä yhdistelymahdollisuudet ovat loputtomat!

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua